12 Ekim 2010, Salı 13:23:36

TEHLİKE UCUZ ATLATILDI

Kuzey Denizi'nde uçak yakıtı taşıyan Yunan bandıralı bir tankerle, Kıbrıs Rum kesimi bandıralı bir konteyner gemisi çarpıştı.
  • THY degil TGS dir bence
  • kesin THY yapmistir bunu :)))
  • acaba krizden sonra yunalılar ile rumlar birbirine düşmanmı oldular yoksa ihtimalen binde 10 ihtimal olan bir kaza gelde gülme olan balıklara oldu:)))
  • rumlardan çok güzel hareketler... ben diyorum bunlarda kafa yok diye... kuzey denizinde nasıl birbirlerini buldular acaba durup bir karpuz keselim diye birbirlerine yanaşırken mi oldu bu
Yaklaşık 6 metre uzunluğunda bir delik açılan tankerden denize uçak yakıtı sızıyor.

Uçak yakıtı taşıyan "Mindoro" isimli tanker ile "Jork Ranger" adlı gemi, Kuzey Denizi'nde, Hollanda'nın Scheveningen sahiline 30 kilometre uzaklıkta çarpıştı.

Kazada can kaybı bulunmadığını belirten Hollanda Sahil Güvenlik yetkilisi, Yunan bandıralı tankerde 6 metre büyüklüğünde bir deliğin oluştuğunu ve buradan denize uçak yakıtı sızdığını ifade etti. Yetkililer, tankerin ne kadar yakıt taşıdığını veya şu ana kadar denize ne kadarının karıştığını açıklamadı.

Boş konteyner taşıyan Kıbrıs Rum kesimi bandıralı gemide de hasar oluştuğu bildirildi. Her iki gemide toplam 37 personelin bulunduğu belirtildi.

(Hürriyet)
TEHLİKE UCUZ ATLATILDI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
THY degil TGS dir bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kesin THY yapmistir bunu :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
acaba krizden sonra yunalılar ile rumlar birbirine düşmanmı oldular yoksa ihtimalen binde 10 ihtimal olan bir kaza gelde gülme olan balıklara oldu:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
rumlardan çok güzel hareketler... ben diyorum bunlarda kafa yok diye... kuzey denizinde nasıl birbirlerini buldular acaba durup bir karpuz keselim diye birbirlerine yanaşırken mi oldu bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000