01 Ekim 2014, Çarşamba 08:00:35

THY 26 EKİM'DE BAŞLIYOR

THY Tallinn ve Vilnius seferlerine başlıyor.
  • Sefer halihazırda IST-TLL-VNO olarak çift bacak icra ediliyordu. Talep yoğunluğunu karşılama sebebiyle iki ayrı sefere bölünüyor. Yeni başlıyormuş gibi lanse edilmiş.
  • Kaliningrad, Krakow ve Kosice'ye de baslarlar umarım..
  • Ucuslar zaten var. 26 Ekim'de ayri olarak icra edilmeye baslanacak.

Türk Hava Yolları’nın Baltık ülkelerindeki iki önemli destinasyonu Tallinn (Estonya) ve Vilnius (Litvanya)’a gerçekleştirilecek direkt seferler, 26 Ekim itibarıyla İstanbul’dan karşılıklı olarak icra edilecek.

İstanbul’dan, Estonya'nın başkenti ve en önemli liman kenti olan Tallinn’e gerçekleştirilecek direkt seferlerle, tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 179 Euro’dan başlayan açılışa özel fiyatlarla seyahat edilebilecek.



İstanbul’dan, Litvanya’nın güneydoğusunda yer alan ve Baltık ülkelerinin Riga’dan sonra en büyük ikinci kenti olarak addedilen Vilnius’a gerçekleştirilecek direkt seferlerle, tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 179 Euro’dan başlayan açılışa özel fiyatlarla seyahat edilebilir.

THY 26 EKİM'DE BAŞLIYOR

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sefer halihazırda IST-TLL-VNO olarak çift bacak icra ediliyordu. Talep yoğunluğunu karşılama sebebiyle iki ayrı sefere bölünüyor. Yeni başlıyormuş gibi lanse edilmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaliningrad ~ 10 yıl önce
Kaliningrad, Krakow ve Kosice'ye de baslarlar umarım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Litvanya ~ 10 yıl önce
Ucuslar zaten var. 26 Ekim'de ayri olarak icra edilmeye baslanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000