17 Nisan 2010, Cumartesi 07:53:23

Thomas Cook ek seferler koyacak

Almanya pazarında talep artışı tur operatörlerini sonbahar kapasitelerini şimdiden artırmaya yöneltti.

Pazarın ikincisi Rewe Touristik’ten sonra pazarın üçüncü büyük grubu Thomas Cook da sonbahar dönemi için ek seferler koydu. Thomas Cook Türkiye, Mısır ve İspanya’daki yatak kapasitelerini de sonbahar dönemi için artırdı.

Almanya’da artan tatil talebi, tur operatörlerinin ek seferler koymasına neden oluyor. Pazarın ikinci büyük grubu Rewe Touristik bünyesindeki paket tur firması ITS Reisen artan talebi gözeterek ekim ayındaki sonbahar tatili için ek seferler koyduğunu geçtiğimiz hafta duyurmuştu. ITS Reisen’ın sonbahar tatili için koyduğu Erfurt çıkışlı ek seferler Selanik (15 Ekim), Antalya, Djerba ve Monastir’a (16 Ekim) yapılacak.

Rewe’nin ITS markasının ardından pazarın üçüncü büyük grubu Thomas Cook da sonbahar dönemine yönelik olarak ek seferler koyduğunu açıkladı. Türkiye, Mısır, Kanarya Adaları’na ek seferler koyan Thomas Cook’un bu destiansyonlardaki yatak kapasitesini de artırma yoluna gittiği bildirildi.

3 Eylül – 9 Kasım tarihleri arasındaki dönem için ek seferler koyan Thomas Cook’un ek seferleri Berlin-Schönefeld, Dresden, Düsseldorf, Erfurt, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Leipzig ve Münih çıkışlı olacak.

Antalya, Hurghada, Kanarya Adaları ve Fuerteventura’ya ek sefer koyan Thomas Cook, erken rezervasyon yaptıranlara yüzde 15’e kadar varan indirim olanakları da sunuyor.

Thomas Cook ek seferler koyacak

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000