23 Ağustos 2012, Perşembe 08:25:45

THOMAS COOK'TA NÖBET DEĞİŞİMİ...

Thomas Cook'un Almanya kolunda yönetim yeniden yapılandırılıyor. Thomas Cook Almanya'nın turistik ürünlerden sorumlu tepe yöneticisi Michael Tenzer Thomas Cook Almanya'nın başına getirildi...
  • Avrupanın ikincisi bir firma almanyada nasıl üçüncü oluyor anlamadım.almanya avrupada değilmi ?

Avrupa seyahat pazarının ikinci, Almanya seyahat pazarının ise üçüncü büyük turizm şirketler topluluğu Thomas Cook’un Almanya yönetimi yeniden yapılandırılıyor.

Thomas Cook Almanya’nın başına turistik ürünlerden sorumlu tepe yöneticisi Michael Tenzer getirilirken, servis ve kaliteden sorumlu tepe yöneticisi Carsten Seeliger ve grup bünyesindeki Öger Tours’un genel müdürü Georg Welbers’in ise Tenzer’in yardımcılığını üstlenecekleri bildirildi.

Carsten Seeliger’in servis ve kalite sorumlusu olarak görevine tepe yönetiminde devam edeceği, Georg Welbers’in ise satış-pazarlama ve e-ticaretten sorumlu tepe yöneticisi olarak görev yapacağı açıklandı.
Welbers’ten boşalan Öger Tours Genel Müdürlüğü’ne ise tur operatörlüğü satışlar sorumlusu Björn Walther getirildi.

Thomas Cook Almanya’da pazarlama ve tur operatörü satış birimlerinin birleştirildiği ve bu birimi pazarlamadan sorumlu tepe yöneticisi Christian Evers’in yöneteceği duyuruldu. Uzak destinasyonlar ürün yönetimi biriminin başındaki Stephan Braun ise kıta Avrupa’sı otel satınalma birimi sorumluluğuna atandı.

Ayrıca Belçika, Hollanda, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Rusya pazarlarının yönetimi de Almanya, Avusturya ve İsviçre’nin yer aldığı Orta Avrupa bölümüne bağlandı.

THOMAS COOK'TA NÖBET DEĞİŞİMİ...

Yorumlar

matemetik ~ 12 yıl önce
Avrupanın ikincisi bir firma almanyada nasıl üçüncü oluyor anlamadım.almanya avrupada değilmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000