20 Nisan 2015, Pazartesi 08:17:29

THK KASTAMONU'DA UÇACAK

Türk Hava Kurumu, eğitim uçuşlarını Kastamonu Havalimanında yapacak.
  • tuada paramızla rezil ettiniz . hala kalkmış kastamonuda uçacak diyorsunuz. bizim uçuşlarımızı niye kestiniz? met ne zaman uygun olsa bir mazeret buluyorlar, karda kışta çorluya götürüp, hava kötü biz napalım diyolar. öğrencisiyle dalga geçen başka hiçbir yer olamaz böyle. genel başkanın istanbula gelmesini burada öğrencilerle tek tek konuşmasını istiyoruz. şikayetlerimiz ciddiye alınmıyor.
  • giray gurur yap biraz ve ver istifanı yoksa istifa edemeden yollaycak baskan abi seni
  • Anlaşılan yeni başkan foss çıkmış.
  • Yonetim degisiyor okey yaaani bize sinifta "pâğdinnn" diyen ve "proğram" yazan bas yar dersi ogretmeni de degisiyor mu ajdgfgsjka neyse gitmeden sınıfta yangın tüpü hortumuyla napilacagini da gösterdi bak lazim olacak tk da :)))
  • tua istanbul ve izmirokul yönetimlerinideğiştirior.amaesas sıkıntı yaratanlar kendileri.sen ne zaman gideceksin giray hurgezen
  • Thk uçuş akademisindeki bu sorunların ana sebebi, herhangi bir resmi şikayet olmamasından dolayı, oradaki yöneticilerin ve eğiticilerin ''ne yaparsak yapalım başımıza bir şey gelmiyor'' psikolojisi ile haksızlıklara tam gaz devam etmeleridir.Öğrenciler ve yakınları bu sorunlardan çok rahatsız olmalarına rağmen ''çok para ödedik,eğer şikayet edersek bizi başarısız kılarlar,paramız boşa gider''korkusu ve endişesi ile seslerini çıkaramıyorlar, bunda güç alan yönetici ve eğiticiler de hiç bir şeyi düzeltmeye çalışmadan yüksek egolarına devam etmektedirler.
  • BAkın bir öğrenci ne yazmış: "Ben tua İstanbul'da öğrenciyim.Burada ışler o kadar amatörce gıdıyorkı henüz yalnıza kalmadan 4 degısık öğretmenle uçtum.ne olduğumu anlamadım.ve nereye kadar böyle gıdecek bılmıyorum.bu ıslere Karşı çıkan ve düzeltmeye çalışan bırı var ama nafıle eğittim müdürü bıldıgını okuyor başpilot ıse Herşeyden bıhaber.yanı kısacası shgm ye dılekçe yazacaz yarın ayrılmam konusunda bana yardımcı olmaları ıçın ve ben tek degılım 4 kişiyiz sanırım dıkkate alırlar.ozetlemek gerekirse burası uçuş okulunun dışında herşeyle adlandırabılır.yasal surecı başlatacaz.baska Seçenek kalmadı.pilot olmak ısteyenler thk tua hakkında 1000 defa düşünmeliler.yazıklar olsun dıyorum yetkılılere baka bırsey demiyorum." öğrencisinden bu kadar şikayet alan müdür azıcık gururu varsa istifa eder.
  • THK'nun itibarını ve geleceğini osman yıldırımdan kalma asker kökenli müdürlerin daha da mahfettiğni görüyoruz.THK'nun yeni başkanı Vacit Bey bu konuyu ciddi olarak araştıracak tarafsız bir müfettiş grubu oluşturmalıdır. sorumluların işine mutlaka son vermelidir.Atatürk'ün mirası olan bu büyük kurum böylece yeni bir kan ve heyecanla yoluna devam etmelidir. giray ve saz arkadaşları kapı açık arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık.
  • Bunca Hırsızlık, yolsuzluk ve torpil ortada iken hala utanmadan hiç bir şey yokmuş gibi hareket edebiliyorlar. Hukuk hiç bu kadar çaresiz kalmamıştı. Hep beraber felakete doğru gidiyorlar
  • PILOT OLMAYI DUSUNENLER, TUA BIR PISMANLIKTIR. PARASIYLA OGRENCININ REZIL EDILDIGI BIR OKULDUR. OGRENCIYE DEGER VERILMEZ OGRENCI HAKKINI ARIYAMAZ. ANKARADA TUA MUDURU DIYE BIR MUDUR VARDIR, DAHA NE YAPTIGI ANLASILAMAMISTIR. HAPSE GIREN OSMAN YILDIRIMIN HAVA KUVETLERINDEN PILOTUYMUS. BURDA OGRETMEN PILOT KURSUNA DA GITTI. SIVIL HAVACILIK EGITIMLERINDE ASKER PILOTLARIN OLMASI COK YANLIS. LINE A GITSINLER OK AMA BIZIM GIBI HAVACILIGA YENI BASLAYAN SIVIL PILOTLARA BU KADAR EZIYET ETMESINLER YETER ARTIK

Türk Hava Kurumu, eğitim uçuşlarını Kastamonu Havalimanında yapacak.

Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) Kastamonu Havalimanı Müdürlüğü ile Türk Hava Kurumu (THK) Uçuş Akademisi arasında Kastamonu Havalimanının eğitim uçuşları için kullanılmasına dair protokol imzalandı.

Protokol kapsamında, THK Uçuş Akademisine ait hava araçları, eğitim uçuşlarını Kastamonu Havalimanı’nda gerçekleştirecek.
THK Uçuş Akademisi Genel Müdürü A. Giray Hürgezen, Kastamonu Havalimanı Müdürü Mustafa Konca ve Hava Trafik Kontrolörü Yasin İnce arasında 17 Nisan Cuma günü imzalanan protokol, bu tarihten itibaren yürürlüğe girdi.

 

THK KASTAMONU'DA UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

ogrenci ~ 9 yıl önce
tuada paramızla rezil ettiniz . hala kalkmış kastamonuda uçacak diyorsunuz. bizim uçuşlarımızı niye kestiniz? met ne zaman uygun olsa bir mazeret buluyorlar, karda kışta çorluya götürüp, hava kötü biz napalım diyolar. öğrencisiyle dalga geçen başka hiçbir yer olamaz böyle. genel başkanın istanbula gelmesini burada öğrencilerle tek tek konuşmasını istiyoruz. şikayetlerimiz ciddiye alınmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilenbiri ~ 9 yıl önce
giray gurur yap biraz ve ver istifanı yoksa istifa edemeden yollaycak baskan abi seni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GİRAY ~ 9 yıl önce
NE ZAMAN GİDECEKSİN GİRAY? MAHFETTIN TUAYI
havacı ~ 9 yıl önce
Anlaşılan yeni başkan foss çıkmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
changess ciss ~ 9 yıl önce
Yonetim degisiyor okey yaaani bize sinifta "pâğdinnn" diyen ve "proğram" yazan bas yar dersi ogretmeni de degisiyor mu ajdgfgsjka neyse gitmeden sınıfta yangın tüpü hortumuyla napilacagini da gösterdi bak lazim olacak tk da :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lastchanges ~ 9 yıl önce
tua istanbul ve izmirokul yönetimlerinideğiştirior.amaesas sıkıntı yaratanlar kendileri.sen ne zaman gideceksin giray hurgezen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
repost2 ~ 9 yıl önce
Thk uçuş akademisindeki bu sorunların ana sebebi, herhangi bir resmi şikayet olmamasından dolayı, oradaki yöneticilerin ve eğiticilerin ''ne yaparsak yapalım başımıza bir şey gelmiyor'' psikolojisi ile haksızlıklara tam gaz devam etmeleridir.Öğrenciler ve yakınları bu sorunlardan çok rahatsız olmalarına rağmen ''çok para ödedik,eğer şikayet edersek bizi başarısız kılarlar,paramız boşa gider''korkusu ve endişesi ile seslerini çıkaramıyorlar, bunda güç alan yönetici ve eğiticiler de hiç bir şeyi düzeltmeye çalışmadan yüksek egolarına devam etmektedirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
repoststudent ~ 9 yıl önce
BAkın bir öğrenci ne yazmış: "Ben tua İstanbul'da öğrenciyim.Burada ışler o kadar amatörce gıdıyorkı henüz yalnıza kalmadan 4 degısık öğretmenle uçtum.ne olduğumu anlamadım.ve nereye kadar böyle gıdecek bılmıyorum.bu ıslere Karşı çıkan ve düzeltmeye çalışan bırı var ama nafıle eğittim müdürü bıldıgını okuyor başpilot ıse Herşeyden bıhaber.yanı kısacası shgm ye dılekçe yazacaz yarın ayrılmam konusunda bana yardımcı olmaları ıçın ve ben tek degılım 4 kişiyiz sanırım dıkkate alırlar.ozetlemek gerekirse burası uçuş okulunun dışında herşeyle adlandırabılır.yasal surecı başlatacaz.baska Seçenek kalmadı.pilot olmak ısteyenler thk tua hakkında 1000 defa düşünmeliler.yazıklar olsun dıyorum yetkılılere baka bırsey demiyorum." öğrencisinden bu kadar şikayet alan müdür azıcık gururu varsa istifa eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurur? ~ 9 yıl önce
O da ne yaw bunlarda olmayan sey. Kendileri gitmez ancak baskalarini gorevden alirlar. Sanki insanlar kafasiz personel kafasiz peki cin gibi uyanik ogrenci de mi anlamiyor saniyorlar. Azicik.gururlu ve adamsa giray ve saz ekibi derhal gorevden istifa etmelidir. Yakinda kapatirlar okulu. Ben bundan sonra sadece ucusuma bakarim okul kapanirsa bana egitimimi devam ettirecek yer gostersinler baska bir sey umrumda degil artik
arkanıdönveçık ~ 9 yıl önce
THK'nun itibarını ve geleceğini osman yıldırımdan kalma asker kökenli müdürlerin daha da mahfettiğni görüyoruz.THK'nun yeni başkanı Vacit Bey bu konuyu ciddi olarak araştıracak tarafsız bir müfettiş grubu oluşturmalıdır. sorumluların işine mutlaka son vermelidir.Atatürk'ün mirası olan bu büyük kurum böylece yeni bir kan ve heyecanla yoluna devam etmelidir. giray ve saz arkadaşları kapı açık arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pes ~ 9 yıl önce
Bunca Hırsızlık, yolsuzluk ve torpil ortada iken hala utanmadan hiç bir şey yokmuş gibi hareket edebiliyorlar. Hukuk hiç bu kadar çaresiz kalmamıştı. Hep beraber felakete doğru gidiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TUA PISMANLIKTIR ~ 9 yıl önce
PILOT OLMAYI DUSUNENLER, TUA BIR PISMANLIKTIR. PARASIYLA OGRENCININ REZIL EDILDIGI BIR OKULDUR. OGRENCIYE DEGER VERILMEZ OGRENCI HAKKINI ARIYAMAZ. ANKARADA TUA MUDURU DIYE BIR MUDUR VARDIR, DAHA NE YAPTIGI ANLASILAMAMISTIR. HAPSE GIREN OSMAN YILDIRIMIN HAVA KUVETLERINDEN PILOTUYMUS. BURDA OGRETMEN PILOT KURSUNA DA GITTI. SIVIL HAVACILIK EGITIMLERINDE ASKER PILOTLARIN OLMASI COK YANLIS. LINE A GITSINLER OK AMA BIZIM GIBI HAVACILIGA YENI BASLAYAN SIVIL PILOTLARA BU KADAR EZIYET ETMESINLER YETER ARTIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000