13 Aralık 2017, Çarşamba 09:17:22

THK mezunlarını Pegasus kaptı

Türk Hava Kurumu Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu Kabin Hizmetleri Bölümü’nde 2 yıllık eğitimlerini tamamlayan kabin memuru adayı mezunlar THK Üniversitesi ile Pegasus Havayolları arasındaki işbirliği sayesinde iş sahibi oldular.
  • Erzurum
  • Pegasus hava yollarına bence ilgili kurumlar kendılerını duzeltmelerı ıcın bir yıgın yaptırım uygulamalı rezalet bır hava yolu şirketi vaktı zamanında Alı Sabancı Vırgın Hava yollarını kendısıne ornek almış herşey para ile olacak dıye yanındakının parası var lop lop yemegı ıckıyı goturuyor dıgerı seyredıyor kan şekeri basına vurmuş sahıbı ukala başka bir şey soylemek gerekmez. derhal bazı uzun yol hatlarından el cektırmelı yabancılar ıcın de ulkemız kötü referans oluyor. ılac ıcecek ınsan su bıle para ıle Alı bey bak örmek aldıgın Vırgın Hava yolları battı senınde sonun gelıyor.
  • On yüz olarak KESKe başka kabin memuru kullansaydınız
  • Çok üzücü malesef iyi bir yorum yok pegasus için...yönetimin şapkayı önlerine koyması lazım...
  • Arkadaşlara hayırlı olsun emniyetli ucuslar.Bu arada ilk mezun tüm arkadaşlara selamlar hocalarımıza saygılar buradan.
  • Kabın memuru olacaksınız THY girin derim diğerleri resmen köle arıyor..!!!
  • Yorumları okudukça sunexpressimle gurur duyuyorum.Şükürler olsun çalışanına saygısı sevgisi çok büyük.Geç olmadan doğru yolu bulur herkes umarım.
  • Adını temize cikaracaklar ya hemen öğretim görevlilerinin adını çıkarmışlar. Bence tamamen öğrencilerin çabasıyla olan bir istihdam. Kabin bir tarafa Kaç tane uçak teknolojisi öğrencisi işe başladı acaba kaç tanesine yardımcı oldular. Hadi yardımcı olmayı geçtim Türk hava Kurumu gibi bir okulun nasıl part-147'si olmaz bu kadroyla Nereye kadar devam eder bu okul Pardon okul dedim ticarethane demeliydim.
  • once alip sonra sebepsiz sebepsiz cikartiyosunuz. hic almayin daha iyi.
  • 8 ila 10 yillik bir dunya tecrubeli insan da sudan sebeplerle kapinin onune kondu.Gerci olsun Ataturk rozeti! takiyorlar... Comardan da beter insan dusmani bu rozet Ataturkculeri!... Su ulkede insan olan hicbir kurum ve kurulus kalmamis!..

Türk Hava Kurumu Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu Kabin Hizmetleri Bölümü’nde 2 yıllık eğitimlerini tamamlayan kabin memuru adayı mezunlar THK Üniversitesi ile Pegasus Havayolları arasındaki işbirliği sayesinde iş sahibi oldular.

Mezuniyetlerinin ardından havayolu şirketinin modern eğitim merkezinde THK Üniversitesi öğretim görevlileri Yasemin Kurtoğlu Taşkıntuna ve Perihan Çoban gözetiminde teorik ve pratik eğitim uygulamalarından geçen öğrenciler sektöre “Merhaba” dedi.

Farklı tarihlerde yapılan eğitimlere katılan ve işe alım süreçlerine dahil edilen 2016 ve 2017 mezunu toplam 56 öğrenciden 38’i kabin memuru olarak çalışmaya hak kazandı.

THK Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Havacılığa gönül veren ve istihdamı havada yakalayan mezunlarımızı tebrik ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyoruz" denildi.





THK mezunlarını Pegasus kaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Ali yilmaz. ~ 6 yıl önce
Erzurum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SADİ ~ 6 yıl önce
Pegasus hava yollarına bence ilgili kurumlar kendılerını duzeltmelerı ıcın bir yıgın yaptırım uygulamalı rezalet bır hava yolu şirketi vaktı zamanında Alı Sabancı Vırgın Hava yollarını kendısıne ornek almış herşey para ile olacak dıye yanındakının parası var lop lop yemegı ıckıyı goturuyor dıgerı seyredıyor kan şekeri basına vurmuş sahıbı ukala başka bir şey soylemek gerekmez. derhal bazı uzun yol hatlarından el cektırmelı yabancılar ıcın de ulkemız kötü referans oluyor. ılac ıcecek ınsan su bıle para ıle Alı bey bak örmek aldıgın Vırgın Hava yolları battı senınde sonun gelıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çirkinlık ~ 6 yıl önce
On yüz olarak KESKe başka kabin memuru kullansaydınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arsen ~ 6 yıl önce
Oyle genc ve hos bir kizin yanina yaklasabilsen cirkin demezdin zaten :)
Pgs ~ 6 yıl önce
Çok üzücü malesef iyi bir yorum yok pegasus için...yönetimin şapkayı önlerine koyması lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK İLK MEZUNU (2013) ~ 6 yıl önce
Arkadaşlara hayırlı olsun emniyetli ucuslar.Bu arada ilk mezun tüm arkadaşlara selamlar hocalarımıza saygılar buradan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deniz ~ 6 yıl önce
Kabın memuru olacaksınız THY girin derim diğerleri resmen köle arıyor..!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xqfrvr ~ 6 yıl önce
Yorumları okudukça sunexpressimle gurur duyuyorum.Şükürler olsun çalışanına saygısı sevgisi çok büyük.Geç olmadan doğru yolu bulur herkes umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anonim ~ 6 yıl önce
Adını temize cikaracaklar ya hemen öğretim görevlilerinin adını çıkarmışlar. Bence tamamen öğrencilerin çabasıyla olan bir istihdam. Kabin bir tarafa Kaç tane uçak teknolojisi öğrencisi işe başladı acaba kaç tanesine yardımcı oldular. Hadi yardımcı olmayı geçtim Türk hava Kurumu gibi bir okulun nasıl part-147'si olmaz bu kadroyla Nereye kadar devam eder bu okul Pardon okul dedim ticarethane demeliydim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus magduru ~ 6 yıl önce
once alip sonra sebepsiz sebepsiz cikartiyosunuz. hic almayin daha iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kusbeyin ~ 6 yıl önce
8 ila 10 yillik bir dunya tecrubeli insan da sudan sebeplerle kapinin onune kondu.Gerci olsun Ataturk rozeti! takiyorlar... Comardan da beter insan dusmani bu rozet Ataturkculeri!... Su ulkede insan olan hicbir kurum ve kurulus kalmamis!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel yorum ~ 6 yıl önce
Rozet Atatürkçüsü harika bir tanımlama. Silahlı kuvvetlerin büyük çoğunun bu tanıma uyduğunu askere gittiğimde anladım. Bugün gelinen durum kesinlikle bir tesadüf ve dış yönlendirmeden kaynaklı değil tamamen bu rozetçilerin tutumlarından kaynaklı
Atatürk ~ 6 yıl önce
Atatürk’ü karıştırma.
Sen ~ 6 yıl önce
Tüm Türk Silahlı Kuvvetlerini hangi had ile böyle bir genellemeye sokarsın? En fazla gittiğin 18 aylık askerliğinde kaç askeri birlik gördün. Yüzbinlerce kişilik bir ordudan kaç kişiyi tanıdın? Densizlik yapıp alakası olmayan kurumları ve ATATÜRK'ü bu haber yorumlarına karıştırıp neyi amaçlıyorsun densiz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000