06 Mayıs 2017, Cumartesi 09:10:54

THY ABD yolcularına laptop veriyor

Türk Hava Yolları, ABD'ye uçan business class yolculara bugünden itibaren laptop vermeye başladı.
  • Bize lep tap vir olma mı :)))
  • THY bu zihniyetle devam ettikçe daha çok zarar eder. Bula bula Amerikan markası Dell'i bulmuşlar. Bundan sonra da ilk yüklü sipariş Boeing'e verilirse şaşırmayın.Göstereceğimiz tepki ancak böyle olur.
  • Adamlar yasağı koyuyo yine onlara yariyo. THY ilave olarak yüzlerce ABD malı laptop aldı
  • Damgayi yedinmi silmesi cok zor. THY damgayi yedi, hadi gelde sil. Itibar yok. Business class ta laptop. Bu Cozum mu? Economy class ne olacak? Onlara lolitop mu dagitacaksin. Buyuk ve kesin onlemler alinmali. Yolcu yolcudur, business, economy olmaz. Herkes oncelikle insan.
  • Mekbuk ve ayfun disinda kullanamiyorum ben.. ne yapacagim şimdi
  • Ucakta survivor izlerim artik. Yess
  • Kisitlama sorununu asmanin en kolay yolu Avrupa sirketlerini tercih ederek aktarmali olarak Amerika'ya ulasmak. Yasaga karsi tepkimizi bu sekilde koymaliyiz.
  • Elimi bile sürmem...sürer iseniz de sadece oyun oynayın. ..icinede birsey yazıp cizmeyin. ...
  • Geçen hafta gittim uyusan vakit geçmiyor çok kötü bence
  • Ekonomiye yok. O halde neyin tantanası?

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, Amerika ve İngiltere uçuşlarına getirilen elektronik cihaz kısıtlamasına yeni çözümler geliştirmeye devam ediyor. Bayrak taşıyıcı havayolu, İstanbul Atatürk Havalimanı (IST) çıkışlı tüm Amerika Birleşik Devletleri uçuşlarının business sınıfında bugün itibariyle laptop dağıtımına başlıyor.

Amerika'ya seyahat eden business sınıfı yolcular, zengin içerikli kabin içi eğlence sistemi Planet'in ayrıcalıklarıyla seyahatlerini eğlenceli bir deneyime dönüştürürken, kabinde sunulacak yeni dizüstü bilgisayarlar sayesinde şahsi işlerinin takibini de gökyüzünden kesintisiz sağlayabilecekler.

Uçuş öncesi kişisel bilgisayarlarını Türk Hava Yolları personeline teslim eden business sınıfı yolcular, uçak içinde şahsi işleriyle meşgul olabilmek için kabin personellerinden dizüstü bilgisayar (laptop) talep edebilecekler.

Katlanarak tablet olma özelliğine ve ayrıca dokunmatik ekrana sahip bu dizüstü bilgisayarlar, yolcuların kişisel bilgilerini koruyabilecekleri bir güvenlik sistemi ile sunulacak. Yolcular, bilgisayar kullanımı sonrasında, arzu ederlerse verilerini harici bir saklama birimine (USB) kopyalayabilecek ve bilgisayar kapatıldığında yolcunun tüm kişisel çalışmaları otomatik olarak ve tamamen bilgisayardan silinecek.

Yeni uygulama, İstanbul Atatürk Havalimanı çıkışlı tüm İngiltere uçuşları için ise, 12 Mayıs 2017 itibariyle başlatılacak



THY ABD yolcularına laptop veriyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Tehaye ~ 7 yıl önce
Bize lep tap vir olma mı :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ne perhiz ~ 7 yıl önce
THY bu zihniyetle devam ettikçe daha çok zarar eder. Bula bula Amerikan markası Dell'i bulmuşlar. Bundan sonra da ilk yüklü sipariş Boeing'e verilirse şaşırmayın.Göstereceğimiz tepki ancak böyle olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O diiilde ~ 7 yıl önce
Adamlar yasağı koyuyo yine onlara yariyo. THY ilave olarak yüzlerce ABD malı laptop aldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Damga ~ 7 yıl önce
Damgayi yedinmi silmesi cok zor. THY damgayi yedi, hadi gelde sil. Itibar yok. Business class ta laptop. Bu Cozum mu? Economy class ne olacak? Onlara lolitop mu dagitacaksin. Buyuk ve kesin onlemler alinmali. Yolcu yolcudur, business, economy olmaz. Herkes oncelikle insan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanal Havacı ~ 7 yıl önce
Damgayı yiyen THY mi yoksa yaptırıma maruz kalan Türkiye mi? Londra uçuşlarında Pegasus ve Atlas da mağdur oluyor. ABD' ye Delta da gidiyordu (zannedersem bıraktı), onlar uçsa onlar da mağdur olacaktı. O yüzden, hükümetin adım atması lazım da yürümeyi bilmeyen çocuktan onu beklemek zor.
Ayped pıro ~ 7 yıl önce
Mekbuk ve ayfun disinda kullanamiyorum ben.. ne yapacagim şimdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Y ~ 7 yıl önce
Ucakta survivor izlerim artik. Yess

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kisitlama ~ 7 yıl önce
Kisitlama sorununu asmanin en kolay yolu Avrupa sirketlerini tercih ederek aktarmali olarak Amerika'ya ulasmak. Yasaga karsi tepkimizi bu sekilde koymaliyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ee ~ 7 yıl önce
Elimi bile sürmem...sürer iseniz de sadece oyun oynayın. ..icinede birsey yazıp cizmeyin. ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekonomi ne yapacak ~ 7 yıl önce
Geçen hafta gittim uyusan vakit geçmiyor çok kötü bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meka ~ 7 yıl önce
Ekonomiye yok. O halde neyin tantanası?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000