06 Mart 2015, Cuma 17:45:15

TEMEL KOTİL 2015 HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, uçak içi Skylife dergisinin Mart ayı yazısında 2015 hedeflerini belirtti. Kotil, 2015 yılında yüzde 15 kapasite artışı ve 63 milyon yolcu hedeflediklerini ifade etti.
  • Allah rızası için taseronun haline bir bakin ey THY nin büyükleri
  • Evet askeri pilotları işe almayın artık,yoksa sümsük ve ezikler havayollarına giremiyorlar :))
  • Temel Kotil, THY Çağrı Merkezinde aç karnına çalışan yedikleri revizelerle evine gidemeyen taşeron şirketlerin acımasızlığına terkettiğin çalışanların vebalini ödeyebilcek misin? Yöneticilik ayrı bişeydir Topçudan bakkal senden de olsa olsa depocu olur.
  • Temel bey o kadar hedef belirlemişsin bir de Avustralya ya uçsan tam olacak
  • Soma iscilerini nasil bile bile olume gonderdilerse bu yeni nesil kapitalistler pilot ve yolculari tehlikelere gondermeye devam edecekler. ILS olmayan, ILS takilamayan bir havalimanina, pilotlarin ikazlarina ragmen, ucaklari sabah gondererek insanlari resmen olume yolladilar. Halbu ki oglen sonrasi sis ortadan kalkiyormus. Pilotlarin ustun becerilerinden dolayi tehlike bu sefer ucuz atlatildi. Tek inandiklari sey para, iscilerden hirsizladiklariyla buyuk kar oranlari aciklamak. Fitratlarinda var!
  • Hedeflerden biride KIRIMLI kaza deseymis kutlardim
  • Askeri pilotları ise almayın artık adamlar ego patlaması yaşıyorlar.
  • Eski tas. Değişen ve değişecek herhangi birşey yok. Yolumuza bu şekilde devam. Sus ki konular unutulsun. Farklı konular açki konu dağılsın. Bir hafta sonra THY nın ne kadar karlı ve güzel büyüdüğü açıklanır. Nepal mi ora nere diye sorarız.
  • Ha ha ha nepalden sonra gorursun hedefi globaly fosssd
  • 2015 yili bitecek siz Hala thy de misiniz pes yahu

Türk Hava Yolları'nın (THY) uçak içi dergisi Skylife'ın Mart ayı sayısında, THY Genel Müdürü Temel Kotil 2015 hedeflerini anlattı.

Skylife'taki yazısında 2014'teki rakamları da veren Türk Hava YollarI Genel Müdürü Temel Kotil, 2015 yılında yüzde 15 kapasite artışı gerçekleştirmeyi ve 63,2 milyon yolcu taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Temel Kotil'in Skylife'taki yazısı şöyle;

Önümüz bahar ve güzel günler bizleri bekliyor. Sizlere doyasıya yaşayacağınız bahar ayları diliyor ve Türk Hava Yolları ile uçtuğunuz için teşekkürlerimi sunuyorum.

Siz değerli yolcularımızın yapıcı önerileri ve eleştirileri, size daha iyi hizmet vermemize kılavuzluk ettiği kadar Türk Hava Yolları’nı sahiplenmenizin bir göstergesi olarak bizlere daima güç verdi.  Bu yakın ilginiz nedeniyle sizlere teşekkür ediyor ve 2014 yılını başarıyla kapattığımızın müjdesini vermek istiyorum.  Türk Hava Yolları’nın satış gelirleri önceki yıla göre yüzde 29 artarak 24,2 milyar TL’ye ulaştı.

Geçen yıla göre esas faaliyet kârı yüzde 10 artışla 1 milyar 359 milyon TL olurken, net kâr iki katından fazla artarak 1 milyar 819 milyon TL oldu. 2013 yılında 48,3 milyon yolcumuzu taşımıştık, 2014’te yolcu sayımız yüzde 13,3 artışla 54,7 milyona ulaştı ve Türk Hava Yolları bir kez daha Avrupa’nın en fazla yolcu taşıyan ikinci havayolu oldu. 

İçinde bulunduğumuz 2015 yılında ise  %15 kapasite artışı gerçekleştirmeyi ve 63,2 milyon yolcu taşımayı hedefliyoruz. Sizlerin ilgi ve desteği sürdükçe Türk Hava Yolları’nın bu hedeflerini çok daha ötelere taşıyacağına eminiz.

TEMEL KOTİL 2015 HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah rızası için taseronun haline bir bakin ey THY nin büyükleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Evet askeri pilotları işe almayın artık,yoksa sümsük ve ezikler havayollarına giremiyorlar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Uzman ~ 9 yıl önce
Temel Kotil, THY Çağrı Merkezinde aç karnına çalışan yedikleri revizelerle evine gidemeyen taşeron şirketlerin acımasızlığına terkettiğin çalışanların vebalini ödeyebilcek misin? Yöneticilik ayrı bişeydir Topçudan bakkal senden de olsa olsa depocu olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avustralya ~ 9 yıl önce
Temel bey o kadar hedef belirlemişsin bir de Avustralya ya uçsan tam olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rambo ~ 9 yıl önce
Soma iscilerini nasil bile bile olume gonderdilerse bu yeni nesil kapitalistler pilot ve yolculari tehlikelere gondermeye devam edecekler. ILS olmayan, ILS takilamayan bir havalimanina, pilotlarin ikazlarina ragmen, ucaklari sabah gondererek insanlari resmen olume yolladilar. Halbu ki oglen sonrasi sis ortadan kalkiyormus. Pilotlarin ustun becerilerinden dolayi tehlike bu sefer ucuz atlatildi. Tek inandiklari sey para, iscilerden hirsizladiklariyla buyuk kar oranlari aciklamak. Fitratlarinda var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaza ~ 9 yıl önce
Hedeflerden biride KIRIMLI kaza deseymis kutlardim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Askeri pilotları ise almayın artık adamlar ego patlaması yaşıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
napsınlar ~ 9 yıl önce
İşsiz mi kalsınlar peki adamlar gül gibi meslekleri ve tecrübeleri varken.
eski hamam ~ 9 yıl önce
Eski tas. Değişen ve değişecek herhangi birşey yok. Yolumuza bu şekilde devam. Sus ki konular unutulsun. Farklı konular açki konu dağılsın. Bir hafta sonra THY nın ne kadar karlı ve güzel büyüdüğü açıklanır. Nepal mi ora nere diye sorarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trol ~ 9 yıl önce
Ha ha ha nepalden sonra gorursun hedefi globaly fosssd

Yanıtla

Kalan karakter 1000
parallel ~ 9 yıl önce
Adam fuat avni airporthaber şubesi. Seçimlerde kim gerçek anlamda "globally foss" olucak görücez.
2015 hala thy ~ 9 yıl önce
2015 yili bitecek siz Hala thy de misiniz pes yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000