12 Ekim 2017, Perşembe 14:15:32

THY Ankara'yı bir başkente daha bağlayacak

Kısa bir süre önce Ankara'dan yurtdışına direkt uçuş kararı aldığını duyuran Türk Hava Yolları başkentleri birbirine bağlayacak.
  • Thy = pirlanta!! Begenmeyen yurusun. Simdiden Gule gule
  • Koysa da ileride kapanır.Bu fiyatlarla birkaç ensesi kalın adamın dışında kimse gitmez Avrupa'ya.Sabiha'ya uçarım ordan avrupanın dört bir yanına uçan pegasus var çok şükür.
  • Sabiha Gökçen- Charles de Gaulle uçuşları günde 1 kez olmak üzere yapılıyordu. Salı ve Cumartesi günü olanı Ankara'ya kaydırmışlar o kadar. Tahminim 4-5 ay içerisinde tekrar Sabiha Gökçen'e kaydırılacak. Temennim Pegasus'un önünün kesilmemesi.
  • kendi başkentinden milyonlarca vatandaşlarının yaşadığı avrupa başkentlerine sefer düzenlemeye daha yeni başlayan ki o da haftada 2 veya 3 frekans şirket mi 5 yıldız alacak, dünya 1.si olacak ?
  • THY'nin Ankara için yapacağı en büyük iyilik ve yardım Pegasus'un önünü siyasi baskılarla SHGM'yi kullanarak kesmemektir. THY için Bi söz söylemek istiyorum,Atalarımız ne güzel demiş; Gölge etme başka ihsan eylemem.
  • 2 frekans: Sali-Cumartesi.. Cumartesi ogle??!?!!
  • Ankaraya sakin base yapmayin. O zaman hayirli birsey yomis olursunuz. Lutfen yapilmasin. Amin.
  • Düsseldorf istiyoruz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ankara zaten olmuş base gibi. Gidip gelen ekibin bilmemnenin haddi hesabı yok. Neymiş Base açmak masraflıymış. O kadar ekip yatırmak daha mı masrafsız? Bak Vip falan filan daha saymadım bile. Zamaninda kapatanlara sormak lazım. Ülkenin bayrak taşıyıcısının ülkenin başkentinde base'i yok. Yalap şalap operasyon. Yakışmıyo valla base şart.
  • Nasılsa 3-5 ay sonra bu hatlar kapanır

Kısa bir süre önce Ankara'dan yurtdışına direkt uçuş kararı aldığını duyuran Türk Hava Yolları başkentleri birbirine bağlayacak.

Türk Hava Yolları, geçtiğimiz yapılan açıklamayla Ankara'dan yurtdışına direkt uçuşların başlayacağını duyurmuştu. 

Bayrak taşıyıcı havayolu tarafından alınan karar doğrultusunda Kış 2017 tarife döneminde, ilk uçuş 29 Ekim 2017 tarihinde Ankara’dan Frankfurt’a haftalık 3 frekans, 30 Ekim tarihi itibarı ile Berlin ve 31 Ekim tarihi itibarı ile Viyana’ya haftalık iki frekans uçuşlar gerçekleşeceği belirtilmişti.

ANKARA-PARİS UÇUŞLARI BAŞLIYOR

Türk Hava Yolları, Ankara çıkışlı uçuş noktaları arasına Paris'i de ekledi.

Ankara-Paris-Ankara uçuşlarının 31 Ekim 2017 tarihinde başlayacağı ve haftada 2 frekans olark icra edileceği öğrenildi.
 

THY Ankara'yı bir başkente daha bağlayacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Tk fan ~ 7 yıl önce
Thy = pirlanta!! Begenmeyen yurusun. Simdiden Gule gule

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 7 yıl önce
Koysa da ileride kapanır.Bu fiyatlarla birkaç ensesi kalın adamın dışında kimse gitmez Avrupa'ya.Sabiha'ya uçarım ordan avrupanın dört bir yanına uçan pegasus var çok şükür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş ~ 7 yıl önce
Sabiha Gökçen- Charles de Gaulle uçuşları günde 1 kez olmak üzere yapılıyordu. Salı ve Cumartesi günü olanı Ankara'ya kaydırmışlar o kadar. Tahminim 4-5 ay içerisinde tekrar Sabiha Gökçen'e kaydırılacak. Temennim Pegasus'un önünün kesilmemesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komedi ~ 7 yıl önce
kendi başkentinden milyonlarca vatandaşlarının yaşadığı avrupa başkentlerine sefer düzenlemeye daha yeni başlayan ki o da haftada 2 veya 3 frekans şirket mi 5 yıldız alacak, dünya 1.si olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erc ~ 7 yıl önce
THY'nin Ankara için yapacağı en büyük iyilik ve yardım Pegasus'un önünü siyasi baskılarla SHGM'yi kullanarak kesmemektir. THY için Bi söz söylemek istiyorum,Atalarımız ne güzel demiş; Gölge etme başka ihsan eylemem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bulent ~ 7 yıl önce
2 frekans: Sali-Cumartesi.. Cumartesi ogle??!?!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Base ~ 7 yıl önce
Ankaraya sakin base yapmayin. O zaman hayirli birsey yomis olursunuz. Lutfen yapilmasin. Amin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Solingen den ~ 7 yıl önce
Düsseldorf istiyoruz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Behzat ç. ~ 7 yıl önce
Ankara zaten olmuş base gibi. Gidip gelen ekibin bilmemnenin haddi hesabı yok. Neymiş Base açmak masraflıymış. O kadar ekip yatırmak daha mı masrafsız? Bak Vip falan filan daha saymadım bile. Zamaninda kapatanlara sormak lazım. Ülkenin bayrak taşıyıcısının ülkenin başkentinde base'i yok. Yalap şalap operasyon. Yakışmıyo valla base şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Base gerek yok ~ 7 yıl önce
Nasılsa 3-5 ay sonra bu hatlar kapanır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000