18 Ağustos 2011, Perşembe 14:45:54

TERÖR ESTİRDİ HAVALİMANINI BİRBİRİNE KATTI!

Adana Havaalanı'nda uçağı kaçırınca yerel bir televizyonu arayıp, "Üzerimde bomba var, havaalanını patlatacağım" diye ihbarda bulunan bir kişi gözaltına alındı...
  • yolcu, kameralar gelene kadar yaklaşık 1 saat boyunca gayet sakin oturmuş, kameralar gelince coşmuştur. Antalyadaki yakınlarına kuru kuruya "uçağı kaçırdığım, gelemedim" deseydi büyük ihtimalle yemeyecekleri için basını çağırıp haber değeri taşıyan manyaklıklarını sergilemiştir. Bu sayede cenazeye yetişememe durumunu yakınlarının gözünde legalleştirmiştir
  • Montofonu altın kafese koymuşlar montofon yinede vatanım demiş. Not: Airport haber montofon bir hayvan cinsidir hakaret değildir, bu bir ata sözüdür.
  • Bu gibi durumlar için mutlaka check ın programlarında bir kara liste olmalı, otelllerde check ın sistemlerinde var müşteri geldiğinde ne konuda pürüz çıkarmışşsa onu görüyosun ona göre davranıyosun. bizim sistemlerde de olmalı her geldiğinde ayrı ayrı çirkeflik yapan yolcuların ayırt edilmesi lazım.
  • TÜM HAVAYOLLARI İÇİN KARA LİSTE ŞART ORTAK BİR VERİ TABANI OLMALI TÜM AIRLINE LAR ONA GÖRE SATIŞ YAPMALI AMA PEGASUS SANIRIM BUNA ORTAK OLMAZ KARA LİSTE DAHİL HERKESE BİLET SATAR:))
  • Bazı yolcuları şirketler kabul etmiyor, o da diğer şirkete gidiyor, ama akıllanmıyor. Bunun gibi medyaya haber verip, medya gelince olay çıkaran bir gerzeğin 40 kg.lık kızların görev yaptığı bir kokpitte yapabileceklerini düşünebiliyormusunuz? Polisler de götürmüşlerdir merkeze, demişlerdir ki "merak etme Emniyet Müdürlüğü yeni binasını kurtarmak için pisti 500 m uzatacaklar, ey cenazesi olup uçağa zamanında gelmeyen vatandaş, biz şimdi seni başka uçağa bindirip göndeririz, biz başedemedik Kabin Amiri başetsin".
  • küfürün, kavganın, cinayetin kültür haline gelmiş olduğu bir şehirde normal davranışlar.yadırgamadım...
  • Bir manyağın hareketi tüm Adanaya mal edilemez. Adana kadar başınıza taş düşsün.
  • BU ADAMIN UÇAK HAVADAYKEN OLAY ÇIKARDIĞINI DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ,BU TİPLERİ OTOBÜSE BİLE ALMAK HATADIR,UÇAK SENİN NEYİNE...
  • Kendılerını otobus garına gıdıyormus gıbı hazırlayanlar boyle sonuclara mahkumdurlar kesınlıkle bır kara lıstenın olusturulması sart bakalım bır defa gırdıgı o kara lısteden cıkmak ıcın kac saat oncesınden check-ın yaptırıyor ortaya cıkar yeter yetkılıler buna bır dur desın cezai bır yaptırımıda olsun bu gıbı teror estırme olaylarının.Sen ucaga gec gel kacır sonra teror estır orman kackını.Aequitas
  • uçak sizin neyinize??
Saat 00.20'de meydana gelen olayda iddiaya göre Orhan Baykara, trafik kazasında ölen yakınlarının cenazesine katılmak için Antalya'ya gitmek üzere Adana Havaalanı'na gelen Orhan Baykara, uçağın kalktığını öğrenince çılgına döndü.
 
Uçağın erken kalktığını öne süren Orhan Baykara, havaalanındaki görevlilerle tartıştı.
 
Öfkesine hakim olamayan genç, yerel bir televizyon kanalını arayıp, 'Üzerimde bomba var, havaalanını patlatacağım, gelip çekin' diye ihbarda bulundu.
 
Televizyon çalışanları durumu polise bildirip, havaalanına gitti.
 
Televizyon ekibinin geldiğini gören Orhan Baykara, aniden bilet kulübesine koşup camlarını yumrukladı, apronu gören pencerenin camlarına tekme attı.
 
Olayı gören polis ekibi Orhan Baykara'ya müdahalede bulundu. 7 polis tarafından zor zaptedilen Baykara, kelepçelenerek etkisiz hale getirildi.
 
Gözaltına alınan Baykara'nın, Antalya'daki 4 kişinin öldüğü trafik kazasında yakınlarını kaybettiği, cenazeye yetişmek için uçakla gitmeyi planladığı ancak, uçak kalkınca görevlilerin ilgisizliği nedeniyle böyle bir eylemi yaptığını söyledi.





Televizyon çalışanları durumu polise bildirip, havaalanına gitti. Televizyon ekibinin geldiğini gören Orhan Baykara, aniden bilet kulübesine koşup camlarını yumrukladı, apronu gören pencerenin camlarına tekme attı. Olayı gören polis ekibi Orhan Baykara'ya müdahalede bulundu. 7 polis tarafından zor zaptedilen Baykara, kelepçelenerek etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan Baykara'nın, cenazeye yetişmek için uçakla gitmeyi planladığı ancak, uçak kalkınca görevlilerin ilgisizliği nedeniyle böyle bir eylemi yaptığını söyledi.



CNN Türk

TERÖR ESTİRDİ HAVALİMANINI BİRBİRİNE KATTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 13 yıl önce
yolcu, kameralar gelene kadar yaklaşık 1 saat boyunca gayet sakin oturmuş, kameralar gelince coşmuştur. Antalyadaki yakınlarına kuru kuruya "uçağı kaçırdığım, gelemedim" deseydi büyük ihtimalle yemeyecekleri için basını çağırıp haber değeri taşıyan manyaklıklarını sergilemiştir. Bu sayede cenazeye yetişememe durumunu yakınlarının gözünde legalleştirmiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Montofonu altın kafese koymuşlar montofon yinede vatanım demiş. Not: Airport haber montofon bir hayvan cinsidir hakaret değildir, bu bir ata sözüdür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu gibi durumlar için mutlaka check ın programlarında bir kara liste olmalı, otelllerde check ın sistemlerinde var müşteri geldiğinde ne konuda pürüz çıkarmışşsa onu görüyosun ona göre davranıyosun. bizim sistemlerde de olmalı her geldiğinde ayrı ayrı çirkeflik yapan yolcuların ayırt edilmesi lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TÜM HAVAYOLLARI İÇİN KARA LİSTE ŞART ORTAK BİR VERİ TABANI OLMALI TÜM AIRLINE LAR ONA GÖRE SATIŞ YAPMALI AMA PEGASUS SANIRIM BUNA ORTAK OLMAZ KARA LİSTE DAHİL HERKESE BİLET SATAR:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bazı yolcuları şirketler kabul etmiyor, o da diğer şirkete gidiyor, ama akıllanmıyor. Bunun gibi medyaya haber verip, medya gelince olay çıkaran bir gerzeğin 40 kg.lık kızların görev yaptığı bir kokpitte yapabileceklerini düşünebiliyormusunuz? Polisler de götürmüşlerdir merkeze, demişlerdir ki "merak etme Emniyet Müdürlüğü yeni binasını kurtarmak için pisti 500 m uzatacaklar, ey cenazesi olup uçağa zamanında gelmeyen vatandaş, biz şimdi seni başka uçağa bindirip göndeririz, biz başedemedik Kabin Amiri başetsin".

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
küfürün, kavganın, cinayetin kültür haline gelmiş olduğu bir şehirde normal davranışlar.yadırgamadım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir manyağın hareketi tüm Adanaya mal edilemez. Adana kadar başınıza taş düşsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU ADAMIN UÇAK HAVADAYKEN OLAY ÇIKARDIĞINI DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ,BU TİPLERİ OTOBÜSE BİLE ALMAK HATADIR,UÇAK SENİN NEYİNE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kendılerını otobus garına gıdıyormus gıbı hazırlayanlar boyle sonuclara mahkumdurlar kesınlıkle bır kara lıstenın olusturulması sart bakalım bır defa gırdıgı o kara lısteden cıkmak ıcın kac saat oncesınden check-ın yaptırıyor ortaya cıkar yeter yetkılıler buna bır dur desın cezai bır yaptırımıda olsun bu gıbı teror estırme olaylarının.Sen ucaga gec gel kacır sonra teror estır orman kackını.Aequitas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçak sizin neyinize??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000