22 Kasım 2017, Çarşamba 11:45:02

THY frekans artırma kararı aldı

Türk Hava Yolları (THY) Avrupa'nın tarihi şehrine düzenlediği uçuşların sayısını artırma kararı aldı.
  • belarus doğu ile batı arasında kalmış dengeyi kurmaya çalışan arada bir iki tarafı kızdıran darbe yiyen düzenli temiz ama fakir bir ülke. sovyet mimarisi denmiş. biraz tarih okuyun. mimariden anlayan sovyet mimarisi için buraya gitmez nitekim burada pek mimari yapılar yoktur... denge politikasının nedeni de, iki taraftan birine yaklaşılırsa (bakınız ülkemizden sefer sayısı artışı) zaten fakir olan halk ve sosyoekonomik yapı bozulur endişesidir. nitekim ukraynada olduğu gibi yozlaşma ve neredeyse almanyada olduğu gibi sokaklardaki mimari yapıları görmeye gelmediği kesin olan yabancı misafirlerin etkilerinden korunma politikası.
  • Türkiye'nin yeni kankaları: Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya, iran.....
  • sabiha gökçenden uçuşlar olsa mınsk e uçan havayolu yok.
  • Kapasite % 25 artmis oluyor.
  • MÜTHÜŞ!!!
  • Sovyet tarihi ve beyaz rus manitalar! Soğuk kış gecelerinde sıcak tarih dersleri...
  • Belarus iyidir iyi..
  • Çok iyi haber Fiyatları çok yüksek minsk’e umarım indirime de gidilir bizde Kiev üzeri uçmayız Bir de st Petersburg fiyatları inmeli bir şekilde

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Minsk-İstanbul uçuşlarının frekansını artırıyor.

THY Üretim Planlama Başkanlığı, İstanbul'dan Beyaz Rusya'nın başkenti Minsk'e düzenlediği sefer sayılarında artış kararı aldı. Halihazırda haftalık 4 frekans olarak düzenlenen seferlerin haftada 5 frekansa çıkarılacağı açıklandı.

Yeni planlamaya göre; İstanbul-Minsk arasındaki seferler 26 Kasım 2017 tarihinden itibaren haftada 5 frekans olarak düzenlenecek.

MINSK HAKKINDA

Svislach ve Niamiha nehirlerinin kıyısında yer alan Minsk, Beyaz Rusya'nın başkentidir.

1941-1944 arasındaki Nazi işgalinden sonra Minsk, deyim yerindeyse yeniden inşa edilmiş. Öyle düzenli ve temiz ki burada iki milyon insanın yaşadığına inanmak bir hayli güç. Dünyanın en planlı şehirlerinden biri olan ve bir ova üzerine kurulmuş Minsk’i gezerken küçük bir yokuş ya da tepe görebilmeniz neredeyse imkânsız. Şehir kış aylarında Rusya’nın birçok bölgesi gibi oldukça soğuk olabiliyor.

Minsk, 1919 yılından 1991’e kadar eski Belarus Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti’nin başkenti oldu. Haziran 1941’de Nazi Almanyası tarafından işgal edilen şehrin nüfusu 300 binden 50 bine düştü. Özellikle 1944 yılının ilk yarısındaki çatışmalarda kent yerle bir oldu. Şehir daha sonra Sovyet Kızıl Ordu tarafından kurtarıldı. Stalin tarafından yeniden inşa edildi, bu nedenle Sovyetler Birliği tarihine ve sosyalist mimariye ilgi duyanlar için mutlaka görülmesi gereken bir yer.

THY frekans artırma kararı aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

belarus ~ 6 yıl önce
belarus doğu ile batı arasında kalmış dengeyi kurmaya çalışan arada bir iki tarafı kızdıran darbe yiyen düzenli temiz ama fakir bir ülke. sovyet mimarisi denmiş. biraz tarih okuyun. mimariden anlayan sovyet mimarisi için buraya gitmez nitekim burada pek mimari yapılar yoktur... denge politikasının nedeni de, iki taraftan birine yaklaşılırsa (bakınız ülkemizden sefer sayısı artışı) zaten fakir olan halk ve sosyoekonomik yapı bozulur endişesidir. nitekim ukraynada olduğu gibi yozlaşma ve neredeyse almanyada olduğu gibi sokaklardaki mimari yapıları görmeye gelmediği kesin olan yabancı misafirlerin etkilerinden korunma politikası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YANLIZ ADAM ~ 6 yıl önce
Türkiye'nin yeni kankaları: Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya, iran.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 6 yıl önce
sabiha gökçenden uçuşlar olsa mınsk e uçan havayolu yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hariga haber ~ 6 yıl önce
Kapasite % 25 artmis oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Viyanalı ~ 6 yıl önce
MÜTHÜŞ!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soviet Style ~ 6 yıl önce
Sovyet tarihi ve beyaz rus manitalar! Soğuk kış gecelerinde sıcak tarih dersleri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Protheıs ~ 6 yıl önce
Belarus iyidir iyi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Minsk ~ 6 yıl önce
Çok iyi haber Fiyatları çok yüksek minsk’e umarım indirime de gidilir bizde Kiev üzeri uçmayız Bir de st Petersburg fiyatları inmeli bir şekilde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000