25 Mart 2017, Cumartesi 09:03:04

TEİ JSF projesinde imzayı attı

‘Müşterek Taarruz Uçağı (JSF) Projesi Motor Nihai Montaj Hattı Kurulumu, Aktivasyonu ve 1’inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı T-11 Bremzesi Modifikasyon Safhası Projesi’ imza töreni, Savunma Sanayii Müsteşarı Prof. Dr. İsmail Demir ve TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut F. Akşit’in katılımı ile Savunma Sanayii Müsteşarlığı SSİK toplantı salonunda gerçekleşti.
  • Ya bırakın hocam Allah aşkına bu kadar gerizekalı keriz yerine konmaz millet. Her seçim aynı terane. Ya yerli araba üretirler ya yerli uçak üretirler ya Marsa çıkarlar. Gitsin kerizleri kandırsınlar.
  • Hayirli olsun gercekten. SSM'i hazirladigi ve damlaya damlaya gol olur ata sozuyle yuruttugu haritayi tebrik ediyorum. Ortaya urunler cikmaya basladi gercekten, insan gururlaniyor. Tabii guc grubu hala eksik, ancak insanlarin uzerinde calistigini gormek mutluluk verici. 5 yil icerisinde bu agacin da meyvalari toplanir. Kiskananlar da kinayi yakar artik.
  • Mühendislerin yetişmesi için önemli projeler. Ülkemiz de bu alanda teknik eleman açığı ciddi boyutlarda SSM dahi eksik personel ile çalışıyor. Savunma Sanayi için gençlerin özendirilmesi, özellikle Y kuşağı için işverenin de sosyal imkanlarını geliştirmesi önemli bu projelerin arkası gelecek motor ve güç grubu üzerine çalışmalar devam ediyor. Ülkemiz için hayırlı olsun.
  • bir başka yarıda kalacacak çöp proje fazla lafa gerek yok
  • Kağıttan uçak yapmaya kafası basmayanlar eleştiriyor ama size inat bu ülkede bazı şeyler değişecek. O uçak üretilip uçunca da tıpkı HÜRKUŞ'a yaptığız aşağılık eleştirilerinizi yapacaksınız ama yinede imrenerek bakacakaınız içten içe...
  • Bazen diyorum ki allahım neden nedeeen bu insanlar vatan haini oluyorlar batının yalakası olup kendi ülkesini küçük görüp aşğılıyorlar. Ama sonra diyırum ki bunlar zatwn bu ülkede denize dökülenlerin artığı olabilir.. Neyse ..
  • yedek parça işi mi?:):)
  • Helal olsun

Motor Nihai Montaj/Test Hattı ve Avrupa Bölgesi Depo Seviyesi Bakım (DSB) Merkezi Kurulumu çalışmaları kapsamında tamamlanan planlama ve yönetim safhasını takiben imzalanan bu sözleşme ile, Tusas Motor Sanayii A.Ş. (TEI), 1'inci HİBM T-11 Test Bremzesi Modifikasyonu ve Motor Nihai Montaj/Test (FACO) Hattının Kurulumunu üç yıllık bir proje takvimi içerisinde Eskişehir 1'inci HİBM Komutanlığında gerçekleştirecek.

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) Uçak Daire Başkanlığı önderliğinde yürütülecek olan proje kapsamında gerçekleştirilecek kabiliyet kazanımı, sadece Türkiye envanterine girecek motorların montaj ve test işleri için olmayıp, aynı zamanda bölgesel motor bakım, onarım ve revizyon test iş kapsamları için 1'inci HİBM Komutanlığında bir tesis ve altyapının kurulumuna da hizmet edecek.

Tüm zamanların en büyük savunma sistemleri tedarik projesi olarak nitelendirilen JSF projesi kapsamında, Tusas Motor Sanayii A.Ş. (TEI) ana yükleniciliği ve birden fazla yerli alt yüklenicinin görev almasıyla gerçekleştirilecek bu proje ile, 1'inci HİBM Komutanlığı, Avrupa bölgesindeki tüm kullanıcılara ait JSF uçaklarının motorlarına ağır bakım, onarım hizmeti vermek üzere kurulacak ilk merkez olacak.

TEİ JSF projesinde imzayı attı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

K ~ 7 yıl önce
Ya bırakın hocam Allah aşkına bu kadar gerizekalı keriz yerine konmaz millet. Her seçim aynı terane. Ya yerli araba üretirler ya yerli uçak üretirler ya Marsa çıkarlar. Gitsin kerizleri kandırsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Hayirli olsun gercekten. SSM'i hazirladigi ve damlaya damlaya gol olur ata sozuyle yuruttugu haritayi tebrik ediyorum. Ortaya urunler cikmaya basladi gercekten, insan gururlaniyor. Tabii guc grubu hala eksik, ancak insanlarin uzerinde calistigini gormek mutluluk verici. 5 yil icerisinde bu agacin da meyvalari toplanir. Kiskananlar da kinayi yakar artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 7 yıl önce
Mühendislerin yetişmesi için önemli projeler. Ülkemiz de bu alanda teknik eleman açığı ciddi boyutlarda SSM dahi eksik personel ile çalışıyor. Savunma Sanayi için gençlerin özendirilmesi, özellikle Y kuşağı için işverenin de sosyal imkanlarını geliştirmesi önemli bu projelerin arkası gelecek motor ve güç grubu üzerine çalışmalar devam ediyor. Ülkemiz için hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kandırıldık ~ 7 yıl önce
bir başka yarıda kalacacak çöp proje fazla lafa gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Sen de öyle
Paper ~ 7 yıl önce
Kağıttan uçak yapmaya kafası basmayanlar eleştiriyor ama size inat bu ülkede bazı şeyler değişecek. O uçak üretilip uçunca da tıpkı HÜRKUŞ'a yaptığız aşağılık eleştirilerinizi yapacaksınız ama yinede imrenerek bakacakaınız içten içe...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
n'oldu Hurkus? ~ 7 yıl önce
Harbiden n'oldu Hurkus? 50 tane falan uretilmis olmaliydi simdiye kadar. Hizmete alindi mi? Yoksa fiyati bir milyon yerli dolari olunca pahali mi geldi? Kendinde degilsin hayal goruyorsun.Uyan uyan
Cahill ~ 7 yıl önce
Bence sen araştır vaktin olursa tai ye git rica et bilgi al gor nasıl uretiliyormuş.. 50 tane ne uretiyosun kağıt uçak mı. Cehalet malesef ebedi kalıyor...
Güzele ~ 7 yıl önce
Bazen diyorum ki allahım neden nedeeen bu insanlar vatan haini oluyorlar batının yalakası olup kendi ülkesini küçük görüp aşğılıyorlar. Ama sonra diyırum ki bunlar zatwn bu ülkede denize dökülenlerin artığı olabilir.. Neyse ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 7 yıl önce
yedek parça işi mi?:):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tei ~ 7 yıl önce
Helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000