13 Mayıs 2014, Salı 10:45:54

TGS 30 YENİ ANLAŞMAYA İMZA ATTI

Türk Hava Yolları ve TAV Havalimanları Holding’in ortak iştiraki Turkish Ground Services (TGS), yaz sezonuna hızlı başladı.
  • Gelen adami sakat birakiyor tgs girmek icin ugraşnayin inşaata caliş dahaiyi
  • Thy nin kendi isini yapamiyoki
  • Zaten Havaş sektördeki görevini tamamladı bence. Artık yeni bir bakış açısıyla köklü bir yenilenme şart.
  • Hayırli olsunncelikle TGS ye basarilarinin devamını dilerim TGS yine farkını ortaya koydu bazılarına ders olur çelebiye mesela TGS yeni havayolu şirketleriyle nasıl anlaşmalar yapıp büyümeye çalışırken çelebi işçiden memurdan kopartmanın derdinde bütün işleri o klmairfrance atada havaşa geçtiler adamlar hala aynı çelebi hiç değişmiyo böyle giderse yakında Lufthansa bile kalmaz çelebinin elinde
  • Allah beteket versinde... Havaş ile olan anlaşması zaten bu değilmi? Her sene belli yüzdelerdeki müşterileri tgs ye devredecek yada para aktaracak. Yani normal sonuç bu. Havaş sadece özel uçaklara hizmet verip tgs ye devredecek gibi duruyor. Çelebide çekilirsr tekel durumuna düşecek (tabi kanunlar izin vermez) Garip gelişmeler oluuor havacılıkta.
  • Air india bakım amaçlı ve kargo amaçlı gelmektedir
  • ucak aliyor ama eleman ve ekipman olmadan hicbi ise yaramaz,yaramiyor da zaten
  • Kim demiş ki paralelciler başarısız diye (!) paralelci yöneticiler muhteşem şeylere imza atıyor.
  • Havaş da yakında batar artık
  • Calismaya giren işçilerin 10. Günü görmeden kaçtığı bir yer. Lojistik alt yapı, çalışan alt yapısını oluşturmadan büyümek ilk sarsıntı da çöker gibi neyse basarilarinin devami

Geçtiğimiz yıl 510 binden fazla uçuşa yer hizmeti sağlayan şirket, 30 yeni havayolu firmasıyla daha anlaşarak müşteri sayısını 114’e çıkarttı. TGS, 22 havayolu şirketiyle de anlaşmalarını yeniledi ve sektördeki payını önemli oranda artırdı. 

İstanbul Atatürk Havalimanı başta olmak üzere Türkiye’nin en büyük 8 havalimanında havayolu şirketlerine yer hizmeti sağlayan TGS, 30 havayolu şirketiyle daha anlaşma imzaladı. Bu anlaşmalarla beş yıldızlı havayolu şirketlerinden bayrak taşıyıcı Qatar Airways, Avrupa’nın iyi şirketleri arasında gösterilen Jet Time, Transaero ve Türkiye’nin önemli havayolu firmaları arasında yer alan Freebird gibi 30 havayolu şirketine servis sağlayacak. Malaysia Airlines, Gulf Air, Air India, Air Canada, Iran Air, Air Baltic gibi bayrak taşıyıcıların da tercihi olan TGS, Tailwind ve Jordan Aviation gibi 22 şirketle de anlaşmalarını yenileyerek yer hizmetleri pazarındaki payını % 12 oranında artırdı.

Yeni anlaşmalar için birçok havayolu şirketiyle görüşmeler sürdüren kuruluşun, yaz sonuna kadar hizmet sağladığı havayolu sayısının 120’yi geçmesi öngörülüyor. TGS, 2014 yılı sonu itibarıyla 600 bin uçuşa hizmet vermeyi planlıyor.

TGS 30 YENİ ANLAŞMAYA İMZA ATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gelen adami sakat birakiyor tgs girmek icin ugraşnayin inşaata caliş dahaiyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy nin kendi isini yapamiyoki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Zaten Havaş sektördeki görevini tamamladı bence. Artık yeni bir bakış açısıyla köklü bir yenilenme şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shui ~ 10 yıl önce
Hayırli olsunncelikle TGS ye basarilarinin devamını dilerim TGS yine farkını ortaya koydu bazılarına ders olur çelebiye mesela TGS yeni havayolu şirketleriyle nasıl anlaşmalar yapıp büyümeye çalışırken çelebi işçiden memurdan kopartmanın derdinde bütün işleri o klmairfrance atada havaşa geçtiler adamlar hala aynı çelebi hiç değişmiyo böyle giderse yakında Lufthansa bile kalmaz çelebinin elinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah beteket versinde... Havaş ile olan anlaşması zaten bu değilmi? Her sene belli yüzdelerdeki müşterileri tgs ye devredecek yada para aktaracak. Yani normal sonuç bu. Havaş sadece özel uçaklara hizmet verip tgs ye devredecek gibi duruyor. Çelebide çekilirsr tekel durumuna düşecek (tabi kanunlar izin vermez) Garip gelişmeler oluuor havacılıkta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air india ~ 10 yıl önce
Air india bakım amaçlı ve kargo amaçlı gelmektedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
antalya ~ 10 yıl önce
ucak aliyor ama eleman ve ekipman olmadan hicbi ise yaramaz,yaramiyor da zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paralel başarı ~ 10 yıl önce
Kim demiş ki paralelciler başarısız diye (!) paralelci yöneticiler muhteşem şeylere imza atıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harika ~ 10 yıl önce
Havaş da yakında batar artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Calismaya giren işçilerin 10. Günü görmeden kaçtığı bir yer. Lojistik alt yapı, çalışan alt yapısını oluşturmadan büyümek ilk sarsıntı da çöker gibi neyse basarilarinin devami

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000