23 Mart 2017, Perşembe 11:48:16

Tecnam uçaklarında tek yetkili Eker Havacılık oldu

Garmin ve Bose gibi önemli markaların Türkiye temsilciliğini üstlenen Eker Havacılık, Tecnam uçaklarının da Türkiye distribütörlüğünü aldı.
  • Tecnam ilk olarak Vedat Sarıkaya ya yetkili satıcılık verdi, sonra THK Gökçen devreye girdi, Tecnam bir kaç uçak satarım diye anında Vedat'ı satıp Gökçen Havacılık'a satıcılık verdi. Şimdi Eker devreye girince Gökçen'i satışa getirip Eker'e döndüler. Bence güvenilir bir firma değil.
  • Guzel haberler. Devamini da bekliyoruz Huseyin Abi. Selamlar.
  • Tecnam ucakları özellikle genel havacılık ve uçuş eğitimi pazarında özellikle Avrupa'da trend olmaya başlamış bir marka. Hem kullanıcı dostu, hem konfor hem de ekonomik işletim maliyeti nedeniyle birçok okul tarafından kullanıliyor. Bir Cessna 172 saatte 35 lt avgas'a ihtiyaç duyarken, Tecnam 2002 yalnızca 21 litre otomobil benzinine ihtiyaç duyuyor Umarız ki Türkiye'de de bu uçakları uçuş okullarında daha sık görmeye başlarız. Bu durum eğitim maaliyetlerine de yansıyıp, onlarca gencimizin egitim almak için yurtdışı yerine ülkemizi tercih etmesini sağlayabilir. Bu ucakları eğitim filosuna katıp, eğitim masraflarını en azından avrupadaki okullar seviyesine düşürebilecek durumda olan uçuş okulları, yatırımlarını kısa zamanda geri almaya başlayacaktır.
  • Hayırlı ugurlu olsun. Başarılı dönemler dilerim.
  • Sektorun beyfendi insanina basarilar.
  • Ülkemiz için çok güzel bir haber bu başarılarının devamını dilerim Hüseyin abi..
  • Türkiye Genel Havacılığı adına güzel bir adam. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.
  • Ne ekersen onu bicersin :)

Garmin ve Bose gibi önemli markaların Türkiye temsilciliğini üstlenen Eker Havacılık, Tecnam uçaklarının da Türkiye distribütörlüğünü aldı.

Merkezi Ankara’da bulunan Eker Havacılık, dünyanın önde gelen uçak üretici firmalarından Tecnam ile işbirliği yaptı. İtalya’nın önemli uçak üreticilerinden olan Tecnam’ın Türkiye’deki tek yetkili temsilcisi olan Eker Havacılık, ilk uluslar arası organizasyonda da bu uçak tipiyle boy gösterecek. 5-8 Nisan tarihleri arasında Almanya’nın Friedrichshafen kentinde genel havacılık sektörünü bir araya getiren Aero Show fuarına katılacak olan Eker Havacılık, havacılık profesyonellerini ve amatör havacıları fuara davet etti.

Tecnam uçaklarında tek yetkili Eker Havacılık oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

tecnam! ~ 7 yıl önce
Tecnam ilk olarak Vedat Sarıkaya ya yetkili satıcılık verdi, sonra THK Gökçen devreye girdi, Tecnam bir kaç uçak satarım diye anında Vedat'ı satıp Gökçen Havacılık'a satıcılık verdi. Şimdi Eker devreye girince Gökçen'i satışa getirip Eker'e döndüler. Bence güvenilir bir firma değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekrem ~ 7 yıl önce
Guzel haberler. Devamini da bekliyoruz Huseyin Abi. Selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecnam ~ 7 yıl önce
Tecnam ucakları özellikle genel havacılık ve uçuş eğitimi pazarında özellikle Avrupa'da trend olmaya başlamış bir marka. Hem kullanıcı dostu, hem konfor hem de ekonomik işletim maliyeti nedeniyle birçok okul tarafından kullanıliyor. Bir Cessna 172 saatte 35 lt avgas'a ihtiyaç duyarken, Tecnam 2002 yalnızca 21 litre otomobil benzinine ihtiyaç duyuyor Umarız ki Türkiye'de de bu uçakları uçuş okullarında daha sık görmeye başlarız. Bu durum eğitim maaliyetlerine de yansıyıp, onlarca gencimizin egitim almak için yurtdışı yerine ülkemizi tercih etmesini sağlayabilir. Bu ucakları eğitim filosuna katıp, eğitim masraflarını en azından avrupadaki okullar seviyesine düşürebilecek durumda olan uçuş okulları, yatırımlarını kısa zamanda geri almaya başlayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keşke ~ 7 yıl önce
yorumunuz çok mantıklı ama mantıklı olduğu için okullar açısından saçma. bizim uçuş okulları bu uçağı alsa dahi yeni uçak aldık diye fiyatlar artar. paranın eğitim sistemini yönettiği bi düzende ne eğitimi ne indirimi . keşke sizin kadar mantıklı olabilseler. ama saçmalar. saçma olmaya devam edecekler. parası olan düdüğü çalacak. olmayan yine soluğu avrupa da alacak .. teşekkürler yorumunuza... sağlıcakla
Thinking ~ 7 yıl önce
Görmeyelim cessna dediğin uçakla crosswinde yakalan birde tecnamla hatta tecnam çift motoruyla yakalan o zaman konuşalım seninle
Buyrun lütfen ~ 7 yıl önce
Tamam o zamanda konuşalım, beklerim. Memnuniyetle :)
Bir havacı. ~ 7 yıl önce
Hayırlı ugurlu olsun. Başarılı dönemler dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Sektorun beyfendi insanina basarilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadir Akar ~ 7 yıl önce
Ülkemiz için çok güzel bir haber bu başarılarının devamını dilerim Hüseyin abi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal06 ~ 7 yıl önce
Türkiye Genel Havacılığı adına güzel bir adam. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eker ~ 7 yıl önce
Ne ekersen onu bicersin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güldürmedi ~ 7 yıl önce
bunu yapmayaydın iyiydi.......

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000