07 Mayıs 2015, Perşembe 09:50:12

THOMAS COOK UÇAĞINDA OLAY

Thomas Cook'a ait Glasgow-Dalaman seferini yapacak uçakta olay çıktı. Uçak, Londra'ya divert etti.
  • Divert etmek.(İngilizce + Türkçe) bir eylem bildiriyor. Sorsanız bunu "kesinlikle Türkçe ile açıklanamaz derler" üstadlar! Çünkü "Havacılığın dili İngilizcedir" derler. Yegane ve en önemli savunmasıdır cahilliğin. Özünü, benliğini, şahsiyetini ve haysiyetini yitirenin dilidir bir Türk için bu savunma. Umarım bu savunmayı yapmadan önce Türkçesini parantez içinde İngilizcesini belirtirsiniz. İşte böylece sosyal sorumluluğun en güzel örneğini vermiş olursunuz.
  • Ne kadar dogru soylemissiniz.zaten kendi halkina sahip cikamayan ve kendi halkini kaziklayan lider ülke turkiye
  • Dalaman ve Ingiliz ucaklarinda yasanan standart olay!
  • Ne kadar fakir varoş ingiliz varsa hepsi türkiyeye.. Durmak yok Herşey Dahil sistemine devam. Kendi vatandaşına oda+kahvaltı 150 euro, elin sümüklü ingilizine ultra herşey dahil 30 euro. Adaletinizi seveyim.

Thomas Cook'a ait Glasgow-Dalaman seferini yapacak uçakta olay çıktı. Sarhoş olduğu iddia edilen bir yolcu uçakta huzursuzluk çıkarıp kavga edince uçak Londra'daki Gatwick Havalimanı'na divert etti.

Kalkıştan bir süre sonra yaşanan olayda, yolculardan biri garip hareketler yaparak etrafa saldırmaya başladı. Sarhoş olduğu sanılan yolcu tüm uyarılara rağmen sakinleşmedi. Bu sırada tahriklere dayanamayan başka bir yolcu, sarhoş yolcu ile kavgaya tutuşunca uçağın pilotu rotayı Londra'ya çevirdi.

Gatwick Havalimanı'na inen uçağa polis çağrılırken, sarhoş yolcu uçaktan indirilerek gözaltına alındı.

Uçak daha sonra seferine devam etti.

THOMAS COOK UÇAĞINDA OLAY

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Divert etmek.(İngilizce + Türkçe) bir eylem bildiriyor. Sorsanız bunu "kesinlikle Türkçe ile açıklanamaz derler" üstadlar! Çünkü "Havacılığın dili İngilizcedir" derler. Yegane ve en önemli savunmasıdır cahilliğin. Özünü, benliğini, şahsiyetini ve haysiyetini yitirenin dilidir bir Türk için bu savunma. Umarım bu savunmayı yapmadan önce Türkçesini parantez içinde İngilizcesini belirtirsiniz. İşte böylece sosyal sorumluluğun en güzel örneğini vermiş olursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 9 yıl önce
Ne kadar dogru soylemissiniz.zaten kendi halkina sahip cikamayan ve kendi halkini kaziklayan lider ülke turkiye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dalaman ve Ingiliz ucaklarinda yasanan standart olay!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne kadar fakir varoş ingiliz varsa hepsi türkiyeye.. Durmak yok Herşey Dahil sistemine devam. Kendi vatandaşına oda+kahvaltı 150 euro, elin sümüklü ingilizine ultra herşey dahil 30 euro. Adaletinizi seveyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 9 yıl önce
Haklısın kardeş.hayatında hotelde tatil yapmamış milyonlarca türk var bu ülkede. o türklerin çocukları ise o aç rus ve almana hizmet ediyor.yazık ."gerçekten çıktık açık alınla 10 yıl da 10 milyon genç" sahi kurtuluş savaşını biz kazanmadıkmı? okulda yanlış öğretiyolar galiba

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000