17 Aralık 2018, Pazartesi 12:24:49

THY Ankara-Tiflis arasında uçacak

Türk Hava Yolları (THY), Ankara-Tiflis arasında sefer düzenleme kararı aldı.
  • ESB yeniden Base yapılmadıkça bu hamleler hep işlevsiz kalmaya mahkumdur. Kalıcı ESB Base tekrar açılmalıdır sonrasında seferler artırılmalıdır.
  • gidiş dönüş 800 liraya kimse tiflise uçmaz. şu anadolujet'i thy'den ayırın; pobeda, volotea gibi düşük bütçeli bir havayolu kurun da, vatandaşın yüzü birazcık gülsün.
  • garsonlardan kıdemlileri gönderiverin..
  • Bu basari arffnin dir
  • Anladığım kadarıyla thy ve lufthansa gurbetçi seferlerini suneksprese devretti Ankara dan. Bu yeni hatlar Esenboğayı eski günlerine döndürecek inşlh. Çin türkiye cumhuriyetileri yakındır.
  • Hatlar neye göre açılıyor bilemiyoruz fakat ilgili birimler belli talep ve istatistikler doğrultusunda karar veriyordur elbet.Ankara - brüksel, hannover,amsterdam gbi hatlar dururken tiflis ilginç geldi. Ama pasaportsuz seyahat ukrayna gibi gürcistandada talebi artırdı.
  • Umarim Batum Ankara arasina da sefer koyarlar. Ozellikle Ic hat olarak kullanilan Batum Havalimani tum dogu Karadeniz bolgesine ve Batum’da yatirim yapmis bir cok Turk’e cok faydali olacaktir.
  • Gec kalinmis bir karar lakin ucus saatleri ve frekans sayisi hattin zoraki acildigini ve basarisiz olmasi icin formalite acildigini gosteriyor. Ankaradan baglanti olmayacagina gore ne sebeple o saate ucus koyarlar ?? Ayrica haftada 2 gun ucmakla hicbir hat basarili olamaz !
  • Reisimiz sayesinde artık Ankara'dan Tiflis'e direkt uçabiliyoruz. En büyük hayalimdi bu. Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Artık Ankara'dan Cochabamba'ya direkt uçuşlar da acilen başlamalı.
  • Sefer yapacak saat mi kalmadi Ankara-Tiflis arasinda? Tiflise inis 03:15, geri donuste kalkis 04:15. Zaten gunde toplasan 30 ucagin inip kalktigi yerler, sanki Heathrow'da slot bulmaya calisiyorsun.

Türk Hava Yolları (THY), Ankara-Tiflis arasında sefer düzenleme kararı aldı.

THY Üretim Planlama Başkanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda Ankara-Tiflis-Ankara seferlerinin 18 Ocak 2019 tarihinde başlatılacağı öğrenildi.

Türk Hava Yolları'nın iki şehir arasında düzenleyeceği seferler haftada 2 frekans olarak icra edilecek.

TK374 sefer sayılı uçaklar Ankara'dan 00:30'da kalkış yapacak ve 03:15 sularında Tiflis'e inecek. Dönüş seferi ise 04:15'te yapılacak ve TK375 sefer sayılı uçaklar 05:15'te Ankara'ya teker koyacak. 

THY Ankara-Tiflis arasında uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

ESB BASE ~ 5 yıl önce
ESB yeniden Base yapılmadıkça bu hamleler hep işlevsiz kalmaya mahkumdur. Kalıcı ESB Base tekrar açılmalıdır sonrasında seferler artırılmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pahalı ~ 5 yıl önce
gidiş dönüş 800 liraya kimse tiflise uçmaz. şu anadolujet'i thy'den ayırın; pobeda, volotea gibi düşük bütçeli bir havayolu kurun da, vatandaşın yüzü birazcık gülsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucan ~ 5 yıl önce
garsonlardan kıdemlileri gönderiverin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahraman ~ 5 yıl önce
Bu basari arffnin dir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ank ~ 5 yıl önce
Anladığım kadarıyla thy ve lufthansa gurbetçi seferlerini suneksprese devretti Ankara dan. Bu yeni hatlar Esenboğayı eski günlerine döndürecek inşlh. Çin türkiye cumhuriyetileri yakındır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb ~ 5 yıl önce
Hatlar neye göre açılıyor bilemiyoruz fakat ilgili birimler belli talep ve istatistikler doğrultusunda karar veriyordur elbet.Ankara - brüksel, hannover,amsterdam gbi hatlar dururken tiflis ilginç geldi. Ama pasaportsuz seyahat ukrayna gibi gürcistandada talebi artırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batumlu ~ 5 yıl önce
Umarim Batum Ankara arasina da sefer koyarlar. Ozellikle Ic hat olarak kullanilan Batum Havalimani tum dogu Karadeniz bolgesine ve Batum’da yatirim yapmis bir cok Turk’e cok faydali olacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb ~ 5 yıl önce
Gec kalinmis bir karar lakin ucus saatleri ve frekans sayisi hattin zoraki acildigini ve basarisiz olmasi icin formalite acildigini gosteriyor. Ankaradan baglanti olmayacagina gore ne sebeple o saate ucus koyarlar ?? Ayrica haftada 2 gun ucmakla hicbir hat basarili olamaz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 5 yıl önce
Doğru tespit.
helal olsun reis ~ 5 yıl önce
Reisimiz sayesinde artık Ankara'dan Tiflis'e direkt uçabiliyoruz. En büyük hayalimdi bu. Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Artık Ankara'dan Cochabamba'ya direkt uçuşlar da acilen başlamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Partizan ~ 5 yıl önce
Sefer yapacak saat mi kalmadi Ankara-Tiflis arasinda? Tiflise inis 03:15, geri donuste kalkis 04:15. Zaten gunde toplasan 30 ucagin inip kalktigi yerler, sanki Heathrow'da slot bulmaya calisiyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000