13 Nisan 2016, Çarşamba 09:05:20

THY ekiplerinden uçakta hırsızlığa suçüstü

THY'nin Şangai-İstanbul seferini yapan uçağında hırsızlık girişiminde bulunan iki Çinli, kabin ekiplerinin dikkati sayesinde yakayı ele verdi.
  • Olay TV Haberlerinde de yer aldığına göre.., ilgili kabin ekibine ceza yoldadır.
  • hani nerede kimse yazmamış çaycı hırsızı yakaladı vs diye. hani biz çaycı idik. ulan bi türbülansa bakıyorsunuz hepiniz. azıcık sallanınca hemen pembiş pamuk yanaklı dede oluyorsunuz... ee eee ee evladım arkadaşım bu sallantı normal mi.. evet normal ama senin gibi zihniyetlerin beyni anormal.
  • Ülkede bunlardan sürüyle var Ganalı, Mozambikli, Kırgızı, Özbeği...vs. memleketimiz Han kapısı olduğu için ipini koparan it uğursuz doluşturuldu daha az önce Mecidiyeköy'de gözümün önünde zencinin teki manav tezgahından elma çaldı ve çalışanlar bırak abi uğraşılmaz diyor polis çağırsan hiç birşey yapmıyor diyorlar zaten milleti öyle güzel alıştırdılarki hırsıza ses çıkarmamaya!!!
  • Bu modeller tum korfez ucuslarinda boy gosterirler.Genelde 2 kisi koridor baslarinda otururlar.Gayet bakimli gorunurler,gorende isadami zanneder.Ellerinde birer bavul.Aman dikkat.Ozellikle Dubai
  • ya ülkeye gelende hırsız:)
  • Çin uçuşlarında sürekli yaşanıyor mu bu olaylar? Sanki daha önce de benzer haberler olmuş idi?...
  • dilini keserim senin delikanlı adamsan rumuz yaz,olumsuz insansın sen delikanlı olsana ,gidemedin şanghaya ondan.dürüstçe yazı yazanları aşağılamayın.
  • airport yetkilileri bu haber cok ciddi, bu haberin devamı çok önemli , benimde frankfurt şanghay uçuşumda oldu,tecrübem sayesinde atlattım.haberi atlamayın devamını bekliyoruz,
  • aferin
  • tgs'ye alım var mı?

THY'nin TK27 sefer sayılı Şangai-İstanbul seferini yapan uçağında hırsızlar suçüstü yakayı ele verdi. Yolcuların başüstü dolaplarına koydukları bagajlarından hırsızlık yaptıkları sırada iki Çinli yolcu, kabin ekiplerinin dikkati sonucu yakalandı.

Hırsızlığı fark eden kabin ekipleri paraları çalınan yolcularla birlikte şüphelileri etkisiz hale getirerek İstanbul'da polise teslim etti. Deng Fanzi adındaki kadın yolcu ve Zou Wuyın adındaki bir erkek Çinli yolcunun emniyetteki işlemleri sürerken THY kabin ekibinden bir hostes de emniyette ifade verdi.

Uçağın inişinden sonra polis tarafından gözaltına alınan Çinli hırsızlık şüphelileri ve eşyaları çalınan yolcular Atatürk Havalimanı Koruma Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Mağdur yolculara paraları teslim edildi.

Parası çalınan iki yabancı uyruklu yolcunun şikayetçi olduğu Çinli şüpheliler, emniyetten ifadelerinin ardından savcılığa sevk edilecek.

©Airporthaber.com











THY ekiplerinden uçakta hırsızlığa suçüstü

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Doğrusu! ~ 8 yıl önce
Olay TV Haberlerinde de yer aldığına göre.., ilgili kabin ekibine ceza yoldadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ceza ~ 8 yıl önce
Ne alaka?
çaycı severler ~ 8 yıl önce
hani nerede kimse yazmamış çaycı hırsızı yakaladı vs diye. hani biz çaycı idik. ulan bi türbülansa bakıyorsunuz hepiniz. azıcık sallanınca hemen pembiş pamuk yanaklı dede oluyorsunuz... ee eee ee evladım arkadaşım bu sallantı normal mi.. evet normal ama senin gibi zihniyetlerin beyni anormal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türbülans he ~ 8 yıl önce
Zaten her km kendi bölümünü türbülanstan çıkarıyor. Pilotlar çay kahve derdinde di mi!
Kaptan ~ 8 yıl önce
Pilotlara laf eden yok burda da birileri baya sıkıntılı belli
sürüyle.. ~ 8 yıl önce
Ülkede bunlardan sürüyle var Ganalı, Mozambikli, Kırgızı, Özbeği...vs. memleketimiz Han kapısı olduğu için ipini koparan it uğursuz doluşturuldu daha az önce Mecidiyeköy'de gözümün önünde zencinin teki manav tezgahından elma çaldı ve çalışanlar bırak abi uğraşılmaz diyor polis çağırsan hiç birşey yapmıyor diyorlar zaten milleti öyle güzel alıştırdılarki hırsıza ses çıkarmamaya!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 8 yıl önce
Bu modeller tum korfez ucuslarinda boy gosterirler.Genelde 2 kisi koridor baslarinda otururlar.Gayet bakimli gorunurler,gorende isadami zanneder.Ellerinde birer bavul.Aman dikkat.Ozellikle Dubai

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuhh ~ 8 yıl önce
ya ülkeye gelende hırsız:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
Çin uçuşlarında sürekli yaşanıyor mu bu olaylar? Sanki daha önce de benzer haberler olmuş idi?...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aferin,e ~ 8 yıl önce
dilini keserim senin delikanlı adamsan rumuz yaz,olumsuz insansın sen delikanlı olsana ,gidemedin şanghaya ondan.dürüstçe yazı yazanları aşağılamayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
sana mı sorucam arslan ne yapacağımı. gel kes bakalım kesebiliyormusun. ne kadar delikanlı olduğunu göster o zaman.
Hmm ~ 8 yıl önce
E adresini vermemissin nasil gelsin
... ~ 8 yıl önce
bulmak senin görevin cengaver. hazıra konmakla olmaz.
fenermoda ~ 8 yıl önce
airport yetkilileri bu haber cok ciddi, bu haberin devamı çok önemli , benimde frankfurt şanghay uçuşumda oldu,tecrübem sayesinde atlattım.haberi atlamayın devamını bekliyoruz,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
aferin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işsiz ~ 8 yıl önce
tgs'ye alım var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnch ~ 8 yıl önce
Tgs ye tabiki var ama sağlam bi torpil gerekli senin background hiç önemli değil düşün tgs de öyle adamlar varki bir kargo uçağı yapamıyorlar diye Havaş kargo uçaklarının handlingini yapıyor . İngilizce yok mezuniyet durumu içler acısı herkes birbirini torpiliyle tehdit ediyor tgs de . TGS ik resmi sitede bir telefon yayınlamış arayın diye ama cevap alan olmadı hiç . Daha söylenecek yazacak cok sey var ama yayınlamazsınız
işsiz ~ 8 yıl önce
handling ne demek? o da bir torpil çeşidi mi? nasıl yaptırcağız o torpili? ben puşbey arabası sürmek istiyorum tgs'ye girince. ona da faydası olur mu bu handling torpilinin?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000