10 Temmuz 2015, Cuma 11:17:26

Technam'ı filosuna dahil etti

Adana’da kurulan Davut Havacılık, 2015 model Technam P2006T model çift motorlu uçağı eğitim filosuna dahil etti.
  • Saper beye başarılarının devamını diliyorum kaliteli dürüst ve sağlam kişiliğiyle bu sektörün lideri olacağına inanıyorum..
  • Utanin utanin taninmayan ekip diorsunuz ve SERTDEMIREL ismini yaziyorsunuz. Sertdemirel binlerce saat ucus tecrubesiyle bugun sivil sektorde gorev yapan yuzlerce pilotu yetistirdi.
  • Sevim Hanim Turk Sivil Havaciligi'nin yetistirmis oldugu cok degerli bir Yoneticisi ve Bilir kisisidir. Burada karalayarak bu haberi kişiselleştirenler asla havaciliga bir faydasi dokunmamis oturdugu yerden elestiren, armut gibi durdugu yerde olgunlasmaya calisan acizlerdir. Burada bu cok degerli bayani elestireceginize keske kendi isimlerinizle haber olaydiniz...
  • HAYIRLI UGURLU OLSUN. CEKEMEYEN ISSIZ PILOTLARA VE TAPECI PATRONLARA ALDIRMAYIN. YOLUNUZ ACIK OLSUN. MEYVE VEREN AGAC TASLANIR.
  • Yarası olanlar kendi sahtekarlıklarını görmezden gelerek, sevim Hanım'ın güven konusunu hesaplar olmuş. Komiksiniz.. Havacılık camiasında böyle ayakta duran kadını yaratana şükür edin. Başarılar..
  • Kuruluş amacı halka hizmet olan bu okulun kurucuları Sarper ve alper davut kardeşleri gönülden tebrik ederim. Kişiliklerini tanımadan ön yargılı konuşan arkadaşları kınıyorum. İdealleri olan bir kurumdur. Zerre kibir yoktur kurucularında. Tabiki herkes ticaret yaparak bir yerlere gelir ve herşeyin de bir bedeli vardır. Canı gönülden tebrik ederim. KaliteKalite ve ilgi arıyorsanız davut havacılık önceliğiniz olsun.
  • Mehmet Sertdemirel hocanın ve Sevim ablanın olduğu okul her zaman güvenilir. BAŞARILAR DİLİYORUM.
  • Hayırlı olsun sevgili davut havacılık ve ekibi :)
  • Adana da güzel bir okul var, Barış Havacılık, umarım dahada gelişmiştir, başarılar diliyorum.
  • Sayın sertdemirel E.T olacakmı bu uçuş okulunda acaba??

Pilot eğitimi veren uçuş okulları arasında yerini almak isteyen Davut Havacılık, bir taraftan eğitim yetkisi için çabalarını sürdürürken diğer yandan da filosuna uçak katmaya devam ediyor.

Halen filosunda bir adet Cessna 172 tipi uçak bulunan Davut Havacılık, ilk çift motorlu uçağını da filosuna kattı. Technam P2006T model çift motorlu glass kokpit uçak, Adana Şakirpaşa Havalimanı’na indi. Henüz 50 saat uçuşu bulunan 2015 model uçak, eğitimlerin başlamasıyla birlikte çift motorlu uçuş eğitimlerinde kullanılmaya başlanacak.

Davut Havacılık, Eylül ayında ise bir adet Technam tek motor uçağı daha filosuna katarak uçak sayısını 3’e çıkaracak.

Amatör pilot lisansı sahibi işadamı Sarper Davut’a ait Davut Havacılık, bir süre önceTürkiye’de ilk kez 15 knot’a kadar rüzgar simülasyonunu sağlayan yan rüzgar simülatörü ile full motion Cessna 172 simülatörü satın almıştı.

©AirportHaber





Technam'ı filosuna dahil etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

DGN ~ 9 yıl önce
Saper beye başarılarının devamını diliyorum kaliteli dürüst ve sağlam kişiliğiyle bu sektörün lideri olacağına inanıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Utanin utanin taninmayan ekip diorsunuz ve SERTDEMIREL ismini yaziyorsunuz. Sertdemirel binlerce saat ucus tecrubesiyle bugun sivil sektorde gorev yapan yuzlerce pilotu yetistirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sevim Hanim Turk Sivil Havaciligi'nin yetistirmis oldugu cok degerli bir Yoneticisi ve Bilir kisisidir. Burada karalayarak bu haberi kişiselleştirenler asla havaciliga bir faydasi dokunmamis oturdugu yerden elestiren, armut gibi durdugu yerde olgunlasmaya calisan acizlerdir. Burada bu cok degerli bayani elestireceginize keske kendi isimlerinizle haber olaydiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
HAYIRLI UGURLU OLSUN. CEKEMEYEN ISSIZ PILOTLARA VE TAPECI PATRONLARA ALDIRMAYIN. YOLUNUZ ACIK OLSUN. MEYVE VEREN AGAC TASLANIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantık lütfen ~ 9 yıl önce
Yarası olanlar kendi sahtekarlıklarını görmezden gelerek, sevim Hanım'ın güven konusunu hesaplar olmuş. Komiksiniz.. Havacılık camiasında böyle ayakta duran kadını yaratana şükür edin. Başarılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilker inci ~ 9 yıl önce
Kuruluş amacı halka hizmet olan bu okulun kurucuları Sarper ve alper davut kardeşleri gönülden tebrik ederim. Kişiliklerini tanımadan ön yargılı konuşan arkadaşları kınıyorum. İdealleri olan bir kurumdur. Zerre kibir yoktur kurucularında. Tabiki herkes ticaret yaparak bir yerlere gelir ve herşeyin de bir bedeli vardır. Canı gönülden tebrik ederim. KaliteKalite ve ilgi arıyorsanız davut havacılık önceliğiniz olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başarılar ~ 9 yıl önce
Mehmet Sertdemirel hocanın ve Sevim ablanın olduğu okul her zaman güvenilir. BAŞARILAR DİLİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 9 yıl önce
Sevimin olduğu okul güvenilir vaybe?biliyoruz çok alakalıdır okuluyla masa başından iyi idare eder.
KOÇ ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun sevgili davut havacılık ve ekibi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Adana da güzel bir okul var, Barış Havacılık, umarım dahada gelişmiştir, başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Derman ~ 9 yıl önce
Sayın sertdemirel E.T olacakmı bu uçuş okulunda acaba??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000