16 Temmuz 2015, Perşembe 08:11:10

Thomas Cook rotayı Dalaman'a çevirdi

Thomas Cook, geçtiğimiz hafta Tunus’ta meydana gelen silahlı saldırıda ölenlerin arasında çok sayıda turistin bulunması üzerine bu ülkeye yaptığı tüm turizm hareketini durdurduğunu ve Tunus operasyonunu komple kapattığını açıkladı. Thomas Cook, Tunus uçuşlarını Dalaman’a yönlendirdi.
  • Turkiye icin Turizm her zaman iyidir.. Tunus'tan 100 kat daha iyiyiz.. insallah devami gelir..
  • Su benim turizmcilerle ilgili olan yorumumu yayinlar misin lutfen ?

Avrupanın ve dünyanın önde gelen Tur Operatörlerinden Thomas Cook, geçtiğimiz hafta Tunus’ta meydana gelen silahlı saldırıda ölenlerin arasında çok sayıda turistin bulunması üzerine bu ülkeye yaptığı tüm turizm hareketini durdurduğunu ve Tunus operasyonunu komple kapattığını açıkladı. Thomas Cook, Tunus uçuşlarını Dalaman’a yönlendirdi.

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler birliği (GETOB) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bülbüloğlu, Tunus’ta meydana gelen ve basın yayın organlarında yer alan silahlı saldırı olayını şiddetle kınadıklarını belirtirken, hiçbir düşünce insan hayatına son vermeyi haklı göstermeyeceğini belirtti. Bülbüloğlu, “Sektör olarak değerlendirdiğimizde bu tür eylemlerin meydana geldiği güvensiz ortamlarda turizmden bahsetmek de mümkün değildir. Tüm üyelerimize de dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda bilgilendirmede bulunduk. Güvenlik söz konusu olunca bizim için akan sular durur. Şüpheli bir kişi, durum veya paketle karşılaşılması durumunda Polisimizi ve Jandarmamızı haberdar etmeleri konusunda üyelerimizi uyardık” dedi.

TUNUS KOMPLE İPTAL, UÇAKLARIN ROTASI DALAMAN HAVALİMANI

Başkan Bülbüloğlu, Thomas Cook’un Tunus uçuşlarının iptal etmesinin ardından yaptığı açıklamada, “GETOB olarak üyelerimize uyarılarımızın hemen sonrasında bölge olarak birçok üyemizin ve işletmelerin işbirliği yaptığı saygın tur operatörlerinden olan Thomas Cook’un Grup Ceo’su Sayın Peter Fankhauser geçtiğimiz hafta sonunda bölgemize geldi. Kendisini Dalaman Havalimanında uçakta karşılayarak bölgemiz hakkında bilgilendirmede bulunduk. Görüşmelerimiz neticesinde Sayın Fankhauser, Thomas Cook’un Tunus operasyonunu kesin olarak kapattıklarını net bir dille ifade etti. Cumartesi günü itibariyle Tunus’a bağlanan 5 uçağın Dalaman Havalimanına yönelteceğini, taleplerin değerlendirilmesi sonucunda uçak sayısının 9’a kadar çıkabileceğini söyledi” dedi.

GETOB Başkanı Bülbüloğlu, “Diğer tur operatörlerinden TUI’nin de Tunus operasyonunu başka ülkelere kaydıracağını öğrendik. Doğruluğunu araştırıyoruz. Bu durum bölgemizde kısmi doluluk sağlayacaktır. Bizlerin beklentisi farklı ülkelerdeki olumsuz olaylar sonucu değil, kalıcı tercihle bölgemizin rağbet görmesidir” dedi.

Thomas Cook rotayı Dalaman'a çevirdi

Yorumlar

Misafir ~ 9 yıl önce
Turkiye icin Turizm her zaman iyidir.. Tunus'tan 100 kat daha iyiyiz.. insallah devami gelir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tunus ~ 9 yıl önce
Tunus öldü zaten ayrıca hakikaten Tunusa 100 basarız. En azından arap değiliz
Güzel ~ 9 yıl önce
Güzel haber de araplar gelmese daha iyi olacakmış.
Editor ordasin biliyorum ~ 9 yıl önce
Su benim turizmcilerle ilgili olan yorumumu yayinlar misin lutfen ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000