17 Haziran 2016, Cuma 11:22:52

THK Üniversitesi'nin itirazı reddedildi

Önce yabancı sonrasında yerli öğrenci alımı durdurulan THK Üniversitesi’nin YÖK Genel Kurulu’na yaptığı itiraz reddedildi.
  • Pilotların okulu 1 buçuk yıl uzadı deniyor , doğrumu? Mezun olamıycaklarmış?
  • Kim yolsuzluk yaptıysa onu cezalandırsinlar öğrencilerin calisanlarin ne suçu var bataa surukluyenlerden geri alsinlar paraları mahkeme kararıyla
  • Daha beter olsun ne okulu okuldan hariç herşeye benziyo
  • okul demeye bin şahit arar. Belki de Türkiyenin en vasıfsız üniversitesi
  • Geçen yıl yaz ayarında şu an son sınıf olan ortalama 70 öğrenci + mezun olan 7 öğrenci yani 77 öğrenciyi zorla uçuran okul şimdi son sınıf+3.sınıflar(atpl)+2.sınıflar(PPL) her biri ortalama 70 öğrenci dersek 210 öğrenciyi nasıl uçuracak akla mantığa uyuyor mu sorarım size.
  • Allahınızdan bulun beter olun
  • Bu yasadışı işleri ve hırsızlıkları yapanlar şu anda yargılanıyor. YÖK önlara göz yümdü, şimdi düzeltmeye çalışanları cezalandıryor. 4 sene boyunca hırsızlık, yolsuzluk yapanlara niye göz yummuşlar.
  • İmanımız gevredi allah belanızı versin sizin gibi üniversitenin
  • YÖK'ü kurulduğu günden buyana belki de verdiği en doğru karardan dolayı kutluyorum. Türkiye için ne kadar önemli bir kurum olduğunu gösterdi. THK Vakfını yöneten bir bölük (maalesef emekli asker ve yakını) Üni. yi vitrine koyup arkasında kağıt üzerinde kurdukları şirketletle THK'nın kanını emip içini boşalttı talan etti. Bu yetmezmiş gibi muhterem delegasyon THK yönetimini de bunlara teslim ederek son ümidi yok etti. Vakıflar Genel Müdürlüğünün denetiminde gösteremediği basireti şimdi binlerce mağdur adına Dernekler Dairesinden bekliyoruz. Daha fazla insanımız mağdur edilmeden..
  • Öğrencilere ve velilerine duyrulur, PPL uçuşları bu sene başlamayacak.

Önce yabancı  sonrasında yerli öğrenci alımı durdurulan THK Üniversitesi’nin YÖK Genel Kurulu’na yaptığı itiraz reddedildi.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin yeni eğitim-öğretim döneminde öğrenci alımı bir süre önce YÖK tarafından durdurulmuştu. THK Üniversitesi, YÖK’ün bu kararına itiraz etti. YÖK Genel Kurulu’na yapılan itirazın reddedilmesiyle üniversiteye yerli ve yabancı öğrenci alınmaması kararı kesinleşti.

THK Üniversitesi’nin YÖK Genel Kurulu’nun bu kararı sonrası İdare Mahkemesi’ne başvuru yapmaya hazırlandığı kaydedildi.

©AirportHaber

THK Üniversitesi'nin itirazı reddedildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

student ~ 8 yıl önce
Pilotların okulu 1 buçuk yıl uzadı deniyor , doğrumu? Mezun olamıycaklarmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atakan ~ 8 yıl önce
Kim yolsuzluk yaptıysa onu cezalandırsinlar öğrencilerin calisanlarin ne suçu var bataa surukluyenlerden geri alsinlar paraları mahkeme kararıyla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir sütudınt ~ 8 yıl önce
Daha beter olsun ne okulu okuldan hariç herşeye benziyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamer ~ 8 yıl önce
seni zorlamı aldılar
a ~ 8 yıl önce
okul demeye bin şahit arar. Belki de Türkiyenin en vasıfsız üniversitesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğrenci ~ 8 yıl önce
Geçen yıl yaz ayarında şu an son sınıf olan ortalama 70 öğrenci + mezun olan 7 öğrenci yani 77 öğrenciyi zorla uçuran okul şimdi son sınıf+3.sınıflar(atpl)+2.sınıflar(PPL) her biri ortalama 70 öğrenci dersek 210 öğrenciyi nasıl uçuracak akla mantığa uyuyor mu sorarım size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stutdent ~ 8 yıl önce
Allahınızdan bulun beter olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 8 yıl önce
Bu yasadışı işleri ve hırsızlıkları yapanlar şu anda yargılanıyor. YÖK önlara göz yümdü, şimdi düzeltmeye çalışanları cezalandıryor. 4 sene boyunca hırsızlık, yolsuzluk yapanlara niye göz yummuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ya ~ 8 yıl önce
Nerede yarğılanıyorlar acaba?ellerini kollarını sallıya sallıya dışarda iş takip ediyorlar hala....sence ceza alırlar mı sanmam
atakan ~ 8 yıl önce
Haklisiniz bu işte bi iş var bence yökün bi sıkıntısı var
Öğrenci ~ 8 yıl önce
İmanımız gevredi allah belanızı versin sizin gibi üniversitenin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstikbal Göklerdedir ~ 8 yıl önce
YÖK'ü kurulduğu günden buyana belki de verdiği en doğru karardan dolayı kutluyorum. Türkiye için ne kadar önemli bir kurum olduğunu gösterdi. THK Vakfını yöneten bir bölük (maalesef emekli asker ve yakını) Üni. yi vitrine koyup arkasında kağıt üzerinde kurdukları şirketletle THK'nın kanını emip içini boşalttı talan etti. Bu yetmezmiş gibi muhterem delegasyon THK yönetimini de bunlara teslim ederek son ümidi yok etti. Vakıflar Genel Müdürlüğünün denetiminde gösteremediği basireti şimdi binlerce mağdur adına Dernekler Dairesinden bekliyoruz. Daha fazla insanımız mağdur edilmeden..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi Oradan ~ 8 yıl önce
Aynı hassasiyeti devletin ve milletin kanını emip içini boşaltıp talan edenlerden de sorsanıza?
asl pls ~ 8 yıl önce
Öğrencilere ve velilerine duyrulur, PPL uçuşları bu sene başlamayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asl pls ~ 8 yıl önce
Giray Pegasus'a girmeye çalışıyor. C712 hocalığı gibi F/O olursa yanarız.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000