05 Nisan 2011, Salı 13:05:08

TGS İLE TAILWIND ANLAŞTI

Türkiye’nin önde gelen handling kuruluşu Turkish Ground Services (TGS), Tailwind Hava Yolları’na Nisan 2011 itibarıyla yer hizmeti vermeye başladı.
  • ne olacak kardeşim genel müdür tüm yakınlarını şirkete aldı.lise arkadaşı, thy arkadaşı,dernek arkadaşı, almanyadan arkadaşı, akrabası akrabasının çocukları , baba oğul kutsal ruh kadro tamam devletin parası böylece harcanıyor
  • devletin şirketi iş bilmezlerin şikayet yerimi bu devletin parası kolay harcanacak paramı kimse dur demeyecek mi iş bilmeyen genel müdür,iş bilmeyen birim müdürleri ,iş bilmeyen şefler yazık kardeşim yazık
  • yav kardeşim niye kıskanıyorsun bırak adam müdürlüğün keyfini çıkarsın .belki küçükken hep müdür olmak istemiştri.o şimdi ne emirler veriyordur.
  • evet tebrik ediyoruz,ama anlaşmaları veya zamsız personeli değil, tgsde şefler kendini müdür diye tanıtıp gazetelere demeç veriyor..google'a girin -rize düğün çelik- yazın.adam rizenin bütün gazetelerine özel kalem müdürüyüm diye demeç vermiş.boy boy resimleri basılı en az 10 gazetede.şimdi bu şirket sormuyor mu sen ne yapıyorsun diye?
  • TGS yetkililerini tebrik ederiz. başarılarının devamını diliyoruz.
  • Kaptanın görüntüsü ve bağladığı kravat durumu özetliyor. Başka bir şirketten alkol nedeniyle işten çıkartılan bir pilot gidip başka şirkette nasıl uçabiliyor? Varsa bilen bir açıklasın lütfen.
  • personelinin hangi şartlarda çalıştığından haberi olmayan ,öğle yemeğine gidemeyen ,susuzluktan bitap düşen,morali bozuk çalışanlar gurubu oluşturan 700 tl,lik bir tgs çalışanları olarak BAYRAM ÖZÇELİKE teşekkür ediyoruz ücretsiz bol mesailer personel işe bile gelmek istemiyor ikramiye alındıktan sonra bakalım kaç kişi gidecek
  • birçok şirketle anlaşıp iç dünyasında kaynayan sudan habersiz yöneticiler birazda çalışanlarınızın sesine kulak verin 700 tl maaşla öğle yemeği bile vermediğiniz sadece domates peynirle beslediğiniz bol mesai yaptırıp parasını vermediğiniz en ağır işlerle verim beklemeyin bizlerden artık herkes uçak rotara girsin diye aralarında anlaştı bizlere olan hakkımızı artık uçakların rotar cezasına ödersiniz artık
  • saltanat yorumunu yazan okuyucu ne demek istiyorsunTGS devletin değilde kişilerinmi bunumu demekistiyorsun.
  • tamam tgs olarak bir şeylere hizmet vermek ve şirketi büyülmek istor olabilirler ama 1000 tl maaşla uçago yükleyen personelin azlıgına çare bulamıyorlar.Tgs ceza ödemiş öder tabi personel yetmediği için yüklemeye ve boşaltmaya adam bulamıyorlar ne oluyor uçaklar geç boşalıp geç yükleniyor ee haliylede ceza ödeniyor öderler tabi havaştan geçen dayısı olanlar şef müdür olmayanlar garibim kumanya yemeye talim işçi bu adalet anlayışınız.

Tailwind, TGS’nin hizmet verdiği İzmir Adnan Menderes, Antalya, İstanbul Sabiha Gökçen, İstanbul Atatürk, Adana ve Ankara Esenboğa Havalimanlarında tüm handling hizmetlerini TGS’den alacak. Bu anlaşmayla birlikte TGS, hizmet verdiği havayolu sayısını 33’ye çıkarmış oldu.

Çikolata yerine İzmir inciri
 Şimdiye kadar hizmet vermeye başladığı tüm hava yolu şirketlerini ve yolcularını çikolata, lokum ve çiçekle karşılayan TGS, İzmir’de lokum yerine incir ikram etti.

TGS İzmir İstasyon Başmüdürü Selçuk Sert, İzmir’in inciriyle öne çıkan bir şehir olduğunu ve transit geçen uçuş ekibini bu lezzetten mahrum bırakmak istemedikleri için çiçekle birlikte incir ikram ettiklerini söyledi.



TGS İLE TAILWIND ANLAŞTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

Misafir ~ 13 yıl önce
ne olacak kardeşim genel müdür tüm yakınlarını şirkete aldı.lise arkadaşı, thy arkadaşı,dernek arkadaşı, almanyadan arkadaşı, akrabası akrabasının çocukları , baba oğul kutsal ruh kadro tamam devletin parası böylece harcanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
devletin şirketi iş bilmezlerin şikayet yerimi bu devletin parası kolay harcanacak paramı kimse dur demeyecek mi iş bilmeyen genel müdür,iş bilmeyen birim müdürleri ,iş bilmeyen şefler yazık kardeşim yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yav kardeşim niye kıskanıyorsun bırak adam müdürlüğün keyfini çıkarsın .belki küçükken hep müdür olmak istemiştri.o şimdi ne emirler veriyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet tebrik ediyoruz,ama anlaşmaları veya zamsız personeli değil, tgsde şefler kendini müdür diye tanıtıp gazetelere demeç veriyor..google'a girin -rize düğün çelik- yazın.adam rizenin bütün gazetelerine özel kalem müdürüyüm diye demeç vermiş.boy boy resimleri basılı en az 10 gazetede.şimdi bu şirket sormuyor mu sen ne yapıyorsun diye?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TGS yetkililerini tebrik ederiz. başarılarının devamını diliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kaptanın görüntüsü ve bağladığı kravat durumu özetliyor. Başka bir şirketten alkol nedeniyle işten çıkartılan bir pilot gidip başka şirkette nasıl uçabiliyor? Varsa bilen bir açıklasın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
personelinin hangi şartlarda çalıştığından haberi olmayan ,öğle yemeğine gidemeyen ,susuzluktan bitap düşen,morali bozuk çalışanlar gurubu oluşturan 700 tl,lik bir tgs çalışanları olarak BAYRAM ÖZÇELİKE teşekkür ediyoruz ücretsiz bol mesailer personel işe bile gelmek istemiyor ikramiye alındıktan sonra bakalım kaç kişi gidecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
birçok şirketle anlaşıp iç dünyasında kaynayan sudan habersiz yöneticiler birazda çalışanlarınızın sesine kulak verin 700 tl maaşla öğle yemeği bile vermediğiniz sadece domates peynirle beslediğiniz bol mesai yaptırıp parasını vermediğiniz en ağır işlerle verim beklemeyin bizlerden artık herkes uçak rotara girsin diye aralarında anlaştı bizlere olan hakkımızı artık uçakların rotar cezasına ödersiniz artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
saltanat yorumunu yazan okuyucu ne demek istiyorsunTGS devletin değilde kişilerinmi bunumu demekistiyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tamam tgs olarak bir şeylere hizmet vermek ve şirketi büyülmek istor olabilirler ama 1000 tl maaşla uçago yükleyen personelin azlıgına çare bulamıyorlar.Tgs ceza ödemiş öder tabi personel yetmediği için yüklemeye ve boşaltmaya adam bulamıyorlar ne oluyor uçaklar geç boşalıp geç yükleniyor ee haliylede ceza ödeniyor öderler tabi havaştan geçen dayısı olanlar şef müdür olmayanlar garibim kumanya yemeye talim işçi bu adalet anlayışınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000