11 Eylül 2016, Pazar 08:45:39

THK'dan bağış açıklaması

Türk Hava Kurumu (THK) Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Dağhan, kurban derisi, fitre ve zekat bağışları ile ilgili açıklamada bulundu.
  • Dul, yetim, öksüz, işsiz onlarca insan çevrenizde dolanıyorken; paranın takip edilemeyeceği bir yere bağış yapıyorsunuz. Bu durumda ben bağışı yapandanda kuşkulanırım. Menfaat için bağış yaptığınızı düşünürüm. Demem o ki : Bir yerde çok para varsa orda hırsızlar olur. Hırsızın olduğu yerde polislerde olur. Hiçbir sorun yok deniliyorsa polislerde hırsızdır.
  • Sıfata bakın Adamın ne zihniyette olduğu nu anlarsınız. THK nın her tarafına yıllardır bu zihniyet hakim. Ve sonuç ortada.........
  • deriler tamam da TUA lar uçamıyor. THY öğrencileri uçar sadece. Öğrencilerin verdiği paralar umutlar kimin umurunda. geleceğimiz her gün daha da kararıyor. az para da değil 75600 dolar. ulan yoldan geçen adama ver o parayı uçaksız bile öğretir. size kolay tabi parayı kazanmak ama bizim için öyle değil ne emeklerle toplanıyor. kimisi emekli anasından alıp geliyor, kimi yıllarca çalışıp biriktiriyor kimi krediyle. Artık SHGM el atmalı. Devletin başındaki büyüklerimiz dur demeli.
  • Ha ha ha avucunuzu yalayın...bagış yapalımda ozmanout onlarıda cebe indirsin demiiiiii
  • Türkiye'de öyle bir kesim varki THK gibi kurumlara çöreklenip vampir gibi damarlarındaki kanı sürekli emerler.Fakat bu sonuncusu damarda kan bırakmadı kansız Şeref yoksunları.
  • Yıllarca gencligimde paraşüt planör kırduna gitmek için başvuruda bulundum .ama adamlar eşini dostunu yakınını almaktan bizlere sıra gelmedi .yaptıgım kurban derisi ve bagışlar için öyle pişmanımli
  • Thk ya bagış eskidendi bir kuruş bagış yapmıyoruz arkadsş cevremizdekileride uyarıyoruzki yapışan bagışlar milletin cebine zevki sefasına gitmesin .thk eskiden garibanın herkesin yeriydi .şimdi bi kaç kişinin malı olmuş
  • artık hiçbir dini ve siyasi gruba derneğe vs bağış yapmıyorum. ne diyanet vakfı, kızılayı, filanca yardım derneği kuruluşu falan, hiçbirine. kimin ne olduğu, paranın nereye gittiği belli değil. sözde insani yardım vakfı, başında sarıklı cübbeli tipler, para ışid'e mi gidiyor, filanca tarikata mı, yoksa hak sahiplerini mi gerçekten belli değil. cep telefonuma mesaj atmışlar değerli bağışçımız bayramda toplanan bağış çok düşük kalmıştır. yardımınızı bekliyoruz diye. gidip elden bi fakire veriyorum. zor oluyor bulması ama bulunuyor isteyince.
  • 1 kurus para vereninde gondereninde. ...
  • Birileri THK ve Üniversitesindeki çığlıkları da duymalı. Öğrenciler, hocalar, personel tarihinde hiç olmadığı kadar haksızlıklara uğramaktadır. Tehdit ve yıldırma politikaları ile koparılmaya çalışılan bağlar, öğrencilerin gelecekleriyle alay edilmesi, yoklarmış gibi görülmeleri, yöneticilerin keyfi uygulamaları, Başkanın ve altındaki yöneticilerin FETÖ ile olan ilişkileri, bunu gizlemek için var gücüyle çalışmaları, ucuz numaralar peşinde koşmaları, hükümet ve rejim düşmanlıkları, gidişat bu halde. Kimse müdahale etmiyor ve THK sessiz çığlıklar içinde yok oluşa doğru sürükleniyor. Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Sayın Başbakanımızdan, Sayın Bakanımızdan biran önce bu konuya eğilmelerini istirham ediyoruz. Bu teşkilat bize Gazi Mustafa Kemal'in emanetidir. Devlet sahip çıkmalıdır, yönetimine el koymalıdır, biran önce hakettiği noktaya getirilmelidir. Aksi halde olan yine yarının teminatı gençlerimize olacaktır. Vebali hepimizin üzerinedir.

Türk Hava Kurumu (THK) Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Dağhan, kurban derisi, fitre ve zekat bağışları ile ilgili açıklamada bulundu.

THK Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Dağhan, Türk Hava Kurumu’nun 16 Şubat 1925’te kurulduğunu belirterek, kurulduğu günden itibaren havacılık sanayini kurma ve geliştirme, havacılığı tanıtma ve sevdirme misyonunu büyük bir titizlikle sürdürdüğünü dile getirdi.

Mehmet Dağhan, Türk Hava Kurumu’nun devlet bütçesinden herhangi bir yardım almadan, halkın verdiği kurban derisi, fitre ve zekat bağışları ile faaliyetlerini sürdürdüğünü kaydetti.

Mehmet Dağhan, “THK toplanan bağışlar ile bir çok faaliyet sürdürmektedir. Havadan yangın söndürme imkan ve kabiliyetini ülkemize kazandıran ilk ve halen bu hizmeti sürdüren tek ulusal kurum olan Türk Hava Kurumudur. Yıllardır bu hizmeti aralıksız olarak sürdürmektedir. Sağlık Bakanlığı ile yapılan sözleşmelerde organ nakli Türk Hava Kurumuna ait hava ambulans uçakları ile yapılmaktadır.

Paraşüt okulunda paraşüt eğitimi, planör kursu, yamaç paraşüt kursu, model uçak kursu, yelken kanaat kursu verilmektedir.
Bu kurslar ücretsiz olup ve vatandaştan aldığını geri ülkenin gençlerine harcama yapan tek kurum THK’dır” dedi.

THK'dan bağış açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

hırsız - polis ~ 3 ay önce
Dul, yetim, öksüz, işsiz onlarca insan çevrenizde dolanıyorken; paranın takip edilemeyeceği bir yere bağış yapıyorsunuz. Bu durumda ben bağışı yapandanda kuşkulanırım. Menfaat için bağış yaptığınızı düşünürüm. Demem o ki : Bir yerde çok para varsa orda hırsızlar olur. Hırsızın olduğu yerde polislerde olur. Hiçbir sorun yok deniliyorsa polislerde hırsızdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vakkas ~ 8 yıl önce
Sıfata bakın Adamın ne zihniyette olduğu nu anlarsınız. THK nın her tarafına yıllardır bu zihniyet hakim. Ve sonuç ortada.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK ~ 8 yıl önce
deriler tamam da TUA lar uçamıyor. THY öğrencileri uçar sadece. Öğrencilerin verdiği paralar umutlar kimin umurunda. geleceğimiz her gün daha da kararıyor. az para da değil 75600 dolar. ulan yoldan geçen adama ver o parayı uçaksız bile öğretir. size kolay tabi parayı kazanmak ama bizim için öyle değil ne emeklerle toplanıyor. kimisi emekli anasından alıp geliyor, kimi yıllarca çalışıp biriktiriyor kimi krediyle. Artık SHGM el atmalı. Devletin başındaki büyüklerimiz dur demeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM DUY BİZİ ~ 8 yıl önce
SHGM bizler TUA nın kötü yönetimi nedeniyle mağdur olmuş öğrencileriz. Deri toplama felan tamam da, Cevcet Kurnaz a da anlattık durumu. Bizi geçiştirdi. Para yok felan dedi. Giray zaten şatafatlı odadan çıkıp yüzümüze bakmıyor.Mithat Can anca yüzünü azdırıyoe. Ne olur SHGM TUA yı lisans bazında incelesin.Dertlerimizi anlatalım. Her öğrenci ayrı bir olay çünkü.herkesin içi dışı dert oldu TUA yüzünden
Comedya ~ 8 yıl önce
Ha ha ha avucunuzu yalayın...bagış yapalımda ozmanout onlarıda cebe indirsin demiiiiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüsnü ~ 8 yıl önce
Türkiye'de öyle bir kesim varki THK gibi kurumlara çöreklenip vampir gibi damarlarındaki kanı sürekli emerler.Fakat bu sonuncusu damarda kan bırakmadı kansız Şeref yoksunları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ücretsizmiş ~ 8 yıl önce
Yıllarca gencligimde paraşüt planör kırduna gitmek için başvuruda bulundum .ama adamlar eşini dostunu yakınını almaktan bizlere sıra gelmedi .yaptıgım kurban derisi ve bagışlar için öyle pişmanımli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter artık ~ 8 yıl önce
Thk ya bagış eskidendi bir kuruş bagış yapmıyoruz arkadsş cevremizdekileride uyarıyoruzki yapışan bagışlar milletin cebine zevki sefasına gitmesin .thk eskiden garibanın herkesin yeriydi .şimdi bi kaç kişinin malı olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ~ 8 yıl önce
artık hiçbir dini ve siyasi gruba derneğe vs bağış yapmıyorum. ne diyanet vakfı, kızılayı, filanca yardım derneği kuruluşu falan, hiçbirine. kimin ne olduğu, paranın nereye gittiği belli değil. sözde insani yardım vakfı, başında sarıklı cübbeli tipler, para ışid'e mi gidiyor, filanca tarikata mı, yoksa hak sahiplerini mi gerçekten belli değil. cep telefonuma mesaj atmışlar değerli bağışçımız bayramda toplanan bağış çok düşük kalmıştır. yardımınızı bekliyoruz diye. gidip elden bi fakire veriyorum. zor oluyor bulması ama bulunuyor isteyince.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kirac ~ 8 yıl önce
1 kurus para vereninde gondereninde. ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıklar Olsun ~ 8 yıl önce
Birileri THK ve Üniversitesindeki çığlıkları da duymalı. Öğrenciler, hocalar, personel tarihinde hiç olmadığı kadar haksızlıklara uğramaktadır. Tehdit ve yıldırma politikaları ile koparılmaya çalışılan bağlar, öğrencilerin gelecekleriyle alay edilmesi, yoklarmış gibi görülmeleri, yöneticilerin keyfi uygulamaları, Başkanın ve altındaki yöneticilerin FETÖ ile olan ilişkileri, bunu gizlemek için var gücüyle çalışmaları, ucuz numaralar peşinde koşmaları, hükümet ve rejim düşmanlıkları, gidişat bu halde. Kimse müdahale etmiyor ve THK sessiz çığlıklar içinde yok oluşa doğru sürükleniyor. Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Sayın Başbakanımızdan, Sayın Bakanımızdan biran önce bu konuya eğilmelerini istirham ediyoruz. Bu teşkilat bize Gazi Mustafa Kemal'in emanetidir. Devlet sahip çıkmalıdır, yönetimine el koymalıdır, biran önce hakettiği noktaya getirilmelidir. Aksi halde olan yine yarının teminatı gençlerimize olacaktır. Vebali hepimizin üzerinedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000