10 Temmuz 2015, Cuma 08:12:17

Thomson uçağında türbülans paniği

328 yolcusu ve 10 mürettebatıyla Manchester'dan Kıbrıs'a giden uçağın türbülansa girmesi sonucu 4 kabin memur yaralandı.
  • Dispatch/pilot: olur boyle seyler de de diyorum cunku dispatch in haberi yokmus cat ten galiba olur olur daha beteri olmasinda zamaninda biz yollasak boyle ucagi olay olurdu neyse gozumuz cikardi swc lere bakarken iyi ucuslar olsun.
  • Hatayı düzelttirdiğim halde bir teşekkür etmediniz. Bu saat olmuş halen bekliyorum sayın editör
  • Hep kmlar yaralaniyorlar, yolculara sanki birsey olmuyo
  • Atlas Jet veya PGS Kibris uzerinden hub kurmalilar, THY bunu artik siyasi sebeplerden yapamaz, Rusya ve Ingiltere pazarinda rakip olunabilir
  • Thomson un filosunda sadece boeing var ve 328 yolcu kapasiteli sadece 767-300er var fotodakide temdilidir neden ayrıntıya takılıp haberin içeriği ile ilgilenmiyorsunuz? Burdan kabin gorevlisi arkadaşlar büyük geçmiş oldun diler bu tür üzücü vakaları yaşamamak dileği ile ....
  • A321 de çift teker varmı ?
  • Resimdeki uçak ya Airbus 321 ya da boeing 757. Her iki uçakta 328 yolcu kapasitede olmasi mümkün değildira
  • nerede türbülansa girmiş ? sanki dağ başı...bu uçaktan önce aynı rotadan uçak hiç geçmemiş mi ? haber vermemiş mi ? sene olmuş 2015 hala şu türbülansa bir çare bulamadilar.
  • Çok üzücü bir olay, ama o uçağın kaptanları ne iş yapıyormuş?mweather radar'ı kapatıp kağıt mı oynuyorlarmış? Bu durumlarda kaptanlara hesap sorulmalı.

328 yolcusu ve 10 mürettebatıyla İngiltere-Manchester’dan havalanan ve Larnaka’ya gitmekte olan İngiliz Thomson havayolları şirketine ait uçağın, türbülansa girmesi sonucu 4 kabin görevlisi, kabinin tabanına ve tavanına çarparak yaralandı.

Rum radyosu “korku” seferinin ardından Larnaka Rum Genel Hastanesi’ne kaldırılan 4 kabin görevlisinden ikisinin ayakta tedavi edildiğini, beli ve kalçası kırılan diğer ikisinin de tedavi altına alındığını duyurdu. (Gündemkıbrıs)

Thomson uçağında türbülans paniği

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dispatch/pilot: olur boyle seyler de de diyorum cunku dispatch in haberi yokmus cat ten galiba olur olur daha beteri olmasinda zamaninda biz yollasak boyle ucagi olay olurdu neyse gozumuz cikardi swc lere bakarken iyi ucuslar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAİLE ALINAN ~ 9 yıl önce
Hatayı düzelttirdiğim halde bir teşekkür etmediniz. Bu saat olmuş halen bekliyorum sayın editör

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hala mı? ~ 9 yıl önce
Şu an sabahın 03:18'i. Hala beklemeye devam ediyor musun :)
Gc ~ 9 yıl önce
Hep kmlar yaralaniyorlar, yolculara sanki birsey olmuyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kibristan ~ 9 yıl önce
Atlas Jet veya PGS Kibris uzerinden hub kurmalilar, THY bunu artik siyasi sebeplerden yapamaz, Rusya ve Ingiltere pazarinda rakip olunabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
filo ~ 9 yıl önce
Thomson un filosunda sadece boeing var ve 328 yolcu kapasiteli sadece 767-300er var fotodakide temdilidir neden ayrıntıya takılıp haberin içeriği ile ilgilenmiyorsunuz? Burdan kabin gorevlisi arkadaşlar büyük geçmiş oldun diler bu tür üzücü vakaları yaşamamak dileği ile ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teker .. ~ 9 yıl önce
A321 de çift teker varmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1234 ~ 9 yıl önce
var ama özel üretim.
camarothy ~ 9 yıl önce
Resimdeki uçak ya Airbus 321 ya da boeing 757. Her iki uçakta 328 yolcu kapasitede olmasi mümkün değildira

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Type ~ 9 yıl önce
Naaptin simdi sen gorevini yerine mi getirdin yani. Bu bilgiyi paylasinca ne hissettin arkadasim bi anlat bize de bilelim. O resimin temsili bir resim oldugunu acaba kac yasina gelince anlicaksin e benim çocugum.
rezalet ~ 9 yıl önce
nerede türbülansa girmiş ? sanki dağ başı...bu uçaktan önce aynı rotadan uçak hiç geçmemiş mi ? haber vermemiş mi ? sene olmuş 2015 hala şu türbülansa bir çare bulamadilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belli olmaz ~ 9 yıl önce
açık hava türbülansı diye bir şey var. her şeyi radardan göremiyorlar maalesef.
Geçmiş Olsun ~ 9 yıl önce
Çok üzücü bir olay, ama o uçağın kaptanları ne iş yapıyormuş?mweather radar'ı kapatıp kağıt mı oynuyorlarmış? Bu durumlarda kaptanlara hesap sorulmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belli olmaz ~ 9 yıl önce
açık hava türbülansı diye bir şey var. her şeyi radardan göremiyorlar maalesef.
... ~ 9 yıl önce
CAT diye bişey duydunmu sen?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000