23 Şubat 2018, Cuma 15:22:07

Tekme tokat birbirlerine girdiler

Sabiha Gökçen Havalimanı otobüs peronunda kalkış saatini bekleyen özel halk otobüsüne yanlarındaki kanoyla binmek isteyen biri kadın iki kişiyle otobüs şoförü arasında kavga çıktı. Kavga otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.
  • Eğer otobüs tam dolu değilse belki olabilir. Kano değil aslında fotoğrafta görünen şey kayak denen bir malzeme. Bir bisiklet kadar yer kaplar. Çok abes değil yolcunun bununla otobüse binmesi. Sadece duruma, kalabalığa bağlı. Otobüslere ne ayılar, hayvanlar biniyor bu mu sıkıntı? minibüste hırtın teki şortlu kıza saldırırken şöför ne yapmıştı?
  • Nekafasi bu kafa kano ile topu taşımaya mi binilir.taksi tut git.okumus cahil olabilirmisn?
  • orada polis yok mu olaya anında müdahele neden edilmiyor? ya bu bir terör saldırısı olsaydı ne olacaktı? polis neden ihmalkar davranıyor? eğer şöför hatalıysa meden bir şekilde git şikayetçi ol,adama saldırmak,başkalarını engellemek de neyin nesi? aklı başında bir ülkede milletin ulaşım aracı olarak kullandığı belediye otobüsünün hareket etmesini engellemek için önüne yat görelim bakalım ne oluyor da burası çiftlik herkes istediği gibi hareket edebiliyor maalesef.
  • Kano & otobüs eminmisiniz? Kilosu,boyu hakkında bir fikriniz var mı acaba?
  • Ne isin var senin kanoyla otobuste... Biraz buyugu sandal oluyor zaten. Ver kargoya gonder nereye gideceksen
  • bunlar ülkem adına çok güzel hareketler, devamında başarılar dilerim
  • yolcu da haklı, önce yolcular binsin diyor, bekletmek te doğru değil, adam içerde uygun birşekilde yerleştrirdi. şöförün uslubü saygısızca kız arkadasının yanında , ben de olsan patlardım,
  • Biz ne ara bu kadar şirret öfke kavgayı sever olduk !

Sabiha Gökçen Havalimanı otobüs peronunda kalkış saatini bekleyen özel halk otobüsüne yanlarındaki kanoyla binmek isteyen biri kadın iki kişiyle otobüs şoförü arasında kavga çıktı. Kavga otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay geçtiğimiz salı günü saat 18.00 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı otobüs peronlarında meydana geldi. Biri kadın iki kişi, Sabiha Gökçen Havalimanı-Kadıköy seferini yapmak için bekleyen özel halk otobüsüne kanoyla binmek istedi. Otobüsün şoförü Sinan Selvi, tüm yolcuların binmesinin ardından kendilerini içeri alabileceği söyledi.

KADIN YERE DÜŞTÜ

Ancak duruma itiraz eden çift ile otobüs şoförü tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine erkek yolcu, şoför Sinan Selvi'ye saldırdı. Ardından karşılıklı yumruklaşma yaşandı. Kavga sırasında otobüs şoförüne saldıran kişinin yanındaki kadın yere düştü. Kavgayı araya giren diğer yolcular ayırdı.

OTOBÜSÜN ÖNÜNE YATTI

Kavganın ardından otobüs şoförüne saldıran kişinin yanındaki kadın, yere yatarak otobüsün seferine engel olmak istedi. Kadının arkadaşı tarafından ikna edilerek yattığı yerden kaldırılmasıyla olay sona erdi. Olayın ardından otobüs şoförü Sinan Selvi, darp raporu alarak şikayetçi oldu. (Hürriyet)

Tekme tokat birbirlerine girdiler

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Duruma göre ~ 6 yıl önce
Eğer otobüs tam dolu değilse belki olabilir. Kano değil aslında fotoğrafta görünen şey kayak denen bir malzeme. Bir bisiklet kadar yer kaplar. Çok abes değil yolcunun bununla otobüse binmesi. Sadece duruma, kalabalığa bağlı. Otobüslere ne ayılar, hayvanlar biniyor bu mu sıkıntı? minibüste hırtın teki şortlu kıza saldırırken şöför ne yapmıştı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elits Beyaz turk ~ 6 yıl önce
Nekafasi bu kafa kano ile topu taşımaya mi binilir.taksi tut git.okumus cahil olabilirmisn?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dingo'nun ahırı ~ 6 yıl önce
orada polis yok mu olaya anında müdahele neden edilmiyor? ya bu bir terör saldırısı olsaydı ne olacaktı? polis neden ihmalkar davranıyor? eğer şöför hatalıysa meden bir şekilde git şikayetçi ol,adama saldırmak,başkalarını engellemek de neyin nesi? aklı başında bir ülkede milletin ulaşım aracı olarak kullandığı belediye otobüsünün hareket etmesini engellemek için önüne yat görelim bakalım ne oluyor da burası çiftlik herkes istediği gibi hareket edebiliyor maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kano mu??????? ~ 6 yıl önce
Kano & otobüs eminmisiniz? Kilosu,boyu hakkında bir fikriniz var mı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne isin var ~ 6 yıl önce
Ne isin var senin kanoyla otobuste... Biraz buyugu sandal oluyor zaten. Ver kargoya gonder nereye gideceksen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 6 yıl önce
bunlar ülkem adına çok güzel hareketler, devamında başarılar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
astalavista beby! ~ 6 yıl önce
yolcu da haklı, önce yolcular binsin diyor, bekletmek te doğru değil, adam içerde uygun birşekilde yerleştrirdi. şöförün uslubü saygısızca kız arkadasının yanında , ben de olsan patlardım,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürekli kavga öfke ~ 6 yıl önce
Biz ne ara bu kadar şirret öfke kavgayı sever olduk !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000