15 Haziran 2013, Cumartesi 13:13:49

THY FİLOSUNA YENİ A330'LAR KATILIYOR

Türk Hava Yolları, her geçen gün büyüyen filosuna yeni uçaklar katmaya hazırlanıyor...
  • Yeni uçakları uçuracak yeni yabancı kaptanlara şimdiden hayırlı olsun!!!Hatta mümkünse yunanlı gençleri alıp uçuş okuluna pilot yapsınlar daha kıyak olur,yakışır sizin gibi memleketi satan osmanlı kalıntılarına!!! Hatta bu gençleri alırkende ortaokul mezuniyet şartı aransın,bence yeterde artar bile bu kalitedeki yönetime!!!Haaa yerli adaylardanda lisans üstü mezuniyet şartı aransın,doktora tercih sebebi olsun,hatta prof. olmak bi fırt daha tercih edilmeliki Parga ortaokul,lise mezunlarının seviyesini anca yakalayabilelim!!!! Dua edinde Allah bu günlerinizi aratmasın,bir düşerseniz yere ayıla&bayıla almış olduğunuz bu avrupa birliği vatandaşlarının ülkeleri arkanızda TREN olucak bilginize!!!!!
  • 330-340 filosu aşure gibi.. standartın s si yok
  • bir arkadasım 20 yıllık kaptan pilot ve tk ya türk vatandaşı olarak başburdu almadılar**niye acaba ?? neyse ; sonra bu arkadasımın aynı zamanda alman vatandaşlığı var basvurdu ve yabancı kontenjanından thy işe girdi :-))) cok komık demı kısı aynı kısı pasaport farkı !!!!! neyse siz devam edin elin yunanlısını !! sırplısını !! almanını !! japonunu ucurmaya :-((( bu nasıl bır yabancı duskunluğür anlayamadım............arkadasımın 17.000 saat ucus tecrubesı var ve airbus 330 larda ucmak istiyor ama oraya da gecırmıyorsunuz ,,, herhalde oraya gelecek pılot ekıbıde mars dan -plütondan falan olurr BU GİDİŞLE...bende pılotum ama neyazıkkı benımde bu yabancılar kadar bi kıymetım olmadı bu memleketde.eeee ne demısler deveyı dıken ınsanı .................???? bız deveyı dıkemedıgımızden zaten olan oluyor.........ama her sey bır yana THY YONETIMI BENI IYI DINLE SIZDEN KIMSECIKLER MEMNUN DEĞİL KİMSENİNDE SİZE HAKKI HELAL DEĞİL THY DE SİYASİ PARTİ OCAGI YAPTINIZ....YAZIKLAR OLSUN DİCEK BİSEY YOK..
  • Senden coban bile olmaz angut,butun dunya salak bu ucagi kullanmasini bilmiyor bir sen biliyorsun super angut mehmet.harcaniyorsun ayak isleri yaparak luzumsuz mehmet,cahil mehmet ,3kurusluk mehmet ,Tk ya ceo olsana mehmet,diren mehmet muspet ilime diren otistik memo
  • Baspilotu ve mudurleri sevmiyoruz, bizi temsil etmiyorlar bizden uzaklar, aramizdada dolasamiyorlar, bunlari lutfen degistirin, kaptanlarin buyuk cogunlugu benim gibi dusunuyor, Line Kaptani
  • Kabin konfigurasyonlari nasil acaba? Özel ekran var mi ekonomide?
  • 777 alin kaptani yunanli olsun, kalimera
  • En uzun menzil bende..grevden bisey cikmsyinca ben de taksime gittim...globalyy foss cikti taksimde..herkes ayyas ayyas gezip sacma sapan isler yapio..
  • Herkes ne kadar cok biliyor
  • Mehmet rumuzlu arkadaş sana pardon, o okuduğun değer uçak boş iken full yakıtla..... istanbul 35R pistinden hangi ağırlıkla 200 LR ı kaldırabileceksin sence? O uçak kaç yolcu ile kalkabilecek ? En yakın iniş yedek meydanı nerede? Oraya ne kadar yakıt gerekiyor? İstanbul- sydneye rotayı cetvelle direk mi çizeceğiz? Yoksa ETOPS a göre bazı mecburiyetler var mıdır? Pardon derken katalog bilgisiyle değil de, sivil havacılık ve uçuş gereksinimleri açısından değerlendirirseniz faydalı olur!!!!!!

Dünya'nın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi unvanını elinde bulunduran Türk Hava Yolları, bir yandan uçuş ağını genişletirken diğer yandan da filosundaki uçak sayını artırmaya devam ediyor.

Türk Hava Yolları'nın 3 adet Airbus A330-200 alımı konusunda ILFC ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları filosuna katılacak her üç uçağın da daha önceden Gulf Air filosunda yer alan uçaklar olduğu ifade edildi.

Uçakların, ABD'nin Louisiana eyaletinde bulunan Lake Charles Havalimanı'nda bakımlarının yapıldıktan sonra THY filosundaki yerini alacağı belirtildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY FİLOSUNA YENİ A330'LAR KATILIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

hayırlı olsun!!!!! ~ 11 yıl önce
Yeni uçakları uçuracak yeni yabancı kaptanlara şimdiden hayırlı olsun!!!Hatta mümkünse yunanlı gençleri alıp uçuş okuluna pilot yapsınlar daha kıyak olur,yakışır sizin gibi memleketi satan osmanlı kalıntılarına!!! Hatta bu gençleri alırkende ortaokul mezuniyet şartı aransın,bence yeterde artar bile bu kalitedeki yönetime!!!Haaa yerli adaylardanda lisans üstü mezuniyet şartı aransın,doktora tercih sebebi olsun,hatta prof. olmak bi fırt daha tercih edilmeliki Parga ortaokul,lise mezunlarının seviyesini anca yakalayabilelim!!!! Dua edinde Allah bu günlerinizi aratmasın,bir düşerseniz yere ayıla&bayıla almış olduğunuz bu avrupa birliği vatandaşlarının ülkeleri arkanızda TREN olucak bilginize!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
20 çeşit ~ 11 yıl önce
330-340 filosu aşure gibi.. standartın s si yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy iyi dinle ~ 11 yıl önce
bir arkadasım 20 yıllık kaptan pilot ve tk ya türk vatandaşı olarak başburdu almadılar**niye acaba ?? neyse ; sonra bu arkadasımın aynı zamanda alman vatandaşlığı var basvurdu ve yabancı kontenjanından thy işe girdi :-))) cok komık demı kısı aynı kısı pasaport farkı !!!!! neyse siz devam edin elin yunanlısını !! sırplısını !! almanını !! japonunu ucurmaya :-((( bu nasıl bır yabancı duskunluğür anlayamadım............arkadasımın 17.000 saat ucus tecrubesı var ve airbus 330 larda ucmak istiyor ama oraya da gecırmıyorsunuz ,,, herhalde oraya gelecek pılot ekıbıde mars dan -plütondan falan olurr BU GİDİŞLE...bende pılotum ama neyazıkkı benımde bu yabancılar kadar bi kıymetım olmadı bu memleketde.eeee ne demısler deveyı dıken ınsanı .................???? bız deveyı dıkemedıgımızden zaten olan oluyor.........ama her sey bır yana THY YONETIMI BENI IYI DINLE SIZDEN KIMSECIKLER MEMNUN DEĞİL KİMSENİNDE SİZE HAKKI HELAL DEĞİL THY DE SİYASİ PARTİ OCAGI YAPTINIZ....YAZIKLAR OLSUN DİCEK BİSEY YOK..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pardon mehmet ~ 11 yıl önce
Senden coban bile olmaz angut,butun dunya salak bu ucagi kullanmasini bilmiyor bir sen biliyorsun super angut mehmet.harcaniyorsun ayak isleri yaparak luzumsuz mehmet,cahil mehmet ,3kurusluk mehmet ,Tk ya ceo olsana mehmet,diren mehmet muspet ilime diren otistik memo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ~ 11 yıl önce
Bakın ben ağzımı hiç bozdum mu? Kalitenizi ne kadar da belli ediyorsunuz. Google'dan bilgilerle konuşmuyorum burada, aşağıdaki yorumları incelerseniz uçuş rota verilerinide paylaştım anlarmısınız bilmem. Yolunuz açık beyniniz ferah olsun.
Thy Yonetimine ~ 11 yıl önce
Baspilotu ve mudurleri sevmiyoruz, bizi temsil etmiyorlar bizden uzaklar, aramizdada dolasamiyorlar, bunlari lutfen degistirin, kaptanlarin buyuk cogunlugu benim gibi dusunuyor, Line Kaptani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 11 yıl önce
Kabin konfigurasyonlari nasil acaba? Özel ekran var mi ekonomide?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3*7 ~ 11 yıl önce
777 alin kaptani yunanli olsun, kalimera

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
En uzun menzil bende..grevden bisey cikmsyinca ben de taksime gittim...globalyy foss cikti taksimde..herkes ayyas ayyas gezip sacma sapan isler yapio..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatenh..... ~ 11 yıl önce
Yaziklar olsun
crew ~ 11 yıl önce
Herkes ne kadar cok biliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PARDON ~ 11 yıl önce
Mehmet rumuzlu arkadaş sana pardon, o okuduğun değer uçak boş iken full yakıtla..... istanbul 35R pistinden hangi ağırlıkla 200 LR ı kaldırabileceksin sence? O uçak kaç yolcu ile kalkabilecek ? En yakın iniş yedek meydanı nerede? Oraya ne kadar yakıt gerekiyor? İstanbul- sydneye rotayı cetvelle direk mi çizeceğiz? Yoksa ETOPS a göre bazı mecburiyetler var mıdır? Pardon derken katalog bilgisiyle değil de, sivil havacılık ve uçuş gereksinimleri açısından değerlendirirseniz faydalı olur!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ~ 11 yıl önce
Pardon :) Chart'ıda göndereyim mi? 7577,4 mil.Anladın sen onu? ya da anlamadın boşver :) IST UM603 EKI UG12 GOLDO UN79 PINDO UM603 POKAV UY567 USEPI UZ924 RIPAL UM603 CDP UN733 VLC UM985 ASTRO UQ45 KORNO UA857 ABODA UN857 IBALU UA857 AMETA UN857 TOVRA UA857 VEDOD UN857 LZR UN871 GDV UN873 IPERA UW43 SVT UW46 KENOX UN741 DIGUN UL435 BUTUX L435 KOZIK L462 PIREX M590 BDA M591 BOVIC L461 FATON VS1 HTO J150 STOOL J585 YQI V312 IGTAS J575 YQY

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000