16 Ocak 2019, Çarşamba 09:20:23

THY ekibine silahla saldırıp gasp ettiler!

Türk Hava Yolları’nda görev yapan uçuş ekibi Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde gaspçıların saldırısına uğradı. Bir THY pilotu, darp edilerek kolundaki saat gasp edildi.
  • Hicbirinizin basina geldi mi acaba bu? Ne kadar kolay konusmak. Bundan tam 3 ay once bizim (esim ve oglumla birlikte) basimiza geldi. Siz hic alniniza silah dayanmisken. Eliniz kolunuz bagli bir omur suren bu 60 saniyeyi yasadiniz mi? Siz hic hem baba gibi davranamayip koca gibi olamamayi yasadiniz mi? Siz yokluk icinde parasini biriktirip benimle bir omre varmisin dedigin kadindan cocugunuzun gozleri onunde kendi ellerinizle cikartip verdiniz mi hic? Biz hala kendimize gelemedik. Yazik ki bize orada olanlardisinda hic kimse resmi destek olmadi. İyi ki bizim olayimiz buralara dusmemis. Birde bu yazilanlardan bir yumruk daha yemek hemde kendi insanin tarafindan cok daha agir gelebilirdi. Biz sukur ki buun hep beraberiz sukur ki nefes alabiliyoruz. Elleriniz vardir muhakkak varsa vicdaninizin uzerine koyun. Gecmis olsun ekip.
  • TK KAPTANLARIMIZA VE EKİBİMİZE GEÇMİŞ OLSUN, ALLAH DAHA BETERİNDEN SAKLASIN.
  • Basit bir polisiye olay, herkesin başına gelebilir. Ancak yorumlara bakıyorum da toplum her konuda ayrışmış. Herkes önce kendine bir sorsun, bize ne oldu böyle?
  • Gözünüz çıksın zaten erittiniz konuşa konuşa maaş eridi gitti
  • bol bol selfi çekeceginize kolunuzdaki saate sahip olsanız dermişimmm :))
  • çahma roleksh
  • Geçmiş olsun bu tür olaylara karşı tedbirli olalım .iyi günler dilerim.
  • burdan kaptanın saatine laf eden hazımsız eziklere sesleniyorum, patronlarınızın önünde el pence 3-5 kurusa yasamaya muhtac birer fakir olarak hayatınızı tamamlayacaksınız.
  • Yoksa instagramda şu sürekli saatlerinin resimlerini koyup hava atan kaptanı mı çarptılar.
  • Devlet üniversitesi pilotaj bölümünün puanının yüksekliğinden bahseden şahısa sesleniyorum.O puanın yüksek olmasının sebebi pilotların çok zeki olması değil,sana 100.000 euroluk eğitimi bedava veriyor olması sebebiyle yksek puanlılarca tercih edilmesi.Çevremde o kadar bi baltaya sap olamamış babası kaptan veya işadamı özel üniversite uyduruk bir bölümden mezun baba parasıyla lisans almış pilot var ki. Amerika'da pilotluk sıradan bir meslek olarak görülürken ülkemizde astronot muamelesi görüyor.

Türk Hava Yolları’nda görev yapan uçuş ekibi Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde gaspçıların saldırısına uğradı. Bir THY pilotu, darp edilerek kolundaki saat gasp edildi.

Güvenlik konusunda riskli şehirler kategorisinde bulunan Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde THY uçuş ekipleri güpe gündüz araçları durdurularak gaspa uğradı.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre, Johannesburg’da görev bitimi sonrası şehir turuna çıkan THY uçuş ekibi, gasp çetelerinin cirit attığı Mandela Meydanı’ndaki alışveriş merkezlerinde dolaştıktan sonra otele dönmek için servis (shuttle) aracını kullandı.

Pilot ve kabin memurlarının bulunduğu aracı takip ettiği öğrenilen gasp çetesi üyeleri, bir süre sonra sakin bir noktada aracın önünü kesti.

Saniyeler içerisinde aracın kapısını açarak soyguna başlayan silahlı çete üyeleri, kabin amirinin telefonunu gasp etti. Gaspçılar, kolundaki Rolex marka saati vermemek için direnen pilotu da darp ederek hızla olay yerinden uzaklaştı. Olay sonrası büyük korku yaşayan THY ekipleri, Türkiye’ye görevli olarak değil pas ekip olarak dönmek zorunda kaldı.

THY EKİPLERİNE UYARI!

Aynı saatlerde benzer bir olayın Emirates ekiplerinin de yaşaması ekipleri korkuturken THY ekipleri iletişim kanallarından birbirlerini dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Benzer olayın son dönemde sıkça yaşandığını belirten THY ekipleri, Johannesburg’a gelirken pırlanta yüzük, pahalı saat, çanta, telefon ve gözlük gibi eşyaların gaspçıların hedefinde olduğunu ve bu tarz kişisel eşyalarla açık alanda dolaşmamalarını tavsiye etti.

©AirportHaber.com

THY ekibine silahla saldırıp gasp ettiler!

Yorumlar Tüm Yorumlar (180)

Yazik ~ 5 yıl önce
Hicbirinizin basina geldi mi acaba bu? Ne kadar kolay konusmak. Bundan tam 3 ay once bizim (esim ve oglumla birlikte) basimiza geldi. Siz hic alniniza silah dayanmisken. Eliniz kolunuz bagli bir omur suren bu 60 saniyeyi yasadiniz mi? Siz hic hem baba gibi davranamayip koca gibi olamamayi yasadiniz mi? Siz yokluk icinde parasini biriktirip benimle bir omre varmisin dedigin kadindan cocugunuzun gozleri onunde kendi ellerinizle cikartip verdiniz mi hic? Biz hala kendimize gelemedik. Yazik ki bize orada olanlardisinda hic kimse resmi destek olmadi. İyi ki bizim olayimiz buralara dusmemis. Birde bu yazilanlardan bir yumruk daha yemek hemde kendi insanin tarafindan cok daha agir gelebilirdi. Biz sukur ki buun hep beraberiz sukur ki nefes alabiliyoruz. Elleriniz vardir muhakkak varsa vicdaninizin uzerine koyun. Gecmis olsun ekip.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATLASJET ~ 5 yıl önce
TK KAPTANLARIMIZA VE EKİBİMİZE GEÇMİŞ OLSUN, ALLAH DAHA BETERİNDEN SAKLASIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Varyemez ~ 5 yıl önce
Basit bir polisiye olay, herkesin başına gelebilir. Ancak yorumlara bakıyorum da toplum her konuda ayrışmış. Herkes önce kendine bir sorsun, bize ne oldu böyle?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pırfena ~ 5 yıl önce
Gözünüz çıksın zaten erittiniz konuşa konuşa maaş eridi gitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helone ~ 5 yıl önce
bol bol selfi çekeceginize kolunuzdaki saate sahip olsanız dermişimmm :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aylin ~ 5 yıl önce
Siz nasil insanlarsiniz ? Agacta mi yetisiyorsunuz da bu hale geliyorsunuz ? Bi aynaya bakin kendinize gelin .
çahma ~ 5 yıl önce
çahma roleksh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kerem ~ 5 yıl önce
Geçmiş olsun bu tür olaylara karşı tedbirli olalım .iyi günler dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hazımsızlar ~ 5 yıl önce
burdan kaptanın saatine laf eden hazımsız eziklere sesleniyorum, patronlarınızın önünde el pence 3-5 kurusa yasamaya muhtac birer fakir olarak hayatınızı tamamlayacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 ~ 5 yıl önce
Yoksa instagramda şu sürekli saatlerinin resimlerini koyup hava atan kaptanı mı çarptılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 5 yıl önce
Umarım öyle olsun.
Plt ~ 5 yıl önce
Devlet üniversitesi pilotaj bölümünün puanının yüksekliğinden bahseden şahısa sesleniyorum.O puanın yüksek olmasının sebebi pilotların çok zeki olması değil,sana 100.000 euroluk eğitimi bedava veriyor olması sebebiyle yksek puanlılarca tercih edilmesi.Çevremde o kadar bi baltaya sap olamamış babası kaptan veya işadamı özel üniversite uyduruk bir bölümden mezun baba parasıyla lisans almış pilot var ki. Amerika'da pilotluk sıradan bir meslek olarak görülürken ülkemizde astronot muamelesi görüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000