17 Temmuz 2018, Salı 12:35:34

THY Akademi'nin yeni programı tamamlandı

Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, sektörün beklentilerini karşılayacak bilgilerin öğrencilere ulaştırılması amacı ile üniversite eğitmenleri için 'Eğitmen Yetkilendirme Programı'nı başlattı.
  • Bilen varsa, bilmiyene anlattsın.Halk arasında eskiden çok kullanılan bir tekerleme idi.THY eğitim başkanlığının eğitim verme capabilty'sine bakarsak bu eğitimi, yetkili eğitimlerin bululunduğu listede yoktur.O zaman düzenlenen bu eğitim için ne denir? Dostlar alış-verişte görünsün ki, birileri de reklamları oynasın.
  • Eğitmen yetkilendirme de nedir arkadaş. Oradaki arkadaşlar zaten akademisyen değil mi? Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden birçok konuda yetki almamış mı? THY Akademi çok sıkıntıda bunu herkes biliyor. Oradaki yeni eğitmenler çok tecrübesiz. Siz oradaki her makama torpille adam alırsınız buna eğitim başkanı da dahil. Ama oradaki eğitmen tecrübeli ve kaliteli olmalı. Lütfen gidin Havaştan Çelebiden eğitim alın.
  • THY nin öncelikle bu eğitimlere ihtiyacı var. THY akademi denilen yeri gidip bir görseniz yazdıklarımı anlarsınız. Tamamen teorik eğitime yönelik. Eğitmenler çok genç ve tecrübesiz. Sonra ne oluyor ? Havalimanlarında durum ortada. Bence gidin Çelebi veya Havaştan eğitim alın. THY bu konuda çok geri.
  • Euro borcumuz ömür boyu bitmez Thy nin kölesi olacaz
  • Acaba bu eğitimleri hangi eğitmen veriyor. Thy da bunu verebilecek yetkinlik ve tecrübede kimse yok ki
  • türk hava kurumu üniversitesindeki cahilleri de eğitin ne olur !!

Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, hayata geçirdiği “sektörel modern eğitim ekosistemi” projesi kapsamında sektörün beklentilerini karşılayacak bilgilerin öğrencilere ulaştırılması amacı ile üniversite eğitmenleri için “Eğitmen Yetkilendirme Programı”nı başlattı. Programın ilki, 10 üniversiteden birçok eğitmenin katılımı ile geçtiğimiz hafta başarıyla tamamlandı. 

İlgili programa, Kocaeli Üniversitesi, Arel Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Beykoz Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi gibi birçok üniversiteden katılım gösteren ve başarılı olan eğitmenler sektörün gereksinimlerine uygun olarak verilen “Yolcu Satış Temel” eğitiminde yetkilenme imkanı buldular. Ayrıca üniversite öğrencileri, Havacılık Akademisi’nin verdiği bütünleşik (blended) eğitim ortamında havacılık eğitimlerini çok daha avantajlı kurs ücreti ile alabilecek ve sertifika sahibi olacaklar.

Eğitmen Yetkilendirme Programı ile Havacılık Akademisi’nin güncel, modern, standart ve ölçülebilir eğitim metodolojisiyle önemli bir sıkıntı olan çağa uygun eğitmen eksikliği de karşılanarak eğitmen yetiştiriliyor. Bu sisteme dahil olan eğitmenlerin öğrenciye katkısı ve diğer eğitmenler arasındaki durumu objektif olarak ölçümlenip bağlı bulunduğu üniversite yetkilileri ile paylaşılacak.

Geleceği şekillendirecek nesilleri eğitmekle yükümlü olan üniversitelerle yapılacak çalışmaların gerek global gerekse ulusal bazda sektöre kazandıracağı önemli katkıların bilincinde olan Havacılık Akademisi, yürütülecek çalışmalar kapsamında gereksinim duyulacak desteği sağlamaya devam ediyor.

THY Akademi'nin yeni programı tamamlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

THY eğitim başkanlığı ~ 6 yıl önce
Bilen varsa, bilmiyene anlattsın.Halk arasında eskiden çok kullanılan bir tekerleme idi.THY eğitim başkanlığının eğitim verme capabilty'sine bakarsak bu eğitimi, yetkili eğitimlerin bululunduğu listede yoktur.O zaman düzenlenen bu eğitim için ne denir? Dostlar alış-verişte görünsün ki, birileri de reklamları oynasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otorite ~ 6 yıl önce
Eğitmen yetkilendirme de nedir arkadaş. Oradaki arkadaşlar zaten akademisyen değil mi? Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden birçok konuda yetki almamış mı? THY Akademi çok sıkıntıda bunu herkes biliyor. Oradaki yeni eğitmenler çok tecrübesiz. Siz oradaki her makama torpille adam alırsınız buna eğitim başkanı da dahil. Ama oradaki eğitmen tecrübeli ve kaliteli olmalı. Lütfen gidin Havaştan Çelebiden eğitim alın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Academy ~ 6 yıl önce
THY nin öncelikle bu eğitimlere ihtiyacı var. THY akademi denilen yeri gidip bir görseniz yazdıklarımı anlarsınız. Tamamen teorik eğitime yönelik. Eğitmenler çok genç ve tecrübesiz. Sonra ne oluyor ? Havalimanlarında durum ortada. Bence gidin Çelebi veya Havaştan eğitim alın. THY bu konuda çok geri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo adayı ~ 6 yıl önce
Euro borcumuz ömür boyu bitmez Thy nin kölesi olacaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ~ 6 yıl önce
Acaba bu eğitimleri hangi eğitmen veriyor. Thy da bunu verebilecek yetkinlik ve tecrübede kimse yok ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thk ~ 6 yıl önce
türk hava kurumu üniversitesindeki cahilleri de eğitin ne olur !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000