04 Aralık 2014, Perşembe 10:23:58

THK’DAN BİR GARİP SATIŞ!

Türk Hava Kurumu’nun borç batağına saplanmasından sonra kurum malları da birer birer satılmaya başlandı. Kredileri ödeyememe riski ile karşı karşıya bulunan kurumun 4 helikopteri satıldı. İşin ilginç yanı satılan helikopter yeniden kiralandı.
  • EY OSMAN YILDIRIM KESKE BALYOZ/ERGENEKON GİBİ DAVALARDAN TUTUKLANSAYDIN. HİÇ OLMAZSA BAŞIN DİK OLURDU. SEN ÇOK ADİ BİR ŞUÇLAMA İLE TUTUKLANDIN. ÖMRÜNÜN GERİ KALANINDA İNSANLARIN YÜZENE NASIL BAKACAKSIN? TABİİ Kİ UTANMA DUYGUSU VARSA!
  • Satacak ne kaldı çok merak ediyorum.Geri de kalanlarıda satınca kimse kalmaz kurumun başında.Yazık ya 89 yıllık bir kurum yalanla dolanla uyutularak 6 senede batırılacak kadar neydi zorunuz.hesabini bulmayan kasap..
  • Alım satım kiralama gibi işler olmazsa nereden para kazanılacak..İş yapıyormuş gibi davranacaksın,paraları götüreceksin..en güzel çalma yöntemi..
  • Alırken dünyanın parası verildi o helikopterlere. Şimdi ölü fiyata satılmıştır kesin. Daha ihalenin bitmesine seneler var
  • Bunlar ikinci ihalede kullanilamayacagi icin sozlesme sonunda apar topar satılmak zorunda kalınacak helikopterler. Simdi satilip kiralanmasi çok akıllıca. Skyline'ın durumu ortada
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Selçuk havacılık eğitim merkez başkanlığı mobilyaları ve fayansları bu gün yenilendi. Kaç lira ve nezaman ödendi? Gerek varmıy dı?
  • Bunu yayınlarmısınız bilemem ama şöyleki..4 adet helikopter satılmış diye ortalığı ayağa kaldıranlar ve de başta bunu haber olarak yapan siz Airport habercileri. Sürekli dövmekten mantık dışı kalmışsınız. Helikopterler sağlık bakanlığı ihalesinde uçuyor vr bunlar bir sonraki ihale döneminde yaşları dolayısıyla kullanılamayacak olan helikopterler. Şimdi sorarım size .. Bir malı para kazanırkenmi satmak mı doğrusudur yoksa ıskartaya çıkınca satmakmı ? Eğer cevap ıskartaya çıkınca satmak diyecekseniz şu an Koçoğlu firmasının helikopterleri neden elde kaldı ve satılamıyor, neden Koçoğlu iflasın eşiğinde. Lütfen doğru yapılan bazı şeyleride sezarın hakkı sezara diyerek değerlendirin. Kısacası bazen iyi şeylerde yapılabilir bunuda lütfen bilin.....
  • Türk Hava Kurumu nun yapacağı her adımı durdurmak gerekir. Ne demek helikopteleri satıyor... Bugüne kadar Türk Hava Kurumunda çalışan herkesin hesaplarının kontrolü ve takibi gerekmektedir.
  • An-yalya rumuzlu kardeş,İlk önce Türkçe yazı yazmasını öğreneceksin. Sonra Antalya şubesini savunacaksın.Her kez Antalya şubesinin başkanı ve yöneticileri kişisel çıkarlar peşinde olduğunu biliyor.. İlk göreve geldiğinde kurumdan uzaklaştırdığı kişileri seçimlerde kucaklayarak tekrar üye yapmıştır.Bu kişilerin içinde THK hizmet etmiş eski paraşüt hocalarımızda vardır.Kurumu zarara uğratan her kez hesap verecek..

Türk Hava Kurumu’na bağlı Gökçen Havacılık Genel Müdürü Volkan Yılmazer, kuruma ait 4 helikopteri sattı. 28 Ekim 2014’de yapılan operasyonla gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Volkan Yılmazer’in, kredileri ödeyemeyen kurumun mallarını satarak kredileri ödeme yolunu seçtiği bildirildi.

Sessizce satılan helikopterlerin bir Japon firması tarafından alındığı ve satışın hemen ardından da aynı helikopterlerin kiralandığı belirtildi. Kurumun vadesi gelmiş borçlarını ödemek için geçici çözüm olarak görülen satışların devam edeceği kaydedilirken, Sağlık Bakanlığı’na ambülans helikopter hizmetini veren THK’nın bu hizmetin aksamaması için aynı helikopterleri kiraladığı açıklandı.

Helikopterlerin satış fiyatına ilişkin bir bilgi edinilemezken, kredi ödemelerinin kaç aylık döneminin garanti altına alındığı da bilinmiyor.

Suni ve palyatif tedbirlerle kredi ödemelerinin yapılmasının daha ne kadar devam edeceği merak konusu olurken, 28 Aralık 2014’te yapılacak seçimlerden sonra yeni yönetimin ne tür bir sistem getireceği şimdiden merak ediliyor.

©AirportHaber.com

THK’DAN BİR GARİP SATIŞ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

VATANDAŞ ~ 9 yıl önce
EY OSMAN YILDIRIM KESKE BALYOZ/ERGENEKON GİBİ DAVALARDAN TUTUKLANSAYDIN. HİÇ OLMAZSA BAŞIN DİK OLURDU. SEN ÇOK ADİ BİR ŞUÇLAMA İLE TUTUKLANDIN. ÖMRÜNÜN GERİ KALANINDA İNSANLARIN YÜZENE NASIL BAKACAKSIN? TABİİ Kİ UTANMA DUYGUSU VARSA!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gayri menkul ~ 9 yıl önce
Satacak ne kaldı çok merak ediyorum.Geri de kalanlarıda satınca kimse kalmaz kurumun başında.Yazık ya 89 yıllık bir kurum yalanla dolanla uyutularak 6 senede batırılacak kadar neydi zorunuz.hesabini bulmayan kasap..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cesaret ~ 9 yıl önce
Alım satım kiralama gibi işler olmazsa nereden para kazanılacak..İş yapıyormuş gibi davranacaksın,paraları götüreceksin..en güzel çalma yöntemi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Alırken dünyanın parası verildi o helikopterlere. Şimdi ölü fiyata satılmıştır kesin. Daha ihalenin bitmesine seneler var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yerse ~ 9 yıl önce
Airport haber iyi iş yaptı diyoruz ya. sayın Airport yönetimi Helikopterler kaça alınmış kaça satılmış onuda yayınlasana. Ama bunu yayınlamazsınız niyemi. Çünkü 3 e alınıp 4 e satıldı da ondan :-)) yayınlansın herkes görsün denemesi bedava
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bunlar ikinci ihalede kullanilamayacagi icin sozlesme sonunda apar topar satılmak zorunda kalınacak helikopterler. Simdi satilip kiralanmasi çok akıllıca. Skyline'ın durumu ortada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Selçuk havacılık eğitim merkez başkanlığı mobilyaları ve fayansları bu gün yenilendi. Kaç lira ve nezaman ödendi? Gerek varmıy dı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Az insaf... ~ 9 yıl önce
Bunu yayınlarmısınız bilemem ama şöyleki..4 adet helikopter satılmış diye ortalığı ayağa kaldıranlar ve de başta bunu haber olarak yapan siz Airport habercileri. Sürekli dövmekten mantık dışı kalmışsınız. Helikopterler sağlık bakanlığı ihalesinde uçuyor vr bunlar bir sonraki ihale döneminde yaşları dolayısıyla kullanılamayacak olan helikopterler. Şimdi sorarım size .. Bir malı para kazanırkenmi satmak mı doğrusudur yoksa ıskartaya çıkınca satmakmı ? Eğer cevap ıskartaya çıkınca satmak diyecekseniz şu an Koçoğlu firmasının helikopterleri neden elde kaldı ve satılamıyor, neden Koçoğlu iflasın eşiğinde. Lütfen doğru yapılan bazı şeyleride sezarın hakkı sezara diyerek değerlendirin. Kısacası bazen iyi şeylerde yapılabilir bunuda lütfen bilin.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misaifr ~ 9 yıl önce
kesinlikle haklısınız ancak bunlar satın alınırken bunun hesabı yapılmış olmalıydı ve neden saranın helikopterleri kullanılmadı ve ve ortaklık da geri adım attı saran bunları önceden görmüş olabilirmi acaba
az insaf ~ 9 yıl önce
Satın alırken yaşı tutan maksimum yaştaki helikopteri ikinci el ucuza al yaşı dolduğunda da satmış ol ki elinde kalmasın. Elde kalan uçak yok fiyatına giderdi hazır çalışan uçak alım değerinin üzerinden hemen gitti. Hem elimde kalırmı korkusu yok hemde iki yıl daha şirkete para kazandıracak.
sivil irade ~ 9 yıl önce
Türk Hava Kurumu nun yapacağı her adımı durdurmak gerekir. Ne demek helikopteleri satıyor... Bugüne kadar Türk Hava Kurumunda çalışan herkesin hesaplarının kontrolü ve takibi gerekmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RC PİLOT ~ 9 yıl önce
An-yalya rumuzlu kardeş,İlk önce Türkçe yazı yazmasını öğreneceksin. Sonra Antalya şubesini savunacaksın.Her kez Antalya şubesinin başkanı ve yöneticileri kişisel çıkarlar peşinde olduğunu biliyor.. İlk göreve geldiğinde kurumdan uzaklaştırdığı kişileri seçimlerde kucaklayarak tekrar üye yapmıştır.Bu kişilerin içinde THK hizmet etmiş eski paraşüt hocalarımızda vardır.Kurumu zarara uğratan her kez hesap verecek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000