09 Şubat 2012, Perşembe 08:18:59

THOMAS COOK ZARARINI AÇIKLADI: 151 MİLYON POUND!

Thomas Cook, bankalarla anlaşma sürecinde açıklanması beklenen, yılın son dönemi zararının 151,7 milyon Pound olduğunu belirtti...
  • Adına Tailwind in uçacağı şirket ise sizcede normal değilmi ?
  • bu nasil ticaret aklim ermedi. Zararina calisilir mi? Kim odeyecek 151 milyonu? Alacaklilarin paraya ihtiyaci yok galiba?
  • thy 2011 yılı 12 aylık zararını ne zaman açıklayacak ?zarar ne kadar olacak, bu konuda tahmini olanlar var mı ?
  • Bu kadar zarar ediyor ve hala bu sirketi yasatiyorlar! Ozellikel Ingiltere sivil havaciligindan nasil atol lisansi aldiklarini cok merak ediyorum, tabi bu buyuklukteki bir sirketi iflas ettirmek CAA in isine gelmiyor, cunku zaten kasasinda 60 milyon pound a yakin acik var, eger Thomas Cook u batirirlar ise, bu acik yuz milyonlara yukselecek. Bu kimsenin isine gelmiyor. Ingiltere de ozellikle Turkiye ye tatil satan orta ve kucuk tur operatorunun kalmamasinin asil nedeni bu sirketin gecmis yillarda izledigi fiyat politikasidir! Baska hic bir sey degil!
Geçen yıl sonunda iflas edebileceği konuşulan ve bankalarla yoğun bir pazarlık aşamasına giren, ardından kredi bulabilen grup, 2011 son dönem, vergi öncesi zararını 151,7 milyon Pound olarak açıkladı.
 
Grup, 2010 yılının son döneminde 99,3 milyon zarara uğramıştı.
 
2012 yılı yaz dönemi satışlarını da değerlendiren Thomas Cook, halen % 1 dolayında geride olduklarını belirtti.
 
Öte yandan geçen gün benzer açıklamaları TUI Grubu da yapmış, yaz satışlarının ciddi oranda azaldığını söylemişti.
 
Diğer yandan borçlarını eritmek isteyen grup, konaklama iştirakleri başta olmak üzere bazı değerlerini satışa çıkarırken son olarak Thomas Cook India’daki pay da aynı sürece girdi.
THOMAS COOK ZARARINI AÇIKLADI: 151 MİLYON POUND!

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Adına Tailwind in uçacağı şirket ise sizcede normal değilmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu nasil ticaret aklim ermedi. Zararina calisilir mi? Kim odeyecek 151 milyonu? Alacaklilarin paraya ihtiyaci yok galiba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy 2011 yılı 12 aylık zararını ne zaman açıklayacak ?zarar ne kadar olacak, bu konuda tahmini olanlar var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu kadar zarar ediyor ve hala bu sirketi yasatiyorlar! Ozellikel Ingiltere sivil havaciligindan nasil atol lisansi aldiklarini cok merak ediyorum, tabi bu buyuklukteki bir sirketi iflas ettirmek CAA in isine gelmiyor, cunku zaten kasasinda 60 milyon pound a yakin acik var, eger Thomas Cook u batirirlar ise, bu acik yuz milyonlara yukselecek. Bu kimsenin isine gelmiyor. Ingiltere de ozellikle Turkiye ye tatil satan orta ve kucuk tur operatorunun kalmamasinin asil nedeni bu sirketin gecmis yillarda izledigi fiyat politikasidir! Baska hic bir sey degil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000