28 Temmuz 2011, Perşembe 08:15:58

"TERMİNALİN YAPIMINA BAŞLIYORUZ"

Bir süre önce uluslararası uçuşların da başladığı Balıkesir Körfez Havaalanı'nın terminal binasının ihalesi yapıldı...
  • 365günün 60 gününde yolcu olan bir hatta 5 uçak bağla birde 55tl'e uç başka ??? Kamil Koç bile 55tl'nin üzerinde bilet satıyor totiş...Sen Edremit belediyesi ile Pegasusu karıştırdın...
  • isabet olur. 2 hafta önce anadolujetle gittim körfeze. geçen bora jetle gitmiştim. borajetle 60 kişi kaos olmuyor ama anadolujetin 160 kişilik airbus ucakları havaalanını mahşer alanı gibi dolduruyor. ne havalandırmalar yetiyor, ne de yürüyecek yer bulabiliyorsunuz. ama körfeze kesinlikle pegasus şart. koy 5 tane uçak günde ver 60 tl den fiyatı. boş yer kalırsa bana totiş demeyin :) kıbrısa 55 tl ye bilet varken körfeze 150-180 tl ye biletler satılıyor ki buna rağmen ucakalr full. pegasus dikkate al bunları.
  • Hangi firma yapacak ve kim işletecek acaba ? Özel firmamı işletecek DHMİ i işletecek buda çok önemli. Hayırlı olsun !!
Türkiye'ye örnek olacağı belirtilen binanın, 30 bin metrekare alan üzerine inşa edileceği açıklandı. Bir yıl önce pisti uzatılan ve genişletilen havaalanının terminali, inşaatına önümüzdeki günlerde başlanarak yaklaşık bir yıl içinde tamamlanacak. Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, "Turizm sezonunun gelmesiyle birlikte hareketlenen Edremit Körfezi bölgesinde yurtiçi ve yurtdışına hizmet veren Balıkesir Körfez Havaalanı'nın terminal binasının yapımına önümüzdeki günlerde başlanacak.

İhale bedeli 50 milyon lira olan terminal, yurtiçi ve yurtdışıcek yolculara hizmet verecek. " dedi. Havaalanının yurtiçi uçuşlarda oldukça iyi olduğunu belirten Vali Arslan, "Bu iş 100- 150 yataklı oteller yapılmasıyla olmaz. Yurtdışından uçuşların yoğunlaşması için bölgeye büyük yatırımcının gelmesi şart. Yıldızlı, büyük turistik tesisler olursa, yurtdışından daha çok uçak gelecektir. " şeklinde konuştu.
"TERMİNALİN YAPIMINA BAŞLIYORUZ"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
365günün 60 gününde yolcu olan bir hatta 5 uçak bağla birde 55tl'e uç başka ??? Kamil Koç bile 55tl'nin üzerinde bilet satıyor totiş...Sen Edremit belediyesi ile Pegasusu karıştırdın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
isabet olur. 2 hafta önce anadolujetle gittim körfeze. geçen bora jetle gitmiştim. borajetle 60 kişi kaos olmuyor ama anadolujetin 160 kişilik airbus ucakları havaalanını mahşer alanı gibi dolduruyor. ne havalandırmalar yetiyor, ne de yürüyecek yer bulabiliyorsunuz. ama körfeze kesinlikle pegasus şart. koy 5 tane uçak günde ver 60 tl den fiyatı. boş yer kalırsa bana totiş demeyin :) kıbrısa 55 tl ye bilet varken körfeze 150-180 tl ye biletler satılıyor ki buna rağmen ucakalr full. pegasus dikkate al bunları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hangi firma yapacak ve kim işletecek acaba ? Özel firmamı işletecek DHMİ i işletecek buda çok önemli. Hayırlı olsun !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000