25 Ağustos 2011, Perşembe 07:35:16

THOMAS COOK DESTEK ARIYOR

İngiltere’de zorlaşan pazar koşulları, artan yakıt maliyetleri, azalan talep ve bazı pazarlardaki istikrarsızlık gibi sorunlarla mücadele eden operatörler yeniden otelcilerden destek arayışına girdi...
İngiltere seyahat pazarında yer alan haberlere göre Thomas Cook’un ticari anlaşmalar yöneticisi Jerome Delente tarafından kaleme alınan mektupta, Fransız operatörlerden cirolarının % 1.5’i dolayında destek istendi.
 
Mektupta, yapılan tüm çalışmalara rağmen pazardaki keskin düşüşün önlemediği bunun da sabit maliyetlere katlanmak konusunda sıkıntı yarattığı vurgulanırken ürün pazarlaması çalışmalarında kullanılmak üzere destek istendi.
 
Öte yandan haberlere göre Yunanistan’da da otelciler kendilerinden ciroların % 1 ila 3’ü oranında pazarlama desteği istendiğini belirtiyorlar.
 
Diğer yandan Thomas Cook’tan bir sözcü, açıklamasında, istenen desteğin extra bir duruma işaret etmediğini, yılın bu zamanlarında pazarlama taktiğinin bu olduğunu belirtirken “Bizim için partnerlerimizle ortak pazarlama çalışmaları, kampanyaları yapmak anormal bir durum değildir” dedi.
THOMAS COOK DESTEK ARIYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000