02 Haziran 2017, Cuma 09:22:35

THK Üniversitesi'nin rektörü resmen Akbulut oldu

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörlüğü'ne resmen Prof. Dr. Ahmet Erman Akbulut atandı.
  • Üniversite içinde ve dışında hala laf salatası yapan parazitler var unutulmamaki üniversite ne çektiyse bunlardan çekti eminin ki sayın rektörümüz bu parazitleri temizleyecektir yolu bahtı açık olsun..
  • Bilgi, birikim ve tecrübesiyle üniversitemizi hak ettiği yere getirecektir. Sayın hocamıza hayırlı uğurlu ve yolunun açık olmasını temenni ederim.
  • Bravo charlie!...uzak durunsunmuş...;))pilot adayı :D simülatör ya da transponder olmayasınız:)))
  • Atı alan üsküdar ı geçti..herkese hayırlı olsun.
  • Ne oldu.. zoruna gidenler olmuş. Durun hele yemeden yedi demeler filan.. insan kendinden bilirmiş herkesi boş yapmayın bence. Çünkü gelen rektörü onaylayan cumhurdur fazla hafife almamak gerek derim ben.
  • Emekli albay dis hekimi. THK'nin degismez asker tutuculugu. Bir arpa boyu ilerlemez bu rahat hazirol kafasiyla. Lanet olsun. Karanliga devam.
  • Aklınıza gelebilecek ve gelemiyecek türlü yollarla sizi mağdur etmey başaran üniversite. Allahın izniyle bende bir kurtulabilsem çok iyi olacak. KESİNLİKLE UZAK DURUN
  • Bu rektör ne prof.u acaba,bir önceki gibi ziraatçı olmasın?
  • Don değişir gibi rektör değişiyor canım okulumda. Bu okula geldiğim güne lanet ediyorum. Her yerinde ayrı bir kuralsızlık ve usulsüzlük. İnsana sinir buhranları geçirtiyor bu okul. Resmen sizin hayatınızla oynuyor bu kurum. GELECEĞİNİZ İÇİN UZAK DURUN!!!!!!
  • Genemi degisti rektor.. bi mezun olsaydikta..

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörlüğü'ne resmen Prof. Dr. Ahmet Erman Akbulut atandı.

Cumuhrbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 130. ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13. maddeleri uyarınca, mütevelli heyetlerinin teklifi ve Yükseköğretim Kurulunun olumlu görüşü üzerine üç üniversiteye rektör atadı.

Buna göre, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ahmet Erman Akbulut, İstanbul Bilim Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Çavlan Çiftçi, İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğüne de Prof. Dr. Erhan Güzel atandı.

Prof. Dr. Hüseyin Sak tarafından vekaleten yürütülen THK Üniversitesi Rekötürlüğü görevi bundan sonra Prof. Dr. Ahmet Erman Akbulut asaleten yürütecek.

THK Üniversitesi'nin rektörü resmen Akbulut oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

THK Milletindir ~ 7 yıl önce
Üniversite içinde ve dışında hala laf salatası yapan parazitler var unutulmamaki üniversite ne çektiyse bunlardan çekti eminin ki sayın rektörümüz bu parazitleri temizleyecektir yolu bahtı açık olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üniversiteli ~ 7 yıl önce
Bilgi, birikim ve tecrübesiyle üniversitemizi hak ettiği yere getirecektir. Sayın hocamıza hayırlı uğurlu ve yolunun açık olmasını temenni ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alfa ~ 7 yıl önce
Bravo charlie!...uzak durunsunmuş...;))pilot adayı :D simülatör ya da transponder olmayasınız:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Victor ~ 7 yıl önce
Atı alan üsküdar ı geçti..herkese hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne oldu... ~ 7 yıl önce
Ne oldu.. zoruna gidenler olmuş. Durun hele yemeden yedi demeler filan.. insan kendinden bilirmiş herkesi boş yapmayın bence. Çünkü gelen rektörü onaylayan cumhurdur fazla hafife almamak gerek derim ben.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayni terane ~ 7 yıl önce
Emekli albay dis hekimi. THK'nin degismez asker tutuculugu. Bir arpa boyu ilerlemez bu rahat hazirol kafasiyla. Lanet olsun. Karanliga devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotaj öğrencisi ~ 7 yıl önce
Aklınıza gelebilecek ve gelemiyecek türlü yollarla sizi mağdur etmey başaran üniversite. Allahın izniyle bende bir kurtulabilsem çok iyi olacak. KESİNLİKLE UZAK DURUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ~ 7 yıl önce
Bu rektör ne prof.u acaba,bir önceki gibi ziraatçı olmasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilotaj öğrencisi ~ 7 yıl önce
Don değişir gibi rektör değişiyor canım okulumda. Bu okula geldiğim güne lanet ediyorum. Her yerinde ayrı bir kuralsızlık ve usulsüzlük. İnsana sinir buhranları geçirtiyor bu okul. Resmen sizin hayatınızla oynuyor bu kurum. GELECEĞİNİZ İÇİN UZAK DURUN!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.s.s.s ~ 7 yıl önce
Genemi degisti rektor.. bi mezun olsaydikta..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000