14 Eylül 2018, Cuma 13:35:17

TGS ekipmanları Yeni Havalimanı için yola çıkıyor

Türk Hava Yolları'na yer hizmetleri veren Turkish Ground Services, 20-23 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yeni Havalimanı'nda gerçekleştirilecek TEKNOFEST için harekete geçti.
  • Festvale gittik helal olsun tgsli arkadaşlara hiç durmadan o kalabalıkta dans ettiler uçakla sıfır sıkıntı helal olsun size yerhizmetlerinde tek tgs
  • Hayırlı olsun TGS helal olsun yerhizmetleri şirket leri arasında tek özellikle de Havaş gibi büyük bir şirket kurduğu bir şirket personelini en memnun eden bir şirket Havaş AYT Ramp 2seneye bu tecrübesiz yönetim personel bulamaz hale gelir 20yılımı verdim bu şirket son on yılda her geçen gün biraz daha itibar kaybettiriyor.inşallah sevgili genel müdür lermiz bi gözden geçirir yoksa ancak Suriyeli leri bile çalışmaz hale geliyor.saygılar
  • 4 ikramiye yakinda arkadaslar
  • Yeni alana giden pushback e bakarmısn neyse kolay gelsin
  • Yıllarımızı bu Apronda geçirdik. Er yada geç AHL sadece binaları ile kalacak ve zamanla onlarda yerini başka projelere bırakacak. Oranın uçak ve insan olmayan hali beni çok üzecek.
  • Bu ekipmanlar yerli ve milli mi ? Değilse niye ? Uçak, helikopter, gemi, iha, uçak gemisi, motor vs yapıyoruz bunları niye yapmıyoruz o zaman? Yoksa yapamayız da yapar gibi mi yaparız her zaman olduğu gibi?
  • Keşke TGS yerine Havaş veya Çelebi ekipmanları gidip show yapsaydı. Bu ilkel araçlar oraya yakışmayacak
  • herşeyi göğüsleyen tgs hiç hakettiğini alamıyor malesef tk operasyon zamanında yapılanlar cabuk unutuldu
  • Ekonomi batiyor ne festivali. Havalimani tasinma sureci bile ertelenmeli. 1 milyar tl ek maliyet thy icin. Ustelik bitmemis daha her yerde resimlerini goruyoruz. Bir akli selim cesaret edip soyleyemiyor maalesef
  • Vefakar TGS yine iş başında. İyi bir iyileştirme ve 4.ikramiyeyi hakediyor emekçi kardeşlerim.

Türk Hava Yolları'na yer hizmetleri veren Turkish Ground Services, 20-23 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yeni Havalimanı'nda gerçekleştirilecek TEKNOFEST için harekete geçti.

Çocukları ve gençleri geleceğin teknolojileri üzerinde araştırma yapmaya ve çalışmaya özendirmeyi amaçlayan TEKNOFEST İstanbul, 20-23 Eylül'de İstanbul Yeni Havalimanı'nda ziyaretçilerini ağırlayacak. 4 gün boyunca gerçekleştirilecek festival için Turkish Ground Services (TGS) de ekipman taşıma işlemine başladı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Atatürk Havalimanı'ndan taşınacak ekipmanlar bugün 70 kişilik ekiple 20 tıra yüklendi. Yüklemesi devam eden ekipmanların taşınma işlemi için tırların 15:00 sularında hareket edeceği öğrenildi.











TGS ekipmanları Yeni Havalimanı için yola çıkıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Helal TGS ~ 6 yıl önce
Festvale gittik helal olsun tgsli arkadaşlara hiç durmadan o kalabalıkta dans ettiler uçakla sıfır sıkıntı helal olsun size yerhizmetlerinde tek tgs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVAŞ AYT Ramp ~ 6 yıl önce
Hayırlı olsun TGS helal olsun yerhizmetleri şirket leri arasında tek özellikle de Havaş gibi büyük bir şirket kurduğu bir şirket personelini en memnun eden bir şirket Havaş AYT Ramp 2seneye bu tecrübesiz yönetim personel bulamaz hale gelir 20yılımı verdim bu şirket son on yılda her geçen gün biraz daha itibar kaybettiriyor.inşallah sevgili genel müdür lermiz bi gözden geçirir yoksa ancak Suriyeli leri bile çalışmaz hale geliyor.saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ISMAIL AYDIN ~ 6 yıl önce
4 ikramiye yakinda arkadaslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 6 yıl önce
Sadece 4 ikramiyemi
Tgs ~ 6 yıl önce
Maaşlara zam varmı ????
Yeni ~ 6 yıl önce
Yeni alana giden pushback e bakarmısn neyse kolay gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hazım lazım ~ 6 yıl önce
Dünyaya bu iş nasıl yapılır göstericez ama sen o gün marsa git
elveda AHL ~ 6 yıl önce
Yıllarımızı bu Apronda geçirdik. Er yada geç AHL sadece binaları ile kalacak ve zamanla onlarda yerini başka projelere bırakacak. Oranın uçak ve insan olmayan hali beni çok üzecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yerli ve milli ~ 6 yıl önce
Bu ekipmanlar yerli ve milli mi ? Değilse niye ? Uçak, helikopter, gemi, iha, uçak gemisi, motor vs yapıyoruz bunları niye yapmıyoruz o zaman? Yoksa yapamayız da yapar gibi mi yaparız her zaman olduğu gibi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke ~ 6 yıl önce
Keşke TGS yerine Havaş veya Çelebi ekipmanları gidip show yapsaydı. Bu ilkel araçlar oraya yakışmayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ha ha haa ~ 6 yıl önce
Sana da hazım lazım ama seninki büyül
tgs ~ 6 yıl önce
herşeyi göğüsleyen tgs hiç hakettiğini alamıyor malesef tk operasyon zamanında yapılanlar cabuk unutuldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kokpit ~ 6 yıl önce
Ekonomi batiyor ne festivali. Havalimani tasinma sureci bile ertelenmeli. 1 milyar tl ek maliyet thy icin. Ustelik bitmemis daha her yerde resimlerini goruyoruz. Bir akli selim cesaret edip soyleyemiyor maalesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir dost ~ 6 yıl önce
Haklısın ne bu acele ne bu telaş sanki yagından mal kaçırıyorlar gibi verilen sözlen var heralde mütahhit firmaya yapılan anlaşmalar falan o kadar para döktü adamlar oraya karşılığını biran önce peyderpey almaya sabır edemiyorlar.
Km ~ 6 yıl önce
Sana yapılan ekstra %50 zamin THY ye maliyeti ne kadar acaba. Onuda söylesene sofor
Plane spotter ~ 6 yıl önce
1 Milyar USD, yani dolar, hani 6 küsür ₺ olan şey var ya, Hah! İşte odur taşınma maliyeti!!! Zaten havacılıkta pek ₺ geçmez kokpit bey yawrum.
Harakat ata ~ 6 yıl önce
Vefakar TGS yine iş başında. İyi bir iyileştirme ve 4.ikramiyeyi hakediyor emekçi kardeşlerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000