14 Ağustos 2010, Cumartesi 08:58:57

"Terminal" filmi gerçek oldu...

Başrolünde Tom Hanks'in oynadığı "Terminal" adlı film, İtalya'da gerçek oldu
  • Bu filmi yaparken iranli bir adama hayat hikayesi icin bir kac milyon dollar para vermemislermiydi, paris havalimaniyla ilgili?

İtalya’nın Milano kentindeki Malpensa Havaalanı, ünlü yönetmen Steven Spielberg’in, ülkesinde darbe olduğu için New York’un JFK Havaalanı’nda mahsur kalan bir adamın öyküsünü anlattığı "Terminal" filmine benzer bir olaya sahne oldu.

İtalyan Corriere della Sera gazetesinde çıkan habere göre, 71 yaşındaki Cesira Ton, 5 yıldır bürokratik engeller nedeniyle mahsur kaldığı Malpensa Havaalanı’nda yaşıyor.

Mauritius’da onu bekleyen çocukları ve eşine kavuşma umudunu yitirmeden havaalanında yaşamaya devam eden yaşlı kadın, havaalanının banklarında uyuyor ve diğer yolculara yardımcı oluyor.

"Bürokratik bahaneler"in ardında "politik sorunlar" olduğunu ima eden polis yetkilileri, Cesira Ton’a, büyükelçilik ve konsolosluğa başvurmasını sağlayarak yardımcı olmaya çalıştıklarını, ancak bir sonuç alınamadığını söyledi.

Yetkililer, havaalanında uyumasına gözyumdukları kadına iş ve başka bir yerde konaklama imkanı sunduklarını, ancak Ton’un buradan ayrılmak istemediğini de belirtti.

20 yıl önce Venedik’ten ayrılarak Hint Okyanusu’ndaki ada ülkesi Mauritius’a yerleşen, evli ve 40’lı yaşlarda iki oğlu olan Ton’un hikayesi, beyaz perdeye de yansıtılacak. (Milliyet)

"Terminal" filmi gerçek oldu...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu filmi yaparken iranli bir adama hayat hikayesi icin bir kac milyon dollar para vermemislermiydi, paris havalimaniyla ilgili?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000