23 Eylül 2016, Cuma 10:45:25

THY Euroleague finali İstanbul'da

2016-2017 THY Euroleague Final Four'a İstanbul'un ev sahipliği yapmasına karar verildi
  • Formanda ter olmaya geldik..8tas ailenize selam! soylemeye geldik 8 tas...Inonudeki cakma kizlarr..Siringa ile geldi ultraslann. neyse tezahurati yarin vodafone arenada soyleyecegiz silah bicak ne varsa goreceksiniz.
  • Bu sene sampiyon Galatasaray olacaktir.Ergin hocamiza guveniyoruz. Justin Dentmon-Austin Daye-Sinan Guler gibi yildizlarla şikecilerin şansı 0. NFVAS der Rusyadan tüm 8taşlılar olmak üzere şikecilere....Anladınız onu:)
  • Maşallah sponsorluklara tam gaz devam.Hani THY zarar nedeniyle güya zaruri,göstermelik tasarruf tedbirleri uyguluyordu.Tasarrufa ne oldu ? Fabrika çıkışlı yeni uçaklar da halen filoya gelmeye devam ediyor.THY gerçekten zararda mı emin misiniz böyle olduğuna ?
  • Birde final four' un tarihini verseniz de, haber tam 4/4 lük olsa!!!!
  • Topunuz patlasin insallah

2016-2017 THY Euroleague Final Four'a İstanbul'un ev sahipliği yapmasına karar verildi

THY Euroleague’de ‘2016-17 sezonunda Final- Four’a kim ev sahipliği yapacak?’ sorusu “gecikmeli” de olsa yanıtını bulurken, dev organizasyonun İstanbul'da düzenleneceği öğrenildi.

Rusya’nın başkenti Moskova ile Sırbistan’ın başkenti Belgrad’ın aday olduğu Final-Four İstanbul’a verildi.

Türkiye böylece 1992 ve 2012’den sonra tarihte 3. kez Kupa 1’in Dörtlü Finali’ne ev sahipliği yapacak.

THY Euroleague finali İstanbul'da

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

UltrAslan ~ 8 yıl önce
Formanda ter olmaya geldik..8tas ailenize selam! soylemeye geldik 8 tas...Inonudeki cakma kizlarr..Siringa ile geldi ultraslann. neyse tezahurati yarin vodafone arenada soyleyecegiz silah bicak ne varsa goreceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ergin ATAMAN ~ 8 yıl önce
Bu sene sampiyon Galatasaray olacaktir.Ergin hocamiza guveniyoruz. Justin Dentmon-Austin Daye-Sinan Guler gibi yildizlarla şikecilerin şansı 0. NFVAS der Rusyadan tüm 8taşlılar olmak üzere şikecilere....Anladınız onu:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengiz ~ 8 yıl önce
Maşallah sponsorluklara tam gaz devam.Hani THY zarar nedeniyle güya zaruri,göstermelik tasarruf tedbirleri uyguluyordu.Tasarrufa ne oldu ? Fabrika çıkışlı yeni uçaklar da halen filoya gelmeye devam ediyor.THY gerçekten zararda mı emin misiniz böyle olduğuna ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basketbolsever ~ 8 yıl önce
Birde final four' un tarihini verseniz de, haber tam 4/4 lük olsa!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yff ~ 8 yıl önce
Topunuz patlasin insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000