17 Ekim 2018, Çarşamba 13:56:38

THK eski Başkanı Osman Yıldırım'a hapis cezası

THK eski Genel Başkanı Osman Yıldırım'a, Laleli'deki kuruma ait otelin kiralanmasında usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle bir yıl 8 ay hapis cezası verildi.
  • bir gerçek varki tarihin en parlak dönemini osman paşa ile gördük yapılan operasyon ise çok acıttı ama bir başka gerçek varki kursat paşa hiçbir şey yapmadı ama hiç birşey borç 3 katı oldu ve tarihin en acı günlerini kursat paşa ile gördük
  • Bence çok aceleci ve ağır eleştirilen yönetiyorsunuz bildiğiniz varsa yazın yoksa susun adam desinler yakında çıkar gerekçeli karar da neyden dolayı ne cezası aldığı aceleniz ne bu kadar çabuk gömüyorsunuz adamı
  • Bana söz vermişti ilk Osmanot ben olacaktım..yemeyeydin paraları Osman aga ..şimdi fezaya çıkacaktım, oradan sana el sallayacaktım Osman aga..
  • Herkes bilerek mi sallıyor duyarak mi salliyor
  • Osman Paşanın usulsüzlük yaptığı karşılığında kim bilir neler aldığı kesin. Ancak bu Gayri Menkuller için iyi ki satılamaz kaydı koydurmuş, yoksa Kürşat Paşa çok uğraştı satmak için, satabilseydi diğerleri gibi burdan gelecek para da satılan 36 Adet Gayri Menkul gibi buhar olup uçacaktı. Hiç olmazsa böylece şu anki yeni başkan Ahmet Paşa’ya satılacak bir şey kaldı. Satmayı çok seviyor bu Paşalar çok...
  • Fetö nün eli var bu kararda zira itiraz yolu kapalı 1. Ayrıca Osman Bey bir seneden fazla yattığı için bu karar yerine getirilmiş sayılır. Ama şeçim zamanı karar açıklamadan neden valilik yazısı olmasına rağmen delege kabul olmadı?
  • Çok ta yakışıklı şu surat şu dudaklar yazık olacak bu yakışıklıya
  • Os.yildirim bircok usulsuzluk vs.yapmistir.Bunlarin bir kısmı da yargida karsiligini bulmustur Bulmaya da devam edecektir..bunlar guzel gelismeler..(yeni yonetimlerede ornek olsun..) Ancak genel baskan bu usulsuzlukleri yaparken.. Thk yönetim kurulu uyeleri... Thk denetleme kurulu uyeleri Thk genel sekreteri ve mudurleri.. Thk vakfinin yonetim ve denetim kurulu Thk üniversitesi mütevelli heyeti ve rektor ve yardimcilari.. Kuruldugu soylenen 12 sirketin genel müdürleri yonetim kurulu uyeleri..finansman ve muhasebe müdürleri derin bir uykudamiydi yada gunumuzun moda degimiyle "kaldırılmışlarmiydi"
  • 1 yıl 8 ay..cok güldüm..göstermelik bir ceza...
  • Bu subayken de böyleydi, hep böyle kötü insan. Çeksiz cezasını

THK eski Genel Başkanı Osman Yıldırım'a, Laleli'deki kuruma ait otelin kiralanmasında usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle bir yıl 8 ay hapis cezası verildi.

İtiraz yolu kapalı olduğu karara ilişkin THK'dan açıklama yapılması bekleniyor.

"PEŞKEŞ ÇEKİLDİ" İDDİASI

2012'de dönemin THK Başkanı Osman Yıldırım'ın yönetim kurulu kararı, bilgisi ve onayını almadan kira kontratının devri için tek başına bir anlaşma imzaladığı anlaşılmıştı. Anlaşmayla AAG Gayrimenkul şirketi 2055'e kadar kiracı yapılarak peşkeş çekildiği ve mülkün üzerine Fatih Tapu Dairesi'nden de usule aykırı olarak 2055'e kadar “satılamaz” şerhi koydurulduğu ortaya çıkmıştı. Otelin peşkeş çekilmesinde 20 milyon TL'lik “rüşvet” döndüğü iddiaları gündeme gelmişti.

1.3 MİLYAR TL DEĞER BİÇİLİYOR

Laleli'de Wyndham İstanbul Old City adıyla hizmet veren 265 odalı otel ve 4 bin metrekare kullanım alanlı AVM'den oluşan tarihi tesisin değeri 1.3 milyar TL. Osmanlı döneminde yapılmış ilk toplu konutlar olduğu için “Tayyare Apartmanı” olarak anılan tesis 2006'dan beri otel ve AVM olarak kullanılıyor.

THK eski Başkanı Osman Yıldırım'a hapis cezası

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

çalışan ~ 6 yıl önce
bir gerçek varki tarihin en parlak dönemini osman paşa ile gördük yapılan operasyon ise çok acıttı ama bir başka gerçek varki kursat paşa hiçbir şey yapmadı ama hiç birşey borç 3 katı oldu ve tarihin en acı günlerini kursat paşa ile gördük

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan'a ~ 6 yıl önce
Sende OSMANOT un yalakalarındansın anlaşılan.THK yı mahfetmiş bir adamı savunuyorsun halâ ve şu an orada çalışıyorsun ve maaşların gecikmeli yatmasının tek sebebidir .OSMAN YILDIRIM
misafir ~ 6 yıl önce
Bence çok aceleci ve ağır eleştirilen yönetiyorsunuz bildiğiniz varsa yazın yoksa susun adam desinler yakında çıkar gerekçeli karar da neyden dolayı ne cezası aldığı aceleniz ne bu kadar çabuk gömüyorsunuz adamı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jfk ~ 6 yıl önce
Thk yı batırdı ne gerekçesi?yıldızlar mı yaptı o kadar borcu?
kamyoncu ~ 6 yıl önce
Bana söz vermişti ilk Osmanot ben olacaktım..yemeyeydin paraları Osman aga ..şimdi fezaya çıkacaktım, oradan sana el sallayacaktım Osman aga..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSTEYENE AZRAİL ~ 6 yıl önce
Gevşek geyik o zaman şimdiki başkana gitte o seni istediğin yere yollasın
Thk ~ 6 yıl önce
Herkes bilerek mi sallıyor duyarak mi salliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Satın Yiyin ~ 6 yıl önce
Osman Paşanın usulsüzlük yaptığı karşılığında kim bilir neler aldığı kesin. Ancak bu Gayri Menkuller için iyi ki satılamaz kaydı koydurmuş, yoksa Kürşat Paşa çok uğraştı satmak için, satabilseydi diğerleri gibi burdan gelecek para da satılan 36 Adet Gayri Menkul gibi buhar olup uçacaktı. Hiç olmazsa böylece şu anki yeni başkan Ahmet Paşa’ya satılacak bir şey kaldı. Satmayı çok seviyor bu Paşalar çok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zz ~ 6 yıl önce
Tek osman mı suçlu.o dönemdeki yönetim kurulu tuzlukmuymuş..neden hesap sorulmaz..onlar bi içeri alsalar...bu ve bundan sonraki yönetim kurulları genel başkanın ensesinde boza bişirir...şimdikiler maalesef adları var kağıt üstünde..
Hayat ~ 6 yıl önce
Fetö nün eli var bu kararda zira itiraz yolu kapalı 1. Ayrıca Osman Bey bir seneden fazla yattığı için bu karar yerine getirilmiş sayılır. Ama şeçim zamanı karar açıklamadan neden valilik yazısı olmasına rağmen delege kabul olmadı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 6 yıl önce
Çok ta yakışıklı şu surat şu dudaklar yazık olacak bu yakışıklıya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uykuda olanlar... ~ 6 yıl önce
Os.yildirim bircok usulsuzluk vs.yapmistir.Bunlarin bir kısmı da yargida karsiligini bulmustur Bulmaya da devam edecektir..bunlar guzel gelismeler..(yeni yonetimlerede ornek olsun..) Ancak genel baskan bu usulsuzlukleri yaparken.. Thk yönetim kurulu uyeleri... Thk denetleme kurulu uyeleri Thk genel sekreteri ve mudurleri.. Thk vakfinin yonetim ve denetim kurulu Thk üniversitesi mütevelli heyeti ve rektor ve yardimcilari.. Kuruldugu soylenen 12 sirketin genel müdürleri yonetim kurulu uyeleri..finansman ve muhasebe müdürleri derin bir uykudamiydi yada gunumuzun moda degimiyle "kaldırılmışlarmiydi"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uykucu ~ 6 yıl önce
o dönem yk dk üyesi olanlar kürşat dönemindede yk dk üyesiydi şu andada yk üyesi olanlar var. hepsi göz yumdu yada onlarda nemalandı. emir konuta ilişkisi var hala askercilik oynuyorlar. gnbşk tümgeneral yk üyesi albay.albay tgen ne diyebilir? diyemiyor gözünü yumuyor.
misaifr ~ 6 yıl önce
Bilerek mi ithamda bulunuyorsunuz yoksa duyduklarınız mı bunlar mesela birkaç örnek verebilir misiniz usulsüz yapılan işlemlerden birkaçını
frgm ~ 6 yıl önce
1 yıl 8 ay..cok güldüm..göstermelik bir ceza...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Utanmaz ~ 6 yıl önce
Bu subayken de böyleydi, hep böyle kötü insan. Çeksiz cezasını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nereden biliyorsun:) ~ 6 yıl önce
Devremiydiniz acaba! sallayacağınıza aydınlatırsanız okuyucular olarak seviniriz.
Yg ~ 6 yıl önce
Sen biliyomusun peki.Devre mi olmak lazım illa bilmek için.
~ 6 yıl önce
Kitap ~ 6 yıl önce
Yiyici osman.sor anlatsınlar sana
Garip ~ 6 yıl önce
inanamadin mi yani kotu insan olduguna ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000