02 Ocak 2017, Pazartesi 15:02:54

THK Üniversitesi'nde vekil rektör değişti

Türk Hava Kurumu Üniversitesi rektör vekili yine değişti. Hüseyin SAK, THK Üniversitesi'nin yeni vekil rektörü oldu.
  • Sayın ALİ KIDIK THK öğrenci velisi olarak bende Haziran 2016 tarihinde mezun olması gereken 4.sınıf öğrencileri hala uçurulmuyor hala mezun edilmedi Eğitim ücretlerini peşin aldılar ancak gereğini yapmadılar bizim sesimizide duyururmusun.O kadar duyarsızlar ki muhatap bulamıyoruz sabrımız kalmadı.
  • Eleman değiştirmekle, birini çıkarıp yerine kendi yakınlarını işe almakla ve birisini referans gösterip personelini ezmekle kurumun gelirleri artmazdı ve artmadı da. Ben Emekli oldum kaç aydır tazminatımı alamıyorum. Kurumu sevdiğimden mahkemeye başvurupta kuruma maddi tazminat ödetmeye tenezzül etmedim. Önceki yönetimin kötü idaresinden kaynaklanan bu olumsuzlukları hem çalışanlar hem de emekliler çekti ve halen çekiyor. Peki O zamanlar yapılan ekonomik giderler ve kurum aleyhine yapılan sözleşmeler için neden sadece hep kurum yöneticilerinin görüş, düşünce ve onayları alındı da alt kademedeki personelin fikirleri, görüşleri alınmadı? Kurum içinde Çalışanların da gerek kurum giderleri gerekse bir takım harcamaların yapılıp yapılmaması konusunda görüş ve düşünceleri alınsaydı,belki de kurum bugünkünden çok daha iyi yerlerde olabilirdi. Ben kurumun bu hale gelmesine zemin hazırlayan eski yönetimi Allah'a havale ediyorum.
  • Ulan bunlar yine Fetöcü Rektor koycaklar Atanin emanetini elam kelam edicekler kapancak THK
  • Cumhurbaşkanlığı döneminde bizzat Abdullah GÜL tarafından Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulunda görevlendirilmiştir. Burada başta Türk Hava Kurumu olmak üzere kamu yararına çalışan dernekler ile ilgili araştırmaları yapmış ve 17 Şubat 2010 tarihinde raporlamıştır. Kamu yararına çalışma statüsü, getirilen vergi istisnaları ve oluşturulan bağış kanalları bağlamındaki yaşanan yoğun zafiyetleri ortaya çıkarmakla görevlendirilen Hüseyin SAK kamu yararına çalışması gereken bir dernek olan Türk Hava Kurumuna ait üniversitede önce rektör yardımcılığı sonrada rektör vekilliğine getirilmiştir. Uzun süre yurtdışında kalmış, devletin çok önemli kademelerinde hızlı ve keskin terfiler almış ve eş zamanlı olarak akademik unvanlarını da elde etmiştir. Bu tablo size hangi yapılanmayı anımsatıyor? ;)
  • O bina Türkkuşuna aittir. Soner demiştiki ' abi inşallah bir gün bu binaları da alacagız' Soner abin aldıda noldu demek lazım?
  • Şu kurumun şu içler acısı halini gördükçe içim cız ediyor. Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Yazık.
  • Bu haberleri takip emekli generaller ve hatta albaylar acaba nasıl bir duygu içindesiniz? Yıllardır (akp'den çok öncesi de dahil!) bu eşsiz kurumu silah arkadaşlarınız, planlı ve programlı bir şekilde hırsızlık ve yolsuzluk yaparak yok etti. Sizler harbiden Cumhuriyet'in bekçisi misiniz? Giydiginiz üniforma Atatürk'ün askeri yaptı mı sizi? Rahat uyuyormusunuz başınızı yastığa koyunca? Vicdan var mı sizde. Varsa neden delikanlı gibi çıkıp tek bir hırsızlığa yolsuzluğa direnmediniz? Kıçıkırık tuğgeneral emeklisiyle münazara etmek çok mu zor? Yoksa sizin askeri tarikatta hırsız uğursuzu kollamak bir abilik vazifesi mi?
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • O binanın altında kesin yatır var :)
  • Merhabalar gau pilotaj Hakkındaki fikirleriniz nelerdir uçuş okulu afaymış

Türk Hava Kumunu (THK) Üniversitesi, rektörlük görevi ile ilgili bir duyuru yaptı.

THK Üniversitesi'nden yapılan duyuruda Mütevelli Heyeti'nin önerisi ve Yüksek Öğretim Kurulu'nun onayı ile, Prof. Dr. Hüseyin Sak'ın THK Üniversitesi rektörlüğüne vekalet edeceği açıklandı.

Prof. Dr. Hüseyin'in Sak'ın, asaleten rektör atanıncaya kadar kurumda vekil rektör olarak görev yapacağı belirtildi.

THK Üniversitesi'nde vekil rektör değişti

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

THK ÖĞRENCİ VELİ ~ 7 yıl önce
Sayın ALİ KIDIK THK öğrenci velisi olarak bende Haziran 2016 tarihinde mezun olması gereken 4.sınıf öğrencileri hala uçurulmuyor hala mezun edilmedi Eğitim ücretlerini peşin aldılar ancak gereğini yapmadılar bizim sesimizide duyururmusun.O kadar duyarsızlar ki muhatap bulamıyoruz sabrımız kalmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T.S. ~ 7 yıl önce
Eleman değiştirmekle, birini çıkarıp yerine kendi yakınlarını işe almakla ve birisini referans gösterip personelini ezmekle kurumun gelirleri artmazdı ve artmadı da. Ben Emekli oldum kaç aydır tazminatımı alamıyorum. Kurumu sevdiğimden mahkemeye başvurupta kuruma maddi tazminat ödetmeye tenezzül etmedim. Önceki yönetimin kötü idaresinden kaynaklanan bu olumsuzlukları hem çalışanlar hem de emekliler çekti ve halen çekiyor. Peki O zamanlar yapılan ekonomik giderler ve kurum aleyhine yapılan sözleşmeler için neden sadece hep kurum yöneticilerinin görüş, düşünce ve onayları alındı da alt kademedeki personelin fikirleri, görüşleri alınmadı? Kurum içinde Çalışanların da gerek kurum giderleri gerekse bir takım harcamaların yapılıp yapılmaması konusunda görüş ve düşünceleri alınsaydı,belki de kurum bugünkünden çok daha iyi yerlerde olabilirdi. Ben kurumun bu hale gelmesine zemin hazırlayan eski yönetimi Allah'a havale ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fetö ~ 7 yıl önce
Ulan bunlar yine Fetöcü Rektor koycaklar Atanin emanetini elam kelam edicekler kapancak THK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emanet ~ 7 yıl önce
Atanın emanetini feto'ya bırakmadı asker abiler yedi. Sen bir soğuk su iç.
Yeni Rektör Vekili ~ 7 yıl önce
Cumhurbaşkanlığı döneminde bizzat Abdullah GÜL tarafından Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulunda görevlendirilmiştir. Burada başta Türk Hava Kurumu olmak üzere kamu yararına çalışan dernekler ile ilgili araştırmaları yapmış ve 17 Şubat 2010 tarihinde raporlamıştır. Kamu yararına çalışma statüsü, getirilen vergi istisnaları ve oluşturulan bağış kanalları bağlamındaki yaşanan yoğun zafiyetleri ortaya çıkarmakla görevlendirilen Hüseyin SAK kamu yararına çalışması gereken bir dernek olan Türk Hava Kurumuna ait üniversitede önce rektör yardımcılığı sonrada rektör vekilliğine getirilmiştir. Uzun süre yurtdışında kalmış, devletin çok önemli kademelerinde hızlı ve keskin terfiler almış ve eş zamanlı olarak akademik unvanlarını da elde etmiştir. Bu tablo size hangi yapılanmayı anımsatıyor? ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asaleten rektör ~ 7 yıl önce
Bir kaç hafta önce asaleten haberi yapılmıştı bu mecrada. o kişide red yemiş anlaşılan
O bina ~ 7 yıl önce
O bina Türkkuşuna aittir. Soner demiştiki ' abi inşallah bir gün bu binaları da alacagız' Soner abin aldıda noldu demek lazım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK pişmanlıktır ~ 7 yıl önce
Şu kurumun şu içler acısı halini gördükçe içim cız ediyor. Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli generaller ~ 7 yıl önce
Bu haberleri takip emekli generaller ve hatta albaylar acaba nasıl bir duygu içindesiniz? Yıllardır (akp'den çok öncesi de dahil!) bu eşsiz kurumu silah arkadaşlarınız, planlı ve programlı bir şekilde hırsızlık ve yolsuzluk yaparak yok etti. Sizler harbiden Cumhuriyet'in bekçisi misiniz? Giydiginiz üniforma Atatürk'ün askeri yaptı mı sizi? Rahat uyuyormusunuz başınızı yastığa koyunca? Vicdan var mı sizde. Varsa neden delikanlı gibi çıkıp tek bir hırsızlığa yolsuzluğa direnmediniz? Kıçıkırık tuğgeneral emeklisiyle münazara etmek çok mu zor? Yoksa sizin askeri tarikatta hırsız uğursuzu kollamak bir abilik vazifesi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK ~ 7 yıl önce
MÜTHİŞ Bİ YAZI ELİNİZE SAĞLIK
crocofil ~ 7 yıl önce
ağğğzına sağlıkkk
Buney ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yatır ~ 7 yıl önce
O binanın altında kesin yatır var :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Altina degil ~ 7 yıl önce
İcindeki disindeki dusmanlara bakin
Pilot adayı ~ 7 yıl önce
Merhabalar gau pilotaj Hakkındaki fikirleriniz nelerdir uçuş okulu afaymış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erken yazıl ~ 7 yıl önce
Geç kalmamakta fayda var. Parayı mümkünse peşin öde. Taksit yapma. Kurs bitince yüzde on bahsis verirsin hocalara.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000