12 Aralık 2017, Salı 10:15:19

THY ile Thai Airways yeni hatlarda anlaştı

Türk Hava Yolları, Thai Airways ile olan kod paylaşımı anlaşmasına yeni hatlar ekledi.
  • Thai Airways Star Alliance tan ailesinden ittifak kurduğumuz bir Havayolu. Ancak THY 01.04.2008 tarihinde üye olduğu bu ittifakta neden 9,5 sene bekledi bu ortaklıkta neden? Sizin karar alma kademeleriniz bu kadar yavaş ise Dünyada ilk 10 Havayolu Şirketi arasına giremezsiniz. Ayrıca bugünlerde tarihi kar açıkladınız ama bir sonraki dönemde tarihi zarar açıklamayacağınızın garantisi yok unutmayalım. Bangkok a neredeyse 2,500-3.000 TL bilet fiyatı neden? Yazık değil mi bizim vatandaşımıza. Qatar Airways neden sürekli indirim yapıyor 1.800 ile 2.200 TL ye kadar rahatlıkla bilet alınıyor. Pegasus olsa 1 milyon kampanya yapardı. THY doluluk oranını arttırmak için neden kampanyalar yapmıyor. Devlet mantalitesi ile yönetim olmamalı. Özel sektör mantaltesi ile sürekli kampanya yapılmalı. Doluluk sorununu çözmek çok mu zor? hangi çözüm planları var.
  • Şirketimize hayırlı olsun.
  • Thy 3 bine bangkok satıyor, aklımı peynir ekmekle yemedim , aynı yere türkmen air yarı fiyat
  • Bu işbirliği Asya'ya giden herkes için çok yararlı olacaktır. Zaten vatandaşlarımız da Asya'yı çok sever.
  • Brncede olmalı

Türk Hava Yolları, yeni bir codeshare (ortak uçuş-kod paylaşımı) anlaşmasını devreye sokmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerdn Brezilya'nın en büyük havayolu şirketi Azul ile ortak uçuş anlaşması imzalayan Türk Hava Yolları, bu seferde Güneydoğu Asya ülkesi olan Tayland'ın milli havayolu şirketi Thai Airways ile bir anlaşma imzalayarak ortak uçuşlara başlamaya hazırlanıyor. Thai Airways ile daha önceden yapılan anlaşmaya ek olarak Tayland iç hat uçuşları da codeshare anlaşmasına dahil edildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları, Thai Airways ile yapılacak anlaşma kapsamında Bangkok'tan Krabi, Puket ve Chiang Mai'ye bağlantı bağlantılı uçuş imkanı sunacak. Anlaşmanın 15 Aralık 2017 tarihinden itibaren yürürlüğe gireceği öğrenildi.

Türk Hava Yolları'nın da üyesi olduğu ve toplam 24 havayolundan oluşan Star Alliance'ın kurucu üyelerinden olan Thai Airways'in filosunda 96 uçak bulunuyor. Şirket, operasyon merkezi olarak Bangkok'ta bulunan Suvarnabhumi Uluslararası Havalimanı'nı kullanıyor.

Thai Airways, dünyanın en prestijli havayolu ödüllerini dağıtan Skytrax tarafından 2017 yılının en iyi havayolu şirketleri arasında Türk Hava Yolları'nın bir sıra önünde en iyi 11'inci havayolu şirketi olarak gösterilmişti.

©AirportHaber.com

THY ile Thai Airways yeni hatlarda anlaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Thai Airways ~ 6 yıl önce
Thai Airways Star Alliance tan ailesinden ittifak kurduğumuz bir Havayolu. Ancak THY 01.04.2008 tarihinde üye olduğu bu ittifakta neden 9,5 sene bekledi bu ortaklıkta neden? Sizin karar alma kademeleriniz bu kadar yavaş ise Dünyada ilk 10 Havayolu Şirketi arasına giremezsiniz. Ayrıca bugünlerde tarihi kar açıkladınız ama bir sonraki dönemde tarihi zarar açıklamayacağınızın garantisi yok unutmayalım. Bangkok a neredeyse 2,500-3.000 TL bilet fiyatı neden? Yazık değil mi bizim vatandaşımıza. Qatar Airways neden sürekli indirim yapıyor 1.800 ile 2.200 TL ye kadar rahatlıkla bilet alınıyor. Pegasus olsa 1 milyon kampanya yapardı. THY doluluk oranını arttırmak için neden kampanyalar yapmıyor. Devlet mantalitesi ile yönetim olmamalı. Özel sektör mantaltesi ile sürekli kampanya yapılmalı. Doluluk sorununu çözmek çok mu zor? hangi çözüm planları var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
Şirketimize hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bangkok ~ 6 yıl önce
Thy 3 bine bangkok satıyor, aklımı peynir ekmekle yemedim , aynı yere türkmen air yarı fiyat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thai Thai ~ 6 yıl önce
Bu işbirliği Asya'ya giden herkes için çok yararlı olacaktır. Zaten vatandaşlarımız da Asya'yı çok sever.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet gerçek ~ 6 yıl önce
Brncede olmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000