19 Temmuz 2014, Cumartesi 18:01:03

TEL AVİV UÇUŞLARINI DURDURDU!

Kore Havayolları, İsrail'in başkenti Tel Aviv'e olan seferlerini durdurdu.
  • thy nin tel aviv istanbul, istanbul tel aviv uçuşları devam ediyor sorun yok takip ediliyor elbette güvenlikten dolayı. sadece Kore havayolları, Seoul - tel aviv, tel aviv -seoul uçuşlarını durdurdu güvenlikten dolayı havayolu kendi kararıdır kimse bir şey diyemez özel şirket..
  • Ben de ucmak istemiyorum. Hem guvenli degil hem de artik gercek tepkiler gosterilmesi gerekiyor...
  • THY Tel Aviv seferlerinin durdurulmaması tam bir cehalet ! İşin, politikası, ülke duruşu bölümüne zaten değinmiyorum. Uçuş ekibinin hiç bir şekilde can güvenliği yok. Yaklaşma esnasında kafamıza füze yemeyeceğimizin garantisi yok. İndikten sonra üç saatlik bekleme için gittiğimiz Lounge diye tabir edilen bölümde hiç bir can güvenliğimiz yok. Kalkışta da aynı riskler söz konusu. Geçen hafta gittim, bu hafta bir kez daha uçucam Tel Aviv'e. Başımıza bir şey gelirse tek sorumlusu THY !
  • Yeryuzunde biz muslumanlar kadar birbirine sahip cikmayan baska bir topluluk yokdur. Gozlerimizin onunde cocuklar cayir cayir yakildi.Yine en azindan basbakanimiz hitlerden daha kotusunuz diyerek tepkisini dile getirdi,kendi milletleri olan arablar ise tikina basina yerken luks hayatin en luksunu yasarken kardesleri ise atesler icinde yakilio ve seyir ediolar. Burda tek sorum var acaba kafir kim?????/
  • Trafik haklarından dolayı her havayolu uyruğundan hareket eder
  • türk hava yolları bayrak taşıyıcı firma ve bakanların hepsi sözlü olarak tepki koyuyorsa resmi olarak da bunu yapmalı bence uçuşları durdurmalı hem can güvenliği için hemde ülke olarak sert imajını göstermek için keşke ülke olarak bu acımasız ve cocuk katillerine daha fazlası yapılabilse...Allah müslüman kardeşlerimize yardım etsin...
  • THY, Ataturk ve Sabiha Gokcen havalimanlarindan Tel Aviv e sefer yapmaktadir. Ataturk havalimanina daha cok seferi vardir. Cunku THY nin en buyuk hub u Ataturk havalimanindadir. Yani burdan THY ile dunyada istediginiz yere ulasabilirsiniz. THY yabancilarin en cok tercih ettigi havayollarindan birisi haline gelmistir. Tel Aviv'e ucan bazi sirketler seferlerini durdurma karari alirsa THY olumlu yonde etkilenecektir.
  • THY''ye Dedigin konu ile alakasız dogru ama kusura bakma sen dunya ile cok daha alakasızsın. Yanlıs anlama lutfen:)
  • başbakan çıkar bas bas bağırır ama o bağırırken bilo'nun gemileri thy'nin uçakları vızır vızır gider israil'e. benim dillere destan milletim de inanır, tv başında ağlar, louis vuitton eşarbıyla ağlayan emine erdoğan'ı görür bir daha ağlar. sonra 3 gün coca-cola'yı boykot eder ve yas biter. çünkü bizim gibi dünyaya ilimle, akılcılıkla damga vurmuş, sapla samanı ayırabilmiş zeki milletlerde aslolan laftır. icraate kimse bakmaz. bazı kilit noktalar vardır, oraları okşadın mı; olay bitmiştir. karşı çıkan israilcidir, alman hayranıdır, masondur, öcüdür.
  • thy nin base istanbul oldugundan sadece istanbuldan ucuyor dunyaya..istisnasi antalya ankara cikisli ucuslar felan var ama dunyada baska bir sehirden baska sehire ucmuyor..

Kore Havayolları, İsrail'in Filistin'e olan saldırıları sonrasında güvensiz bir ortam oluştuğu gerekçesiyle Tel Aviv uçuşlarını durdurdu.

Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'na saldırı ihtimaline karşılık seferlerini durduran şirketin, seferlere yeniden başlayıp başlamayacağı ise bilinmiyor.

Bu arada bu sabahtan itibaren İstanbul'dan Tel Aviv'e toplam 7 sefer gerçekleştirecek olan Türk Hava Yolları'nın bu uçuşlarda toplam 432 yolcu taşıyacağı ve doluluk oranının bir hayli düştüğü öğrenilirken, Tel Aviv-İstanbul hattının ise doluluk oranında artış olduğu kaydedildi.

©AirportHaber

TEL AVİV UÇUŞLARINI DURDURDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

camaroth ~ 10 yıl önce
thy nin tel aviv istanbul, istanbul tel aviv uçuşları devam ediyor sorun yok takip ediliyor elbette güvenlikten dolayı. sadece Kore havayolları, Seoul - tel aviv, tel aviv -seoul uçuşlarını durdurdu güvenlikten dolayı havayolu kendi kararıdır kimse bir şey diyemez özel şirket..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ben de ucmak istemiyorum. Hem guvenli degil hem de artik gercek tepkiler gosterilmesi gerekiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY Tel Aviv seferlerinin durdurulmaması tam bir cehalet ! İşin, politikası, ülke duruşu bölümüne zaten değinmiyorum. Uçuş ekibinin hiç bir şekilde can güvenliği yok. Yaklaşma esnasında kafamıza füze yemeyeceğimizin garantisi yok. İndikten sonra üç saatlik bekleme için gittiğimiz Lounge diye tabir edilen bölümde hiç bir can güvenliğimiz yok. Kalkışta da aynı riskler söz konusu. Geçen hafta gittim, bu hafta bir kez daha uçucam Tel Aviv'e. Başımıza bir şey gelirse tek sorumlusu THY !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tulum ~ 10 yıl önce
Olayı çok abartmışsınız.
abart... ~ 10 yıl önce
hem de ne abartmış ya.. Ben Gurion dünyanın en güvenli havaalanlarından biridir. Bunu yazan arkadas birilerinin başına gelmiş bir olay varsa (gerceklere dayandırıyorsa) yazsaymış iyi olurmuş.. atıp tutmayalım.
8:41:43'e ~ 10 yıl önce
Havalimanına roket atılıyor, insanlar sığınağa kaçıyor zaman zaman, uçağı kontrol için gezerken havada roketlerin patlatıldığına şahit olan arkadaşlar da var lütfen bilip bilmeden konuşmayın, uçucu iseniz Tel Aviv seferine gidin denk gelirse bu durum anlarsınız. Yoksa 2 saatlik basit bir sefer ve yatısı fena değil, kimse niye şikayet etsin birşey olmadan...
Bush-pilot ~ 10 yıl önce
Yeryuzunde biz muslumanlar kadar birbirine sahip cikmayan baska bir topluluk yokdur. Gozlerimizin onunde cocuklar cayir cayir yakildi.Yine en azindan basbakanimiz hitlerden daha kotusunuz diyerek tepkisini dile getirdi,kendi milletleri olan arablar ise tikina basina yerken luks hayatin en luksunu yasarken kardesleri ise atesler icinde yakilio ve seyir ediolar. Burda tek sorum var acaba kafir kim?????/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Trafik haklarından dolayı her havayolu uyruğundan hareket eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bence ~ 10 yıl önce
türk hava yolları bayrak taşıyıcı firma ve bakanların hepsi sözlü olarak tepki koyuyorsa resmi olarak da bunu yapmalı bence uçuşları durdurmalı hem can güvenliği için hemde ülke olarak sert imajını göstermek için keşke ülke olarak bu acımasız ve cocuk katillerine daha fazlası yapılabilse...Allah müslüman kardeşlerimize yardım etsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yavaş ~ 10 yıl önce
istemiyorsan gitme, milletin işine de burnunu sokma müslüman kardeşim..
Yanit ~ 10 yıl önce
THY, Ataturk ve Sabiha Gokcen havalimanlarindan Tel Aviv e sefer yapmaktadir. Ataturk havalimanina daha cok seferi vardir. Cunku THY nin en buyuk hub u Ataturk havalimanindadir. Yani burdan THY ile dunyada istediginiz yere ulasabilirsiniz. THY yabancilarin en cok tercih ettigi havayollarindan birisi haline gelmistir. Tel Aviv'e ucan bazi sirketler seferlerini durdurma karari alirsa THY olumlu yonde etkilenecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY''ye Dedigin konu ile alakasız dogru ama kusura bakma sen dunya ile cok daha alakasızsın. Yanlıs anlama lutfen:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tel aviv ~ 10 yıl önce
başbakan çıkar bas bas bağırır ama o bağırırken bilo'nun gemileri thy'nin uçakları vızır vızır gider israil'e. benim dillere destan milletim de inanır, tv başında ağlar, louis vuitton eşarbıyla ağlayan emine erdoğan'ı görür bir daha ağlar. sonra 3 gün coca-cola'yı boykot eder ve yas biter. çünkü bizim gibi dünyaya ilimle, akılcılıkla damga vurmuş, sapla samanı ayırabilmiş zeki milletlerde aslolan laftır. icraate kimse bakmaz. bazı kilit noktalar vardır, oraları okşadın mı; olay bitmiştir. karşı çıkan israilcidir, alman hayranıdır, masondur, öcüdür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
thy nin base istanbul oldugundan sadece istanbuldan ucuyor dunyaya..istisnasi antalya ankara cikisli ucuslar felan var ama dunyada baska bir sehirden baska sehire ucmuyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000