09 Haziran 2017, Cuma 15:15:10

TGS üniformaları yenileniyor

Türk Hava Yolları ve Havaş ortaklığındaki yer hizmetleri şirketi Turkish Grounda Services, (TGS) yeni üniformalarını tanıttı.
  • Şirketin diğer departmanlara kıyasla en giyilebilir üniforması yhm erkek üniformasıydı. Yhm bayanların kıyafeti tek kelimeyle iğrenç bir pembe, aprondakilerin kıyafeti de kırmızı ve adilikten ben tam ameleyim diye bağırıyor. Harekat ve ramp kazaklarında bir geyik deseni eksik, polarlar desen bedenleri rastgele dikilmiş. Yen'i apron ayakkabıları da insanın ayak parmaklarına vurmak için üretilmiş, estetik düşmanı biri tarafından tasarlanmış. Nerdeyse her yerinden pvc kaplama akıcak ayakkabının.
  • Kravat olmamış
  • Sorun yok avrupa birligine uygundur.
  • Tgsye alım var mı
  • Üniforma güzel olmuş fakat bu nasıl bir kravattır böyle? Akıllara zarar..
  • TGS sen ayrılıp tekrar iş başı yapabiliyormuyuz ?
  • KIYAFETİ BOŞVERDE KİMLERİN GİYDİĞİNİ GÖRÜYORUMDA BAZEN İNANILIR GİBİ DEĞİL VALA 100 kilo KIZLARDA VAR ESKİ TOMBALACILARDA VAR İÇLERİNDE
  • İsmide degısıyormus yakında elbıselerde degısecek komple
  • 7 senedir hizmet ettiğimiz bir şirket. Bence gayette iyi olmuş. İlk kıyafetler çok iyiydi ama mavilerden sonra şunlara laf edilmesin mümkünse. Halâ çalışıyor olsaydım sırf şu takımların olumlu değişimi adına sevinirdim. Son uniformalar ile kıyas yapılamaz bile. THY ye hizmet veren bir şirketin keza THY personellerince hor görülmeside çok yanlış. Sizin işinize nasıl portakal suyu olarak bakmıyorsak bizler, sizlerinde bu tavrı takınmanız yanlış çünkü asıl iş yerde. Bu insanlar özveri ile çalışıyorlar. Ve en önemlisi tgs uniforması ile 28 Haziran patlamasını yaşayan ve kaybettiğimiz canlar var. Her zaman kendini bilmez birkaç beyincik çıkıpta tgs çalışanlarına laf ediyor. Herkes işini yapsın bu şirket ŞEHİT bile verdi be daha ne olsun ayıp size. S.
  • Tam oldu derken bu kravat nedir. Kürt düğününe gider gibi!

Türk Hava Yolları'nın yer hizmetleri operasyonlarını yürüten Turkish Ground Services'te görevli yolcu hizmetleri memurlarının üniformaları değişiyor. 2015 yılında yapılan değişimle tüm personelin üniformaları yenilenirken şimdilik sadece yolcu hizmetlerinde görevli erkek personelin kıyafetlerinin yenilendiği öğrenildi.

TGS'de görevli yolcu hizmetleri memurlarının yeni üniformaları yelekli lacivert takım elbise, kırmızı-beyaz kravat, yine aynı desenlerde mendil ve beyaz gömlekle kombin edildi.

Atatürk Havalimanı ve Esenboğa'da kadın personeller de dahil olmak üzere kıyafetlerin yenilendiği diğer meydanların ise bir sonraki sezonda değişeceği öğrenildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; TGS personeline üniforma dağıtımlarına başlandığı ve kısa süre sonra tüm yolcu hizmetleri personellerinin yeni üniformalarla hizmet vereceği öğrenildi. 

©AirportHaber.com

TGS üniformaları yenileniyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (67)

Üniforma ~ 7 yıl önce
Şirketin diğer departmanlara kıyasla en giyilebilir üniforması yhm erkek üniformasıydı. Yhm bayanların kıyafeti tek kelimeyle iğrenç bir pembe, aprondakilerin kıyafeti de kırmızı ve adilikten ben tam ameleyim diye bağırıyor. Harekat ve ramp kazaklarında bir geyik deseni eksik, polarlar desen bedenleri rastgele dikilmiş. Yen'i apron ayakkabıları da insanın ayak parmaklarına vurmak için üretilmiş, estetik düşmanı biri tarafından tasarlanmış. Nerdeyse her yerinden pvc kaplama akıcak ayakkabının.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km1 ~ 7 yıl önce
Kravat olmamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Sorun yok avrupa birligine uygundur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 7 yıl önce
Tgsye alım var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kravat??? ~ 7 yıl önce
Üniforma güzel olmuş fakat bu nasıl bir kravattır böyle? Akıllara zarar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soru ? ~ 7 yıl önce
TGS sen ayrılıp tekrar iş başı yapabiliyormuyuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabiki ~ 7 yıl önce
3 hakkı var bilmiyormusun
MOKOKO ~ 7 yıl önce
KIYAFETİ BOŞVERDE KİMLERİN GİYDİĞİNİ GÖRÜYORUMDA BAZEN İNANILIR GİBİ DEĞİL VALA 100 kilo KIZLARDA VAR ESKİ TOMBALACILARDA VAR İÇLERİNDE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
İsmide degısıyormus yakında elbıselerde degısecek komple

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saydam adam ~ 7 yıl önce
7 senedir hizmet ettiğimiz bir şirket. Bence gayette iyi olmuş. İlk kıyafetler çok iyiydi ama mavilerden sonra şunlara laf edilmesin mümkünse. Halâ çalışıyor olsaydım sırf şu takımların olumlu değişimi adına sevinirdim. Son uniformalar ile kıyas yapılamaz bile. THY ye hizmet veren bir şirketin keza THY personellerince hor görülmeside çok yanlış. Sizin işinize nasıl portakal suyu olarak bakmıyorsak bizler, sizlerinde bu tavrı takınmanız yanlış çünkü asıl iş yerde. Bu insanlar özveri ile çalışıyorlar. Ve en önemlisi tgs uniforması ile 28 Haziran patlamasını yaşayan ve kaybettiğimiz canlar var. Her zaman kendini bilmez birkaç beyincik çıkıpta tgs çalışanlarına laf ediyor. Herkes işini yapsın bu şirket ŞEHİT bile verdi be daha ne olsun ayıp size. S.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 7 yıl önce
Tam oldu derken bu kravat nedir. Kürt düğününe gider gibi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karakter Yoksunu ~ 7 yıl önce
Senin gibi beyinsizler insanları ötekileştirdiği için bu ülkede barış olmuyor.Nokta
Karakter Yoksunu ~ 7 yıl önce
Senin gibi beyinsizler insanları ötekileştirdiği için bu ülkede barış olmuyor.Nokta
gibi ~ 7 yıl önce
tey tey tey

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000