03 Haziran 2015, Çarşamba 17:52:00

THY eski teknisyeni otel odasında ölü bulundu

Bir dönem THY'de de teknisyen olarak görev yapan Varol Tonguç isimli teknisyen, Bodrum'daki bir otelde ölü olarak bulundu.
  • Allah rahmet eylesin yattığını yer mekan cannet olsun varol abim
  • Komşumdu ve aynı şirkette çalışıyorduk çok iyi birisiydi allah mekanını cennet etsin inşallah
  • 5.6.2015 CUMA günü Cuma NAMAZINDAN SONRA İSTANBUL FATİH , ŞEHREMİNİ, ODABAŞI- BEHRUZ AĞA CAMİİnden cenazesi Eyüp mezarlığına defnedilecektir.duyurulur. ah be Varolum..yaktın,yıktın bizi...bundan sonraki sürecinde ALLAH ta biliyor ya -kuluma iyi davrandınmı diye soracak Rabbime -çok iyi insandı diyecek KUL çok..umarım kabul olur.. .Mekanın cennet olsun.
  • TD Team ailesi olarak Sn.Varol Tonguç'un aramıza katılalı henüz bir ay olmamışken ani ölümü tüm çalışanlarımızı derinden etkilemiş ve sarsmıştır. Kendisi THY'na yıllarca emek vermiş ve bir çok yeni mezun kardeşlerimize tecrübelerinden yararlanma fırsatını vermiştir. Merhumun arkasından yapmış olduğunuz bu haberin sunuş üslubunun samimi ve içten olmasını çok arzu ederdik böylece bu haberi okuyacak arkadaşlarının, dostlarının ve en önemlisi ailesinin acıyan, sızlayan ve yanan yüreklerine bir parça su serpmiş olurdunuz. Nitekim yazınızda başsağlığı dahi dilememiş her ne hikmetse 3.sayfa haber tarzında sunmayı uygun bulmuşsunuz. Ayrıca TD Team kiralık teknisyen şirketi olmayıp, SHY-145 onaylı ve 3 istasyonda uçak bakım hizmeti veren bir kuruluş olduğunu da bilmiyor iseniz bildirmek isterim. Sonuç olarak yazınızın üslubunun düzeltilmesi, daha sıcak ve samimi bir tarzda yenilenmesi; ailesi, dostları ve iş arkadaşları için sevindirici olacağı kanaatindeyim.
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  • Allah Rahmet etsin be kardesim, oncelikle iyi insandin, sonra iyi bir teknisyendin..Ah TK ah, kendi calisanlariyla bu kadar dunyada hangi sirket ugrasmistir, nekadar oynadin teknikle, icimizdeki insan kilikli hayvanlarla altimizi oymayi mariFet bildin, buyukluk bildin, ama gercekte bu yaptiklarinla hep gozumuzde kuculdun
  • Harekatcilik yaptıgım donemde tanıma fırsatım oldu.Allah rahmet eylesin KRAL Abi'm
  • Line da tanidim, yardimsever ve caliskan biriydi, Allah Rahmet Etsin, mekanii cennet olsun
  • Allah (cc) rahmet eylesin. Geride kalanlara sabirlar versin. Mekanın cennet olsun. Seni iyi insan olarak hatırlayacak. Ne mutlu böyle hatırlamak. S.Ozturk
  • CUMA NAMAZINDAN SONRA İSTANBUL FATİH İLÇESİ , ŞEHREMİNİ MAHALLESİ - ODABAŞI BEHRUZ AĞA CAMİİ ...

TD Team isimli şirkette teknisyen olarak çalışan Varol Tonguç, Bodrum'un Güllük bölgesinde kaldığı otel odasında ölü bulundu.

THY Teknik Habom geçişi sırasında sözleşme imzalamayıp şirketten ayrılan 52 yaşındaki Tonguç, TD Team isimli teknisyen kiralama şirketinde çalışıyordu. Bodrum'da görevlendirilen Tonguç, burada ev kiraladı ancak henüz taşınmadığı için otelde kalıyordu.

Yaklaşık bir aydır Bodrum'da bir otelde kalan Varol Tonguç'un cansız bedenine otel görevlileri tarafından bulundu. Jandarma ekipleri olay yerine gelirken, ölümün şüpheli olması nedeniyle savcının gelmesi bekleniyor.

©AirportHaber

THY eski teknisyeni otel odasında ölü bulundu

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

htc ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesin yattığını yer mekan cannet olsun varol abim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YILMAZ AKMAN ~ 9 yıl önce
Komşumdu ve aynı şirkette çalışıyorduk çok iyi birisiydi allah mekanını cennet etsin inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kırım ~ 7 yıl önce
nerden biliyorsun iyi insan olduğunu
Erol AĞIRMAN ~ 9 yıl önce
5.6.2015 CUMA günü Cuma NAMAZINDAN SONRA İSTANBUL FATİH , ŞEHREMİNİ, ODABAŞI- BEHRUZ AĞA CAMİİnden cenazesi Eyüp mezarlığına defnedilecektir.duyurulur. ah be Varolum..yaktın,yıktın bizi...bundan sonraki sürecinde ALLAH ta biliyor ya -kuluma iyi davrandınmı diye soracak Rabbime -çok iyi insandı diyecek KUL çok..umarım kabul olur.. .Mekanın cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeşim Cönker - HR ~ 9 yıl önce
TD Team ailesi olarak Sn.Varol Tonguç'un aramıza katılalı henüz bir ay olmamışken ani ölümü tüm çalışanlarımızı derinden etkilemiş ve sarsmıştır. Kendisi THY'na yıllarca emek vermiş ve bir çok yeni mezun kardeşlerimize tecrübelerinden yararlanma fırsatını vermiştir. Merhumun arkasından yapmış olduğunuz bu haberin sunuş üslubunun samimi ve içten olmasını çok arzu ederdik böylece bu haberi okuyacak arkadaşlarının, dostlarının ve en önemlisi ailesinin acıyan, sızlayan ve yanan yüreklerine bir parça su serpmiş olurdunuz. Nitekim yazınızda başsağlığı dahi dilememiş her ne hikmetse 3.sayfa haber tarzında sunmayı uygun bulmuşsunuz. Ayrıca TD Team kiralık teknisyen şirketi olmayıp, SHY-145 onaylı ve 3 istasyonda uçak bakım hizmeti veren bir kuruluş olduğunu da bilmiyor iseniz bildirmek isterim. Sonuç olarak yazınızın üslubunun düzeltilmesi, daha sıcak ve samimi bir tarzda yenilenmesi; ailesi, dostları ve iş arkadaşları için sevindirici olacağı kanaatindeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 9 yıl önce
Allah Rahmet etsin be kardesim, oncelikle iyi insandin, sonra iyi bir teknisyendin..Ah TK ah, kendi calisanlariyla bu kadar dunyada hangi sirket ugrasmistir, nekadar oynadin teknikle, icimizdeki insan kilikli hayvanlarla altimizi oymayi mariFet bildin, buyukluk bildin, ama gercekte bu yaptiklarinla hep gozumuzde kuculdun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Harekatcilik yaptıgım donemde tanıma fırsatım oldu.Allah rahmet eylesin KRAL Abi'm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 9 yıl önce
Line da tanidim, yardimsever ve caliskan biriydi, Allah Rahmet Etsin, mekanii cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Allah (cc) rahmet eylesin. Geride kalanlara sabirlar versin. Mekanın cennet olsun. Seni iyi insan olarak hatırlayacak. Ne mutlu böyle hatırlamak. S.Ozturk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CENAZE YERİ ~ 9 yıl önce
CUMA NAMAZINDAN SONRA İSTANBUL FATİH İLÇESİ , ŞEHREMİNİ MAHALLESİ - ODABAŞI BEHRUZ AĞA CAMİİ ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000