15 Nisan 2017, Cumartesi 14:50:38

THK'ya tazminat şoku!

Türk Hava Kurumu, 2010 yılında Fethiye’de meydana gelen yamaç paraşütü kazasında ağır yaralanan Avustralyalı turist için, 3,5 milyon lira tazminata mahkum oldu.
  • Turkiyenin Hain Kurumu.kartellesmis asker artiklari
  • Daha önceden de dedim. Aldığınız ahlar sizi boğacak. İnşallah yakında daha büyük tazminatlarla karşı karşıya kalacaksınız. Herkes biliyor ki siz temiz değilsiniz ve uğraştığınız insanların hepsi temiz idi.
  • Ben hukuk uzmanı değilim. Olay günü ben Babadağ'da bulundum ve kalkışı gördüm. 20 metre görüş olan bir havada bilerek üç paraşüt kalkış yaptı. İkisi kaza yaptı (birinde Türk pilot kırıklarla kurtuldu). Benim anlamadığım, THK bu kaza ile nasıl alakalı oluyor? Hatayı pilot yapıyor, THK kusurlu bulunuyor. Hukuk uzmanı olan biri lütfen açıklık getirsin. Saygılar.
  • Gecmiste gasp ettilleri kurban derilerine saysinlar
  • Milletinin bagislarini akrabalarla yediniz, birakin birazda baskalari yesin :)))).Hirsizlikdan yatan THK liyi unuttunuz galiba.
  • Hic mi yorum yapilmamiş yoksa yorum patlamasindan dolayi "sansur"mu var...
  • Türk olsa 100bin anca verirler onu da sebepsiz zenginleşmeye sebep olur diye yargıtay bozardı.
  • İzmir myo'da müdür öğrencilerine yan gözle bakar biri para kaçırmaya çalışır eyyy thk öyle beddualar aldınki yazık hepinize allah sizi bildiği gibi yapsın kul hakkı yiyenlerin sonu.
  • içler acısı bir son...elin yabancısı gelir böyle kök söktürür....
  • Az bile

Türk Hava Kurumu, 2010 yılında Fethiye’de meydana gelen yamaç paraşütü kazasında ağır yaralanan Avustralyalı turist için, 3,5 milyon lira tazminata mahkum oldu. Turist Katherine Hill’in avukatı, THK’nın 50 ayrı gayrimenkulüne haciz koydurdu.

1.2 milyar liralık borcu nedeniyle gayrimenkulleri ve yangın söndürme uçaklarını satışa çıkartan THK, Fethiye'den gelen mahkeme kararı ile zor duruma düştü. “Davanın bizimle bir bağlantısı yok. Husumet nedeniyle davanın reddi gerekir” diyen THK, kararı Yargıtay'da temyiz etti.

REKOR TAZMİNAT

Avustralyalı hemşire Katherine Hill, 23 Mayıs 2010'da tatil için geldiği Babadağ'da 100 Avro ödeyerek yamaç paraşütü yapmış, pilot Ramazan Okşak'ın kontrolünde uçmuştu. Ancak havadayken bulut kümelerine girince kayalıklara çarpmıştı. Kazada Katherine Hill'in kalça, ayak ve topuk kemiklerinde ciddi kırıklar oluşmuştu.

5 ayrı ameliyat geçiren turistin masraflarını sigorta şirketi karşıladı. Hill'in avukatı Şule Beder, Imece turizm, THK ile sigorta firması aleyhine maddi ve manevi tazminat davası açtı. 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen dava yaklaşık 7 yıl sürdü. Sonuçta da 3,5 milyon TL tazminata karar verildi. THK ile, yamaç paraşütü şirketi ile sigorta firması tazminattan müştereken ve müteselsilen sorumlu tutuldu. (Sözcü)

THK'ya tazminat şoku!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

THK ~ 7 yıl önce
Turkiyenin Hain Kurumu.kartellesmis asker artiklari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 7 yıl önce
Daha önceden de dedim. Aldığınız ahlar sizi boğacak. İnşallah yakında daha büyük tazminatlarla karşı karşıya kalacaksınız. Herkes biliyor ki siz temiz değilsiniz ve uğraştığınız insanların hepsi temiz idi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saglık ~ 7 yıl önce
Agzına saglık..
Misafir ~ 7 yıl önce
Ben hukuk uzmanı değilim. Olay günü ben Babadağ'da bulundum ve kalkışı gördüm. 20 metre görüş olan bir havada bilerek üç paraşüt kalkış yaptı. İkisi kaza yaptı (birinde Türk pilot kırıklarla kurtuldu). Benim anlamadığım, THK bu kaza ile nasıl alakalı oluyor? Hatayı pilot yapıyor, THK kusurlu bulunuyor. Hukuk uzmanı olan biri lütfen açıklık getirsin. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafire ~ 7 yıl önce
THK işleten sıfatıyla kusuru oranında sorumlu olur. Örnek: Otobüs firmasına bağlı bir otobüs kaza yapıyor, işleten firma da sorumlu oluyor.
Thk sorumlu ~ 7 yıl önce
Ota koka maydanoz olan thk neden sorumluluktan kaçar? Sen değilmisin fai onaylı eğitim veriyorum diyerek hava atan? Sen değilmisin otorite benim diyen. Eee şimdi n'oldu?
Deri ~ 7 yıl önce
Gecmiste gasp ettilleri kurban derilerine saysinlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Milletinin bagislarini akrabalarla yediniz, birakin birazda baskalari yesin :)))).Hirsizlikdan yatan THK liyi unuttunuz galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumsuz!! ~ 7 yıl önce
Hic mi yorum yapilmamiş yoksa yorum patlamasindan dolayi "sansur"mu var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fark ~ 7 yıl önce
Türk olsa 100bin anca verirler onu da sebepsiz zenginleşmeye sebep olur diye yargıtay bozardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mezun ~ 7 yıl önce
İzmir myo'da müdür öğrencilerine yan gözle bakar biri para kaçırmaya çalışır eyyy thk öyle beddualar aldınki yazık hepinize allah sizi bildiği gibi yapsın kul hakkı yiyenlerin sonu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gremleeee ~ 7 yıl önce
içler acısı bir son...elin yabancısı gelir böyle kök söktürür....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Az bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000