08 Ocak 2019, Salı 12:20:03

Teknisyen tip eğitimlerine yeni bir soluk geliyor

Havacılık sektörünün büyümesi ile ortaya çıkan EASA yetkili teknisyen ihtiyacının karşılanması için Florya Beşyol’da eğitimler başladı.
  • Ov ye men. Ovvye
  • modul sinavlari gibi parayi ver belgeyi al olmaz umarim.
  • havacılık fakültelerinin önünün kapatılması ve fakülte yönetimlerinin umrunda olmaması mükemmel..

Havacılık sektörünün büyümesi ile ortaya çıkan EASA yetkili teknisyen ihtiyacının karşılanması için Florya Beşyol’da eğitimler başladı.

İstanbul’da EASA onaylı teknisyen tip eğitimlerine yeni bir soluk daha geldi. Malta merkezli yetkili eğitim kuruluşu ile proje ortağı olan Easatype, Florya Beşyol’da düzenlenecek teknisyen tip eğitimlerinde ilk grup eğitimi 20 Ocak’ta, ikinci grup eğitimi ise 29 Ocak’ta açılacak.

20 Ocak’ta B737NG - 600-700-800-900 CFM56 ve 29 Ocak’ta Airbus 318-319-320-321 V2500 & CFM56 tiplerinde EASA Part-147 ve SHGM onaylı B1-B2 lisans eğitimlerinin verileceği merkezde teorik eğitimler 30, pratik eğitimler ise 10 gün sürecek. Boeing 777 ve Airbus 330 tiplerindeki eğitimler ise Şubat ayı içerisinde başlatılacak.

Easatype’tan yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Havacılıkta son yıllarda ortaya çıkan yetişmiş iş gücü ihtiyacının temini için birçok kurum ve kuruluş faaliyet yürütürken ihtiyaca karşılık verme noktasında zaman zaman sıkıntılar ortaya çıkmaktadır. Özellikle uçak bakım yetkili lisans konusunda sektörün çok önemli bir eksiğinin bulunduğu düşüncesinden yola çıkarak Avrupa Birliğine üye ülkelerin bağlı bulunduğu EASA onaylı her uçak tipinde uçak teknisyeni tip eğitimleri vermekteyiz.

EASATYPE olarak sektöre dair tüm bilgi birikimimizi sizlerle paylaşmak ve çözüm önerileri üretmek için bir çatı altında toplandık. Konularında lider uluslararası hizmet kuruluşları ile iş ortaklıkları oluşturup, sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktayız.  EASATYPE olarak EASA ve SHGM onaylı bakım lisansları konusunda çözüm üretmekten mutluluk duyacağız. Tip eğitimi almak isteyen teknisyenler, www.easatype.com isimli internet sitesi üzerinden eğitim sistemimize kayıt yaptırılabilir ve iletişim bilgileri üzerinden detaylı bilgi edinebilirler”

Teknisyen tip eğitimlerine yeni bir soluk geliyor

Yorumlar

—- ~ 5 yıl önce
Ov ye men. Ovvye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ! ~ 5 yıl önce
modul sinavlari gibi parayi ver belgeyi al olmaz umarim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
student ~ 5 yıl önce
havacılık fakültelerinin önünün kapatılması ve fakülte yönetimlerinin umrunda olmaması mükemmel..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000