21 Kasım 2014, Cuma 10:56:31

THK İÇİN KRİTİK GÜN

Türk Hava Kurumu Başkanı Osman Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 5 kişinin tutuklanmasının ardından THK Yönetim Kurulu'nun nasıl bir yol haritası izleyeceği merak ediliyordu. THK'nın geleceği için bugün kritik kararların alınması bekleniyor.
  • NUSRET ŞİMŞEK OSMAN Y KIZKARDEŞİNİN EŞİDİR THK NUN KADERİ YİNE ONLARIN ELİNDE YAZIK
  • Yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçimlerde Osman paşa sen çok yaşa diyen takım.Tüm şubeler ve eğitim merkezleri mercek altına alınmalı.THK itibarı düzeltilmeli.
  • Bu zatlar bu zamana kadar neredeydi, denetim kurulu niye var, hepsi Göstermelik mi. Güya bunlar saf ve temiz öylemi?
  • İtibarı kim kaybetmiş de bu kurum bulacak!!
  • Kapalı devre bir sistem, her türlü halt işlenmeye müsait, bu yapı Kökten değişmeli ve modern bir hale getirilmelidir. Körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş
  • tövbe tövbeeee:)
  • THK OSMAN YILDIRIMIN İSTEĞİYLE İSTANBUL'DA 18 ŞUBEYİ KAPAMIŞTIR. ENTERESAN OLAN İSTANBUL'DA ŞUBE KAPATILIRKEN - AÇILAN TEK ŞUBE SULTANBEYLİ ŞUBESİDİR. ARSA SATIŞLARI SONRASINDA BU ŞUBE DE KAPATILMIŞTIR. KAPANAN ŞUBENİN BAŞKANI BU KEZ KARTAL ŞUBESİNİ AÇMIŞ VE HALEN BAŞINDADIR. OSMAN YILDIRIMLA YAPTIĞI İŞLER MUTLAKA SORGULANMALIDIR. ŞUBE BAŞKANI ORHAN YILMAZ BU SÜRECİ HAKİM KARŞISINDA AÇIKLAMALIDIR.
  • Hacı kafilesi mi bu? Thk nasıl ilerleyebilir bunlarla? Eyy mubarek
  • Vallaha, Şaka gibi bir yönetim kurulu.Saf bakarsan anadolu insanı dersin ama bilicli ve ileri için düşünülen bir sistem şeması akıllı verenler belli.Yalnız ve üstüne basarak belirtmekte yarar var.Eğer THK Antalya şube başkanı vasıfcım genel başkan olursa vay haline THK'nın seçilme genel merkez hedefi herzaman olan küçük düşünmeyin beyler diyen biridir.Yalakası coktur paşam komutanım diyerek keklediler.Genel merkezde de yaparlar.Şema osman paşa şeması olur.Yaveri 2 her ikisinin adamı Halis Atmışgiller - Salim öztaşlar Ltd.Şti. ailecek alır.abartısız.Antalyaya gelecek adamıda kendi tahin eder.Baban oğula değil.Yemeden içmeeye giden bir tarikat bu.Allah büyük ya istedikleri olmazsa.THK adam gibi biri gelirse.THK yürümez resmen uçar fırlar.Osmenle Vasıfcımla olmaz bu işler.beni araştırıyormuş kim diye bir zamanlar meydan komutanlığında selam durduğun adamım ben abisi selamlar kendine iyi bak.Koltuklar gecici kurumlar baki kalır.İftaracı değil beyefendi algılan
  • Grup içerisinden sadece 2 kişinin yüksek tahsili olması düşündürücü...

Türk Hava Kurumu Başkanı Osman Yıldırım ve beraberindeki dört kişinin tutuklanmasının ardından kurumun geleceği ile ilgili bir karar verilmiş değil. THK yönetim kurulu iki gündür toplantı halinde. Ya kendi itibarlarını koruma altına alacaklar ya da THK’yı genel seçime götürecekler.

Osman Yıldırım başta olmak üzere beş kişinin yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile gözaltına alınıp tutuklanmasının ardından THK yönetim kurulu ilk kez toplandı. Dün başlayan toplantılar bugün de devam edecek. 12 kişiden oluşan THK yönetimi Osman Yıldırım’ın yokluğunda 11 kişi dün toplanarak THK geleceği ile ilgili karar almaya çalışıyor.

Osman Yıldırım’ın yerine yönetim kuruluna başkanlık eden Nevzat Yalçın ve diğer yönetim kurulunun bugün ya tamam ya devam kararı alması bekleniyor.

Alınacak kararda kurumun itibarı mı yoksa kendi itibarları mı ön plana çıkacak bugün belli olacak. Osman Yıldırım tarafından borç batağına sokulan kurumun nasıl bir çıkış yolu bulacağı belirsizliğini korurken, gene kurul kararı alınmaması durumunda çok sayıda yönetim kurulu üyesinin istifa edeceği kaydediliyor.























©AirportHaber.com ÖZEL

THK İÇİN KRİTİK GÜN

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

YAZIK THK YAZIK ~ 9 yıl önce
NUSRET ŞİMŞEK OSMAN Y KIZKARDEŞİNİN EŞİDİR THK NUN KADERİ YİNE ONLARIN ELİNDE YAZIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İTİBAR ~ 9 yıl önce
Yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçimlerde Osman paşa sen çok yaşa diyen takım.Tüm şubeler ve eğitim merkezleri mercek altına alınmalı.THK itibarı düzeltilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu zatlar bu zamana kadar neredeydi, denetim kurulu niye var, hepsi Göstermelik mi. Güya bunlar saf ve temiz öylemi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İtibarı kim kaybetmiş de bu kurum bulacak!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kapalı devre bir sistem, her türlü halt işlenmeye müsait, bu yapı Kökten değişmeli ve modern bir hale getirilmelidir. Körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
tövbe tövbeeee:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SORGULANSIN ~ 9 yıl önce
THK OSMAN YILDIRIMIN İSTEĞİYLE İSTANBUL'DA 18 ŞUBEYİ KAPAMIŞTIR. ENTERESAN OLAN İSTANBUL'DA ŞUBE KAPATILIRKEN - AÇILAN TEK ŞUBE SULTANBEYLİ ŞUBESİDİR. ARSA SATIŞLARI SONRASINDA BU ŞUBE DE KAPATILMIŞTIR. KAPANAN ŞUBENİN BAŞKANI BU KEZ KARTAL ŞUBESİNİ AÇMIŞ VE HALEN BAŞINDADIR. OSMAN YILDIRIMLA YAPTIĞI İŞLER MUTLAKA SORGULANMALIDIR. ŞUBE BAŞKANI ORHAN YILMAZ BU SÜRECİ HAKİM KARŞISINDA AÇIKLAMALIDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal Şube Bşk. ~ 9 yıl önce
Sorgulansın rumuzuyla yazan zat bu iftiraların için P.tesi günü savcılık kanalıyla hakkında suç duyurusunda bulunacağımı bilmeni isterim. Gelelim yazdığın iftiralara, İstanbul Sultanbeyli'deki arsalar satıldığında ben şube başkanı değildim, ayrıca o arsaları kim sattı, hangi THK şubesinde satıldı hepsi hepsi kayıtlarda mevcut. Kısaca o arsalar satıldığında ben şube başkanı değildim. Diğer bir konu şubelerin kapanması, benim şubem kapanmadı, o tarihte Sultanbeyli şubemizin gerek gelirler anlamında gerekse havacılık faaliyetleri anlamında o kadar çok çalıştığımız halde verim alamadığımız için ben ve yönetim kurulum karar aldık ve şubemizin kapatılmasını istedik ve şubemiz bizim aldığımız karar üzerine kapatıldı. Kartal şubesi konusu ise evet şubeyi yeniden faaliyete geçirmek için dilekçe verdik ve kabul gördü şubeyi faaliyete geçirdik bunda ne var. SORGULANSIN rumuzuyla yazan adını saklayan zat kim olduğunu bilmiyorum ama bu iftiraların hesabını yargı önünde vereceksin. M. Orhan YILMAZ
Yara var yara ~ 9 yıl önce
SORGULANSIN çok sallıyorsun be koçum... bak şimdi ne demişsin 18 şube kapatılmış açılan tek şube sultanbeyli demişsin yahu bu küllüyen yalan buradaki okurlar az araştırsa senin yalan söylediğini hemen anlarlar... 18 şube kapatılmadan önce sultanbeyli şubesi kapandı daha sonrada da hiç açılmadı hala kapalı... dikkat ettim her haberde aynı yorumu kes kopyala yapıp yapıştırıp yayınlıyorsun sanırım orhan yılmaz dan çok acın varki devamlı ona saldırıyorsun o zaman adını yaz madem dediklerinin arkasında duruyorsun neden saklıyorsun ki kendini bak başkan sana cevap yazmış adını yazmış hatta seni de savcılığa vereceğini söylüyor ki o zaman IP numarandan kim olduğun çıkacaktır.... yani boşuna saklanma bulunacaksın adını öğrenecekler :)))))
YALANNNN ~ 9 yıl önce
SORGULANSIN denen kişi ''İSTANBUL'DA 18 ŞUBEYİ KAPAMIŞTIR. ENTERESAN OLAN İSTANBUL'DA ŞUBE KAPATILIRKEN - AÇILAN TEK ŞUBE SULTANBEYLİ ŞUBESİDİR'' diye yazmış. Az araştırdım THK Sultanbeyli şubesi 2012 Kasım ayında şube başkanı ve yönetim kurulunun aldığı karar üzerine kapatılmış, diğer 18 şube ise THK Genel Yönetim Kurulu'nun 22 Mart 2013 tarih ve 2013/17 sayılı kararına istinaden kapatılmış. YANİ YAZDIĞIN YALAN BE SORGULASIN NİCKLİ ZAVALI. İsteyen bunu hem google dan bulur hemde THK Genel Merkez den öğrenebilir. DEMEK Kİ NEYMİŞ SORGULANSIN RUMUZUYLA YAZAN KİŞİ YALANCI VE İFTİRACI BİR KİŞİYMİŞ. KENDİ ŞAHSİ SORUNLARINIZ İÇİN BURADA MİLLETE ÇAMUR ATMAYIN HEM BU DÜNYADA HEMDE AHİRETTE BUNUN HESABINI VERECEKSİNİZ BUNUDA UNUTMA OLURMU SORGULANSIN RUMUZLU ZAT.
:) ~ 9 yıl önce
Hacı kafilesi mi bu? Thk nasıl ilerleyebilir bunlarla? Eyy mubarek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 9 yıl önce
Vallaha, Şaka gibi bir yönetim kurulu.Saf bakarsan anadolu insanı dersin ama bilicli ve ileri için düşünülen bir sistem şeması akıllı verenler belli.Yalnız ve üstüne basarak belirtmekte yarar var.Eğer THK Antalya şube başkanı vasıfcım genel başkan olursa vay haline THK'nın seçilme genel merkez hedefi herzaman olan küçük düşünmeyin beyler diyen biridir.Yalakası coktur paşam komutanım diyerek keklediler.Genel merkezde de yaparlar.Şema osman paşa şeması olur.Yaveri 2 her ikisinin adamı Halis Atmışgiller - Salim öztaşlar Ltd.Şti. ailecek alır.abartısız.Antalyaya gelecek adamıda kendi tahin eder.Baban oğula değil.Yemeden içmeeye giden bir tarikat bu.Allah büyük ya istedikleri olmazsa.THK adam gibi biri gelirse.THK yürümez resmen uçar fırlar.Osmenle Vasıfcımla olmaz bu işler.beni araştırıyormuş kim diye bir zamanlar meydan komutanlığında selam durduğun adamım ben abisi selamlar kendine iyi bak.Koltuklar gecici kurumlar baki kalır.İftaracı değil beyefendi algılan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vasıf YÜCELİŞ ~ 9 yıl önce
Air rumuzlu kişi gündeme getirdiği için yazıyorum. THK Başkanlığına aday değilim ve aday olmam da etik anlayışım sebebiyle mümkün değildir. Maalesef Türk siyasetinde etik kavramı pek kabul görmesede şimdiki yönetimde olmam sebebiyle aday olmamam gerektiğini, aksi takdirde hem THK'ya hemde şahsıma çok fazla zarar vereceğimi düşünmekteyim. Bu arada Air korkmadan yazabilir çünkü kimseyi araştırdığım yok. Burası özgür bir platform ve çok tabiki eleştiri olacaktır, ben de kamu yararına çalışan bir sivil toplum örgütü (STK) yöneticisi olmam sebebiyle bu eleştirilere zamanım yettiği ölçüde cevap vermek zorundayım. Ancak iftira amaçlı yalan yazıları dikkate almam mümkün değildir. Saygılarımla.
Air ~ 9 yıl önce
Vasıf Bey; Bir Şube Başkanında olması gereken üslubu gösterdiğiniz için teşekkür ederim.Size sorulan sorulara cevap vermeniz.Aklımızdaki soruların bir nebze azalmasına aydınlanmasına yardımcı oldu.Medeniyet Kültür veya başka birşeyle değil Anlaşabilmekten geçiyor. Saygılarım ve selamlarım üzerinizde olsun
___ ~ 9 yıl önce
Grup içerisinden sadece 2 kişinin yüksek tahsili olması düşündürücü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yüksek tahsilli ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000