27 Kasım 2014, Perşembe 12:32:17

THK BAŞKANLIĞI’NA İLK ADAY BELLİ OLDU…

Türk Hava Kurumu Başkanı Osman Yıldırım’ın tutuklanmasından sonra, genel kurul toplanması için alınan kararla birlikte kulisler hareketlendi. AirportHaber’in edindiği bilgiye göre Adana MHP eski milletvekili Kürşat Atılgan başkan adayı olacak.
  • Rıfat tuğcu ‘nun askerde şöför ve postasıydım Serhat albay da lojistik komutanlığında daire başkanıydı bazen yanına giderdik ne günlerdi
  • Yorumları esefle ve Üzülerek okudum.Atatürk'ten bizlere miras olan bu kurumun bu kadar asker düşmanı haline gelmesi gerçekten çok düşündürücüdür.Taaa 1960'lı yıllarda ilkokulda thk kumbarasını boynuma takıp yardım toplayan ve her kurbanda yakın çevreme derilerinizi THK verin telkininde bulunan emekli bir asker olarak kurumun iş üretmeyip dedikodu üreten bir yer haline gelmesi son derece vahimdir.benim kurumla yardım ve bağış dışında hiçbir bağlantım ve ilişkim yoktur.eğer bir Yanlışlık var ise burda dedikodu Üretmek yerine yasal yollara başvurursunuz hem kendinizin hemde kurumun hak ve menfaatini korumuş olursunuz.
  • bir arkadaş yazmış m. mercan istifa etti diye, kaç mercan çalışıyodu kurumda biliyormu acaba!!!!!
  • Editor arkadas niye yazilari secip yayinlior burda da mi bi algi operasyonu var
  • Benim adayim ZEYNEL KARAAĞAÇ Hocamizdir.
  • Sayin Kursat Atilgan herseyden once milliyetci bir kisidir.Milletvekilligi donemindeki kanun tekliflerini ve neleri arastirip gun yuzune cikarmak istedigini inceleyin mazlumun hakkini savunan bir vekildir Para ve sohretle isi olmayan bir Kisi oldugunu dusunuyorum.Asker olarak dusunmemek lazim sonucunda milletin sectigi, milletin vekilligini yapmis gecmisi temiz hic bir magazini olmayan bir insandir Kurumu bu batakliktan kurtarabilecek kapasiteye sahip bir insan oldugun dusunuyorum.Bu arada yonetim kurulu uyelerinden de aday olma soylentileri geliyor kulagimiza hangi yuzle ve hangi serefle aday olacaklar bu olaylar olurken neredeydiler yonetim kurulununda adalete hesap vermesi lazim.Sayin Kursat Atilgan Beyi adayligindan dolayi kendisini tebrik eder cani gonulden desteklerimizi ve saygilarimizi sunariz.
  • en doğru karar ünsan bandır.thk ünversitesi rektörü buraya başkan olmalı...
  • Aynı tas aynı hamam misali . Tekrar asker kökenli bir başkan ismi orta çıkmış.Asker THK dan elini çekmeli artık.Şu akla geliyor.Kurumun başında olan yönetim asker kökenli başkan getirip çifliğin çobanlığını yapmaya devam etmek istiyorlar.Kurum kendini aklamalı.THK delegeleri akli selim düşünüp sivil yönetimi geçmeli emekli albay ve paşalar dönemi bitmeli. paşa paşa kurumu lekelediler.
  • Burda thknin icra organlarına büyük görev düsüyor. Ya bu pisliği temizlemek için birşeyler yaparlar yada genel kurul delegeleri onları genel başkanının yanına gönderir. Bakarsınız olay olağanüstüne kalmadan birileri savcılığa suç duyurusunda bulunur...
  • Çok doğru bir karar olur

Türk Hava Kurumu Başkanı Osman Yıldırım’ın tutuklanmasından sonra, genel kurul toplanması için alınan kararla birlikte kulisler hareketlendi. AirportHaber’in edindiği bilgiye göre Adana MHP eski milletvekili Kürşat Atılgan başkan adayı olacak.

Sorunlar yumağı Türk Hava Kurumu için alınan genel kurul kararından sonra kimlerin aday olacağı bu ağır yükün altından kalkmak için taşın altına kimin elini sokacağı merak konusu olurken ilk aday belli oldu.

Airporthaber’in edindiği bilgiye göre eski milletvekili Kürşat Atılgan aday olacak. Daha şimdiden kolları sıvayan Atılgan’ın, önemli görüşmeler yaptığı ve bu görüşmelerden olumlu dönüşler aldığı kaydediliyor.

Kürşat Atılgan, 27 Ağustos 1956 tarihinde Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde doğdu.

Hava Pilot Tuğgeneral; 1976 yılında Hava Harp Okulu'ndan mezun oldu.

Hava Harp Okulu'ndan mezun olduktan sonra 1983'e kadar pilot olarak değişik birimlerde görev yaptı. 1985 yılında kurmay subay oldu.

1989'da Fransız Hava Akademisi'nden ve hemen sonrasında 1990 yılında Fransız Silahlı Kuvvetler Akademisi'nden mezun oldu.

2000 yılında da Türk Silahlı Kuvvetler Akademisi'ni bitirerek 2001 yılında general rütbesi aldı. 2002 yılında Millî Güvenlik Akademisi'ni bitirdi.

2006 yılında Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekli olmadan evvel, Ordu'da bazı görevleri başarıyla yerine getirdi.

MHP Adana Milletvekilliği yaptı.

23. Dönem'de NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi oldu.

İyi derecede İngilizce ve çok iyi derecede Fransızca bilen Atılgan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

THK BAŞKANLIĞI’NA İLK ADAY BELLİ OLDU…

Yorumlar Tüm Yorumlar (85)

Uğur Mert SAKARYA ~ 4 yıl önce
Rıfat tuğcu ‘nun askerde şöför ve postasıydım Serhat albay da lojistik komutanlığında daire başkanıydı bazen yanına giderdik ne günlerdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samir0606 ~ 9 yıl önce
Yorumları esefle ve Üzülerek okudum.Atatürk'ten bizlere miras olan bu kurumun bu kadar asker düşmanı haline gelmesi gerçekten çok düşündürücüdür.Taaa 1960'lı yıllarda ilkokulda thk kumbarasını boynuma takıp yardım toplayan ve her kurbanda yakın çevreme derilerinizi THK verin telkininde bulunan emekli bir asker olarak kurumun iş üretmeyip dedikodu üreten bir yer haline gelmesi son derece vahimdir.benim kurumla yardım ve bağış dışında hiçbir bağlantım ve ilişkim yoktur.eğer bir Yanlışlık var ise burda dedikodu Üretmek yerine yasal yollara başvurursunuz hem kendinizin hemde kurumun hak ve menfaatini korumuş olursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emektar ~ 9 yıl önce
bir arkadaş yazmış m. mercan istifa etti diye, kaç mercan çalışıyodu kurumda biliyormu acaba!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thk li ~ 9 yıl önce
Editor arkadas niye yazilari secip yayinlior burda da mi bi algi operasyonu var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
benim adayim ~ 9 yıl önce
Benim adayim ZEYNEL KARAAĞAÇ Hocamizdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adsız ~ 9 yıl önce
İyi de sen kimsin kardeşim adını yazsana
dogru bir karar ~ 9 yıl önce
Sayin Kursat Atilgan herseyden once milliyetci bir kisidir.Milletvekilligi donemindeki kanun tekliflerini ve neleri arastirip gun yuzune cikarmak istedigini inceleyin mazlumun hakkini savunan bir vekildir Para ve sohretle isi olmayan bir Kisi oldugunu dusunuyorum.Asker olarak dusunmemek lazim sonucunda milletin sectigi, milletin vekilligini yapmis gecmisi temiz hic bir magazini olmayan bir insandir Kurumu bu batakliktan kurtarabilecek kapasiteye sahip bir insan oldugun dusunuyorum.Bu arada yonetim kurulu uyelerinden de aday olma soylentileri geliyor kulagimiza hangi yuzle ve hangi serefle aday olacaklar bu olaylar olurken neredeydiler yonetim kurulununda adalete hesap vermesi lazim.Sayin Kursat Atilgan Beyi adayligindan dolayi kendisini tebrik eder cani gonulden desteklerimizi ve saygilarimizi sunariz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turkkusu ~ 9 yıl önce
daha baskan degilken oglunu, akrabalarini ise yerlestirdigine gore Osman Yildirimi hic aratmayacak hatta onu gececek kadar ÇAL..iskan oldugu belli simdiden
asker istemiyoruz... ~ 9 yıl önce
en doğru karar ünsan bandır.thk ünversitesi rektörü buraya başkan olmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aynı tas aynı hamam misali . Tekrar asker kökenli bir başkan ismi orta çıkmış.Asker THK dan elini çekmeli artık.Şu akla geliyor.Kurumun başında olan yönetim asker kökenli başkan getirip çifliğin çobanlığını yapmaya devam etmek istiyorlar.Kurum kendini aklamalı.THK delegeleri akli selim düşünüp sivil yönetimi geçmeli emekli albay ve paşalar dönemi bitmeli. paşa paşa kurumu lekelediler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uyaaaannnnn ~ 9 yıl önce
Burda thknin icra organlarına büyük görev düsüyor. Ya bu pisliği temizlemek için birşeyler yaparlar yada genel kurul delegeleri onları genel başkanının yanına gönderir. Bakarsınız olay olağanüstüne kalmadan birileri savcılığa suç duyurusunda bulunur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çok doğru bir karar olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000