10 Ocak 2017, Salı 10:05:00

THK'ya büyük müjde

Türk Hava Kurumu, kiracı olarak kaldığı taşınmazlara 49 yıl süreyle kira ödemeden kalma hakkı elde etti.
  • ogrencilerini istismar eden kadin hocadan sikayetciyim
  • Ne balli bir yer burasi.. Askerlerin ve torpillilerin yeri olmus burasi. Kimler pilot oldu burada be... Yaziklar olsun yediginize ictiginize. Burada pilotun maasi 2.000 tl yi gecmemeli. Ayrilirkende ucus masraflari THK ya geri ödettirilmeli. Parasüt kismi kapatilmali.. Milleti besleyip durmayin bos yere
  • Sonuç..maaşlar tamammı..borçlar kapandımı...ben anlamadım bişey...
  • Havadan Yangınla Mücadele görevlerinin ihalesiz Kurumun hizmet vereceği bir faaliyet haline getirilmesi dileğiyle.kuruma hayırlı olsun.birde şu TEKİN denen adiyi cezalandırsalar
  • Bindirilmiş kıtalar yine yağlı ballı yorum yazmış. Yav he he Kürşat paşa da büyük teyip de büyük. Thk kira vermeyecekmis. Ya, zaten kaç binaya kira veriyordu ki? Demek ki o binaları satıp devlet binasına geçecek. Akut bile kiradan muaftı geçen güne kadar. Kamu yararına çalışan bir dernek buna hak kazanabilir. Kazanır da bu thk daki yolsuzluğu durdurmaz.
  • Yaşasın TÜRKKUŞU.
  • Yiyecek biseyde kalmadi ya!
  • Güzel ve sevindirici bir gelişme. THK'na hayırlı olsun. Darısı, Ambulans ve Havadan Yangınla Mücadele görevlerinin ihalesiz Kurumun hizmet vereceği bir faaliyet haline getirilmesi dileğiyle.
  • sanki babalarının hayrına çalıştırıyorlar emekçinin sırtından para kazanıyorsunuz maaşını ödeyeceksiniz
  • Helal Büyük Baskanim Erdogan senin ile gururumuzun

Türk Hava Kurumu, kiracı olarak kaldığı taşınmazlara 49 yıl süreyle kira ödemeden kalma hakkı elde etti.

Söz konusu hakkı bir açıklama ile duyuran THK, Kürşat Atılgan'ın Cumhurbaşkanı ile görüşmesinden sonra çabaların sonuç verdiğini vurguladı.

Yapılan açıklamada:

THK Genel Başkanı ve THK Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Kürşat ATILGAN'ın, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile görüşmesi sonrası, TBMM'den THK'yı ve THK camiasını memnun eden bir karar çıktı. THK Genel Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi;

"Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a kurumumuz hakkında bilgi arz eden Genel Başkanımız Sayın Kürşat ATILGAN’ın çabaları sonuç vermeye başladı.

           Bakanlar Kurulu’nda kabul edilerek yürürlüğe giren torba yasa hükmüne göre; Türk Hava Kurumu, kuruluş amaçlarına uygun kullanılmak üzere, mülkiyeti hazineye, kamu kurum ve kuruluşlarına ait taşınmazlar üzerinde 49 yıl süreyle bedelsiz irtifak hakkı tesis edebilme hakkına kavuştu.

           Türk Hava Kurumu bu yasal düzenlemeyle özellikle şube başkanlıklarımızın kiracı olarak faaliyet gösterdiği mülkiyeti Hazineye, kamu kurum ve kuruluşlarına ait taşınmazlarda bundan böyle kira ödemeden hizmet yürütebilecek.

           Bunun yanında, amatör ve sportif havacılık eğitimlerimizin yapıldığı hazineye, kamu kurum ve kuruluşlarına ait sahaların 49 yıllığına bedelsiz olarak Türk Hava Kurumu’na tahsislerinin yapılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kısa bir süre içinde ilgili makamlar nezdinde tahsis müracaatlarımızı tamamlamış olacağız.

           Devlet-Millet dayanışmasının güzel bir örneği olarak tam 92 yıldır Milletimizin hizmetinde olan Türk Hava Kurumu, bu düzenlemeyle çok daha güçlenmiş olarak faaliyetlerini sürdürecektir.

           Başta Onursal Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, katkısı bulunanlara yürekten teşekkür ediyoruz.

           Mensuplarımıza ve Milletimize hayırlı olsun."

THK'ya büyük müjde

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

sporcu ~ 7 yıl önce
ogrencilerini istismar eden kadin hocadan sikayetciyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilatos ~ 7 yıl önce
Ne balli bir yer burasi.. Askerlerin ve torpillilerin yeri olmus burasi. Kimler pilot oldu burada be... Yaziklar olsun yediginize ictiginize. Burada pilotun maasi 2.000 tl yi gecmemeli. Ayrilirkende ucus masraflari THK ya geri ödettirilmeli. Parasüt kismi kapatilmali.. Milleti besleyip durmayin bos yere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1234 ~ 7 yıl önce
Sonuç..maaşlar tamammı..borçlar kapandımı...ben anlamadım bişey...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 7 yıl önce
Ne maaslar yattı ne de borçlar kapandı. Tepedikelerin umrunda misin. Nasil olsa emekli ayliklari var. Ne anlar. Cok buyuk is basardilar sanki de burada klavye sövalyeliyi yapiyor yandaşları.
zayıt- nakıs-TEKN. ~ 7 yıl önce
Havadan Yangınla Mücadele görevlerinin ihalesiz Kurumun hizmet vereceği bir faaliyet haline getirilmesi dileğiyle.kuruma hayırlı olsun.birde şu TEKİN denen adiyi cezalandırsalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 7 yıl önce
Buradan başkasının ismini yazmakta bir beis görmeyen aciz, sıkıysa kendi ismini de yaz bakalım. Başkalarına çamur atmak kimsenin haddine değil. Edep ya hu.
Komik ~ 7 yıl önce
Bindirilmiş kıtalar yine yağlı ballı yorum yazmış. Yav he he Kürşat paşa da büyük teyip de büyük. Thk kira vermeyecekmis. Ya, zaten kaç binaya kira veriyordu ki? Demek ki o binaları satıp devlet binasına geçecek. Akut bile kiradan muaftı geçen güne kadar. Kamu yararına çalışan bir dernek buna hak kazanabilir. Kazanır da bu thk daki yolsuzluğu durdurmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTAD ~ 7 yıl önce
Yaşasın TÜRKKUŞU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zero.. ~ 7 yıl önce
Yiyecek biseyde kalmadi ya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atilla Uzman ~ 7 yıl önce
Güzel ve sevindirici bir gelişme. THK'na hayırlı olsun. Darısı, Ambulans ve Havadan Yangınla Mücadele görevlerinin ihalesiz Kurumun hizmet vereceği bir faaliyet haline getirilmesi dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzman ~ 7 yıl önce
Neresi kiralık idi bu kurumun? Neyi hayırlıyorsun uzman efendi
firefight ~ 7 yıl önce
doğru. ambulans ve yangın ihalesiz thkya verilsin. ammmaa karşılığında uçuş saati başına 3.000-5.000 euro para da almasın devletten. hizmet parasız karşılıksız olur. devlet vatan millet işi parayla yapılmaz.
Atilla Uzman ~ 7 yıl önce
İsmini niye yazmıyorsun. Rumuz ile yazan efendi.
atila uzman ~ 7 yıl önce
Yani ihalesiz biz yemeye devam edelim diyorsun öylemi.Yediniz içtiniz hala doymadnız mı daha ne istiyorsun. Milleten rumuz isteyeceğine sen kendi ismini yazda görsün millet uzman efendi...
devam ~ 7 yıl önce
sanki babalarının hayrına çalıştırıyorlar emekçinin sırtından para kazanıyorsunuz maaşını ödeyeceksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 7 yıl önce
Helal Büyük Baskanim Erdogan senin ile gururumuzun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000