09 Kasım 2017, Perşembe 09:20:30

TGS personeline akaryakıt müjdesi

Türk Hava Yolları'na yer hizmetleri veren Turkish Ground Services (TGS), araç sahibi personellerinin yüzünü güldürecek bir işbirliğine imza attı.
  • Tgs de adam kirayı zor ödüyor
  • Otogaz içinde geçerlimi ? Gazla çalışıyorda bizimki (İroniye dikkat !)
  • işcilerin mail kapattilar nasil olacak şimdi
  • FLASH tv kart bile yüzde 5 indirim yapıyor.. Tebrikler..
  • Turkish opet her yıl 1000₺ değerinde akaryakıtı personeline bedava veriyormuş siz indirim den bahsederken..
  • sıradan bir vatandasım halk cocuguyum dayım partım yok girebilrm
  • Bu güzeldi :)
  • Pastane indirimden sonraki en müjdeli haber bu olsa gerek. Tk neden bilet te indirim yapamıyor? Boş giden uçağa tgs çalışanı binemiyor. Atlastan pegasustan bilet almaktan haya ediyor da gidip fazla para verip Tk yla uçuyorum.
  • Bu kartı zaten petrol istasyonlarıda veriyor. Bu nasıl müjde ?
  • Bunları bırakın sadece çalışan personelimize ünvanlarını zamanında verin Ünvan vermeden köle gibi çalıştırıyorsunuz aradaki paramız Alınterimiz hakkımız ne olacak

Türk Hava Yolları'na yer hizmetleri veren Turkish Ground Services (TGS), araç sahibi personellerinin yüzünü güldürecek bir işbirliğine imza attı.

TGS, son dönemde üst üste gelen akaryakıt zamları sonrasında araç sahibi personelinin yüzünü güldürecek bir işbirliği yaptı. Petrol Ofisi A.Ş. ile imzalanan sözleşmeyle TGS çalışanlarına akaryakıt alımlarından yüzde 4 oranında iskonto uygulanacak.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; anlaşmanın 2 yıllık olduğu ve TGS'nin tüm birimlerinde çalışan personeli kapsadığı öğrenildi.

TGS çalışanlarının bu fırsattan yararlanabilmesi için şirket uzantılı mail adreslerinden [email protected] adresine kart talebi, isim, soy isim, cep telefonu ve adres bilgilerini belirterek elektronik posta göndermesi gerekiyor.

İKİ HAFTADA 34 KURUŞ ZAM

Rafineri çıkış fiyatlarında yaşanan artış vatandaşın cebine yansıdı, benzine yine zam yapıldı. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan açıklamada, “Rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı 9 Kasım 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinde 13 kuruş fiyat artışı beklenmektedir.” ifadeleri kullanıldı.

Yapılan son zamların yürürlüğe girmesinden itibaren İstanbul’da benzinin litre fiyatı 5.50 TL’den 5.63 TL yükselecek. Ankara’da 5.54 TL olan benzinin litre fiyatı 5.67’ye, İzmir’de ise 5.50 TL olan benzinin litre fiyatı 5.63 TL’ye satılacak.

Benzine 25 Ekim’de 9 kuruş, 30 Ekim’de 12 kuruş, 8 Kasım’da 13 kuruşluk zam gelmişti. Özetle son iki haftada benzine 34 kuruş zam yapıldı. 45 litrelik depoya sahip bir aracın deposu iki hafta öncesine göre 15 TL daha pahalıya doluyor.

MOTORİNE DE ZAM YOLDA

Dizel motorlu aracı olan sürücülere de her an kötü haber gelebilir. Benzine gelen bu zamların ardından motorine de cuma ya da cumartesi günü 12 kuruş zam gelebileceği haberleri gündeme düştü.

Avrupa Birliği'nde 1 litre motorinden yüzde 58.5 vergi alınırken, Türkiye'de ise bu oran yüzde 60,52. Türkiye Avrupa'da motorin vergi oranlarının en yüksek olduğu 8. ülke. Birinci ise yüzde 69.42 ile İngiltere.


©AirportHaber.com ÖZEL

TGS personeline akaryakıt müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Arto ~ 6 yıl önce
Tgs de adam kirayı zor ödüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gaz ? ~ 6 yıl önce
Otogaz içinde geçerlimi ? Gazla çalışıyorda bizimki (İroniye dikkat !)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
veysel ~ 6 yıl önce
işcilerin mail kapattilar nasil olacak şimdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mail at ~ 6 yıl önce
Şimdi bir yetkili çıkar mailimizi kapattılar diye mail at der sana.sende mailim kapalı nasıl mail atayım dersin,o iş içinden çıkılmaz bir hal alır boşver
Mail olayı ~ 6 yıl önce
Aynı şeyi 100 defa mail atarsın çözülmez ,aynı şeyi 101 ci defa sorduğunda ,bunu bize mail attınmı denir Yok bu sefer atmadım 10 senedir aynı şeyi konuşuyoruz :))
Mail ? ~ 6 yıl önce
Bunu bize mail attın mı ? (Şef)
Alli ~ 6 yıl önce
FLASH tv kart bile yüzde 5 indirim yapıyor.. Tebrikler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alican ~ 6 yıl önce
Yani flash kart elektrikte bile yüzde 8 indirim yapıyor.mail atma derdi Yok forum doldurma derdi Yok.
Günaydın ~ 6 yıl önce
Turkish opet her yıl 1000₺ değerinde akaryakıtı personeline bedava veriyormuş siz indirim den bahsederken..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emin misin ~ 6 yıl önce
İyi araştırdın mı
sıradaqn vatandas ~ 6 yıl önce
sıradan bir vatandasım halk cocuguyum dayım partım yok girebilrm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs li ~ 6 yıl önce
Bu güzeldi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 6 yıl önce
Pastane indirimden sonraki en müjdeli haber bu olsa gerek. Tk neden bilet te indirim yapamıyor? Boş giden uçağa tgs çalışanı binemiyor. Atlastan pegasustan bilet almaktan haya ediyor da gidip fazla para verip Tk yla uçuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amane ~ 6 yıl önce
Dişçi indirimini unutmayalım..Bir dolgu yaptırdım adam 3 dişin eksik implant yapıcaz 12000 lira hesap çıkardı.indirimden vazgeçtim dedim al dolgu parasını beni tanıma :)
Petrol ~ 6 yıl önce
Bu kartı zaten petrol istasyonlarıda veriyor. Bu nasıl müjde ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ünvan ~ 6 yıl önce
Bunları bırakın sadece çalışan personelimize ünvanlarını zamanında verin Ünvan vermeden köle gibi çalıştırıyorsunuz aradaki paramız Alınterimiz hakkımız ne olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıkıntı ~ 6 yıl önce
2 yıl önce Bir ara ünvan vericez deyip 20 kişi 15 ay eski ünvanla çalıştırıp sonra geldikleri yere geri postaladılar,bir kaç kişi akılcılık edip direndi ve ünvanı aldı,ünvan gelicek diye birşey Yok,bir bakmışsın bir gün eski işindesin bura böyle
Dikkat et ! ~ 6 yıl önce
Büyük ihtimal sizi geldiğiniz yere geri gönderecekler.Bunu daha öncede gördük, çok fazla heveslenme bence

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000