03 Ocak 2017, Salı 16:20:40

TGS çalışanları hakkında inceleme kararı

Türkiye'ye yönelik hakaret içeren paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan Barbaros Şansal'ı darp ettiği iddia edilen üç TGS çalışanın hakkında şirket iç soruşturma başlattı.
  • Başta konudulur sözleşme sonradan çıkarmak nedir bu pandemirde adamı çaresiz bırakıyorsunuz
  • Adam alıp 6ay sonra çıkarmak nedir
  • Ya kardeşim bn bu tgs bir bok anlamiyorum 6aysonra çıkartıyor iş iyi sektör iyi ama çıkartıyor bn bu firmadan bir bok anlamiyorum siz anliyormusunuz neyin peşindesiniz siz
  • o inceleme sırf kamuoyunu söylenmiş bir hikaye kınama yazısı alınıp devam ederler hele TGS gibi bir firmadaysanız....
  • Tgsye alım var mı
  • saldırı tüm dünyada haber oldu ve bu olay yüzünden yarın bir gün yabancı firmalar ve uluslararası havacılık kurumları türkiye'de limanlar güvenli değil çok risk var diye uçuşlarını iptal ederlerse ya da yasaklarlarsa ne olacak düşünen var mı? mesela 15 temmuz olayından sonra abd uçuşları durduruldu thy ne kadar zarar etti biliyor musunuz? bu olayla ilgili ve bunlara sempati duyan müdür,şef vs kim varsa işten atılmalıdır. bu basit bir tepki değildir. havalimanı apronu tepki verilecek yer değildir. hele orada çalışanlarca hiç değildir. terör yüzünden transit yolcular bile bizimle uçmak istemezken, turizm olayımız batmışken, teröristlere,hırsızlara,yolsuzluk yapanlara,sapıklara vs göz yumanlara, bunlara devlet kurumlarında iş,ihale verenlere,fetoyu devlete sokanlara tepki gösteremeyen ama bunları yapmamış,abuk bir video yayınlamış,aklı gitmiş birine apronda on havalimanı çalışanı olarak saldırarak sözüm ona tepki veren,birilerine yalakalık peşindeki artistler yüzünden daha da batmasın...
  • ula oğlim siz kime şekil şukul yapionuz len? vitaminsizler. Gelin oğlim B kapisina delikanlıysanız alın müdürlerinizi yanınıza hepinizi üst üste koyayım. Savunmasız adama vurmak kolay gel oğlim benle yüzleş. Ah merkezi basıp müdüründen şefine herkesi tokat manyağı yapmak vardı.
  • Taş devri zihniyeti kesinlikle ortadan kaldırılmalı. Çağdaş ülkelerde savcılar ve hakimler vardır. Geri kalmış gelişememiş ülkelerde de saldırganlar.
  • Hiç bir ramp personeli o uçakta onun olduğunu bilemez Ramp Şefi ve Müdürü napıyor bilen var mı ?
  • Arkadaşların haini darp ettikleri anlaşılırsa hepsine ikramiye ve özel hediyeler. Vatanını seven TGS çalışanlarını tebrik ediyoruz.

Türkiye'ye yönelik hakaret içeren paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan Barbaros Şansal'ı darp ettiği iddia edilen üç TGS çalışanı hakkında şirket iç soruşturma başlattı.

KKTC'den sınırdışı edildikten sonra İstanbul'a getirilen modacı Barbaros Şansal gözaltına alındığı Atatürk Havalimanı'nda darp edilmek istenmiş ancak güvenlik güçlerinin müdahalesiyle araca bindirilerek emniyete götürülmüştü.

Uçaktan inmesinin ardından apron personeli ve bazı yolcular tarafından darp edildiği iddia edilen Şansal'a fiziki müdahalede bulunduğu belirtilen 3 çalışan hakkında inceleme başlatıldığı öğrenildi.

TGS'nin apronda personeli hakkında başlattığı inceleme devam ederken, nasıl bir yaptırım uygulanacağı bilinmiyor.

©AirportHaber

TGS çalışanları hakkında inceleme kararı

Yorumlar Tüm Yorumlar (267)

OnuR ~ 3 yıl önce
Başta konudulur sözleşme sonradan çıkarmak nedir bu pandemirde adamı çaresiz bırakıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 3 yıl önce
Adam alıp 6ay sonra çıkarmak nedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 3 yıl önce
Ya kardeşim bn bu tgs bir bok anlamiyorum 6aysonra çıkartıyor iş iyi sektör iyi ama çıkartıyor bn bu firmadan bir bok anlamiyorum siz anliyormusunuz neyin peşindesiniz siz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hürkuş ~ 7 yıl önce
o inceleme sırf kamuoyunu söylenmiş bir hikaye kınama yazısı alınıp devam ederler hele TGS gibi bir firmadaysanız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karaca ~ 7 yıl önce
Tgsye alım var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
büyük yanlış ! ~ 7 yıl önce
saldırı tüm dünyada haber oldu ve bu olay yüzünden yarın bir gün yabancı firmalar ve uluslararası havacılık kurumları türkiye'de limanlar güvenli değil çok risk var diye uçuşlarını iptal ederlerse ya da yasaklarlarsa ne olacak düşünen var mı? mesela 15 temmuz olayından sonra abd uçuşları durduruldu thy ne kadar zarar etti biliyor musunuz? bu olayla ilgili ve bunlara sempati duyan müdür,şef vs kim varsa işten atılmalıdır. bu basit bir tepki değildir. havalimanı apronu tepki verilecek yer değildir. hele orada çalışanlarca hiç değildir. terör yüzünden transit yolcular bile bizimle uçmak istemezken, turizm olayımız batmışken, teröristlere,hırsızlara,yolsuzluk yapanlara,sapıklara vs göz yumanlara, bunlara devlet kurumlarında iş,ihale verenlere,fetoyu devlete sokanlara tepki gösteremeyen ama bunları yapmamış,abuk bir video yayınlamış,aklı gitmiş birine apronda on havalimanı çalışanı olarak saldırarak sözüm ona tepki veren,birilerine yalakalık peşindeki artistler yüzünden daha da batmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS YHM Krd ~ 7 yıl önce
ula oğlim siz kime şekil şukul yapionuz len? vitaminsizler. Gelin oğlim B kapisina delikanlıysanız alın müdürlerinizi yanınıza hepinizi üst üste koyayım. Savunmasız adama vurmak kolay gel oğlim benle yüzleş. Ah merkezi basıp müdüründen şefine herkesi tokat manyağı yapmak vardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesin ~ 7 yıl önce
Taş devri zihniyeti kesinlikle ortadan kaldırılmalı. Çağdaş ülkelerde savcılar ve hakimler vardır. Geri kalmış gelişememiş ülkelerde de saldırganlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kararlı ~ 7 yıl önce
Hiç bir ramp personeli o uçakta onun olduğunu bilemez Ramp Şefi ve Müdürü napıyor bilen var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS Team ~ 7 yıl önce
Arkadaşların haini darp ettikleri anlaşılırsa hepsine ikramiye ve özel hediyeler. Vatanını seven TGS çalışanlarını tebrik ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000