26 Ekim 2016, Çarşamba 14:14:23

TBF yönetimine THY ve BTA'dan da iki havacı katıldı

Türkiye Basketbol Federasyonu bugün yeni başkanını seçti. Yeni başkanla birlikte yönetime iki havacı da girdi.
  • Bu ne böyle , Erkek sürüsü gibi. Nasıl bir ülke burası arkadaş ! o kupaları kaldıran Bayan basketbol takımlarından eser yok burda, Bu ülkede çocuk yapıp yetiştirmeye çalışmak saftriklik.
  • Basketbol oynarken Doping yapıp yakalanan birisi Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı oluyor. Hazretlerinin isteği üzerine...Etik, Spor etiği, karakter, ahlak hak getire..İki de havacılık sektörü üyesi girmiş federasyona....Bence Hava-İş başkanı da girmeli idi. Biliyorsunuz o da mesai arkadaşlarının aleyhine,işveren lehine şahitlik yaparak, yine hazretlerinin isteği üzerine Hava-İş başkanı olmuştu. Orada da etik,karakter,iş ahlakı, arkadaşlarına sahip çıkma yerlerde sürünmüştü....Gençlerimize bu insanlarımı örnek göstereceğiz? Hani ne oldu " Ben sporcunun Zeki, Çevik ve ahlaklı olanını severim" sözlerine, anlamına?
  • fotoğraftakilerin yarısından çoğu hayatında eline basketbol topu almamıştır.
  • Helacıların suçu ne ? 2 de helacı lazım! Nasıl olsa herkes herkesin işini yapabilem çok yetenekli bir milletimiz var ! Dopingci başkan oluyorsa , helacıda üye olabilir. ( Helacıların affına sığınarak )
  • ne komedi memleket ne işi var bta ve thy'den adamların orada? orası işyeri değil basketbol federasyonu! sponsor oluyorlar diye yönetime de illa girecekler !

Türkiye Basketbol Federasyonu'nda (TBF) bugün olağan genel kurul yapıldı. Genel kurula tek başkan adayı olarak giren Hidayet Türkoğlu, 143 oydan geçerli olan 113'ünü alarak TBF'nin yeni başkanı oldu.

TBF yeni başkanı Türkoğlu'nun yönetim kurulunda iki de havacı bulunuyor. BTA İcra Kurulu Başkanı Saadettin Cesur ve Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün de TBF yönetiminde olacak.

BTA İcra Kurulu Başkanı Saadettin Cesur, TBF Yönetim Kurulu yedek üyesi olurken, THY Basın Müşaviri Yahya Üstün ise TBF Yönetim Kurulu asil üyesi oldu.

TBF yönetimine THY ve BTA'dan da iki havacı katıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Kart Horoz ~ 7 yıl önce
Bu ne böyle , Erkek sürüsü gibi. Nasıl bir ülke burası arkadaş ! o kupaları kaldıran Bayan basketbol takımlarından eser yok burda, Bu ülkede çocuk yapıp yetiştirmeye çalışmak saftriklik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dopingçi ~ 7 yıl önce
Basketbol oynarken Doping yapıp yakalanan birisi Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı oluyor. Hazretlerinin isteği üzerine...Etik, Spor etiği, karakter, ahlak hak getire..İki de havacılık sektörü üyesi girmiş federasyona....Bence Hava-İş başkanı da girmeli idi. Biliyorsunuz o da mesai arkadaşlarının aleyhine,işveren lehine şahitlik yaparak, yine hazretlerinin isteği üzerine Hava-İş başkanı olmuştu. Orada da etik,karakter,iş ahlakı, arkadaşlarına sahip çıkma yerlerde sürünmüştü....Gençlerimize bu insanlarımı örnek göstereceğiz? Hani ne oldu " Ben sporcunun Zeki, Çevik ve ahlaklı olanını severim" sözlerine, anlamına?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kobe bryant ~ 7 yıl önce
fotoğraftakilerin yarısından çoğu hayatında eline basketbol topu almamıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helacı ~ 7 yıl önce
Helacıların suçu ne ? 2 de helacı lazım! Nasıl olsa herkes herkesin işini yapabilem çok yetenekli bir milletimiz var ! Dopingci başkan oluyorsa , helacıda üye olabilir. ( Helacıların affına sığınarak )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helacı ya ~ 7 yıl önce
harbiden süper bir yorum...ellerine sağlık...bu memleket bu nedenle adam olmuyor işte...herkez her b...ktan anlıyor ayaklarında
yuh be ~ 7 yıl önce
ne komedi memleket ne işi var bta ve thy'den adamların orada? orası işyeri değil basketbol federasyonu! sponsor oluyorlar diye yönetime de illa girecekler !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000