02 Mayıs 2009, Cumartesi 19:24:17

TAZMİNAT AVCILARI AIRPORT TV'DE

Uçak kazalarının ardından açtıkları davalarla "Tazminat Avcıları" olarak bilinen ABD'li Ribbeck Avukatlık Bürosunun ortaklarından Monica Ribbeck Kelly bu akşam Airport TV Ana Haber'in canlı yayın konuğu oluyor.
  • hayalet avcıları da kanal d de, her sabah 07.00da, oğlumla izliyoruz
  • madur edilen insanların hakkını savunanlara avcı diyorsanız onları öldürenler -yaralayanlar-sakat bırakanlar sizce ne oluyor.
  • Amerikalı bezirgan avukat, kendisini de aşağılayarak, meslegini de aşağılayarak kazazedelerden ve hayatını kaybetmiş olanların yakınlarından iş dileniyor. Hem de Hilton otelde, Türk aracı avukatlarıyla birlikte. Bizimkiler de, Rus pazarına gider gibi Amerikan Avukat Pazarına gidiyor. Türkiye Barolar Birliği ve Savcılarımız, benzeri hareketin yüzde birini yapan Türk avukatı ağır ceza mahkemesinin huzuruna hemen çıkarırlar. Bu ABD'li avukatlara ve onların yanında toplantıda aracılık yapan Türk avukatların dokunulmazlığı mı var acaba?
  • Tazminat elbetteki hak. Tazminat talebine hakkı olanlar, tazminat avcısı olarak nitelendirilmiyor. Tazminat avcısı; bir kazadan sonra tazminata hakkı olanların peşine dusen ve davayı almak icin her turlu yola basvuran avukatlara deniyor. Avukatlık Yasası ve Meslek Kurallarına göre, avukat is talep etmez, davayı alabilmek icin hak sahiplerini hastanede, mezarlıkta, evinde ziyaret etmez. İş dilenmez. Aksini yaparsa, hakkında Baro disiplin , Savcılık da ceza sorusturması baslatır. Programdaki Amerikalı avukat, kazazede yakınlarının kendilerine emaille veya avukatları vasıtasıyla ulastıgını soyluyor. ABD'de 650.000 avukat var. Bu kadar avukatın arasından nasıl onu bulmuslar? Bunu yemezler. Isparta'da haklarında baslatılmıs sorusturma var
  • Tazminat bir haktir. Bunun avi olmaz. Dolayisiyla avcisida olmaz. Neden Turkiye'de tazminat hala bir "ayip" olarak goruluyor? Birde Sanki tazminati adam cebinden veriyor. Hersey sigortali, sigorta sirketleri bu riski goze alarak sigortaliyorlar. Bugune kadar kac milyar dolarlar aldiklarini biliyor musunuz? Ayrica onlarinda avukatlari var, onlarada canlari hice sayan, bir canin bedelini ayaklar altina indiren canavarlar mi diyelim yani? Kanun var, hak var, hukuk var. Hakkini aramaya calismak "AVCILIK" mi oluyor yani ?

Airport TV Ana Haber Bülteni'nde bu akşam sürpriz bir isim yer alacak. Uçak kazalarından sonra açtıkları davalar ve kazandıkları milyonlarca dolarlık tazminatlarla ünlenen Ribbeck Avukatlık Bürosu'nun ortaklarından Monica R. Kelly Airport TV Ana Haber'e konuk oluyor.

Airport TV Ana Haber Bülteni saat 20:00'de, tekrarı ise saat 00:00'da ekranlarda olacak. Sakın Kaçırmayın...

TAZMİNAT AVCILARI AIRPORT TV'DE

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
hayalet avcıları da kanal d de, her sabah 07.00da, oğlumla izliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
madur edilen insanların hakkını savunanlara avcı diyorsanız onları öldürenler -yaralayanlar-sakat bırakanlar sizce ne oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Amerikalı bezirgan avukat, kendisini de aşağılayarak, meslegini de aşağılayarak kazazedelerden ve hayatını kaybetmiş olanların yakınlarından iş dileniyor. Hem de Hilton otelde, Türk aracı avukatlarıyla birlikte. Bizimkiler de, Rus pazarına gider gibi Amerikan Avukat Pazarına gidiyor. Türkiye Barolar Birliği ve Savcılarımız, benzeri hareketin yüzde birini yapan Türk avukatı ağır ceza mahkemesinin huzuruna hemen çıkarırlar. Bu ABD'li avukatlara ve onların yanında toplantıda aracılık yapan Türk avukatların dokunulmazlığı mı var acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tazminat elbetteki hak. Tazminat talebine hakkı olanlar, tazminat avcısı olarak nitelendirilmiyor. Tazminat avcısı; bir kazadan sonra tazminata hakkı olanların peşine dusen ve davayı almak icin her turlu yola basvuran avukatlara deniyor. Avukatlık Yasası ve Meslek Kurallarına göre, avukat is talep etmez, davayı alabilmek icin hak sahiplerini hastanede, mezarlıkta, evinde ziyaret etmez. İş dilenmez. Aksini yaparsa, hakkında Baro disiplin , Savcılık da ceza sorusturması baslatır. Programdaki Amerikalı avukat, kazazede yakınlarının kendilerine emaille veya avukatları vasıtasıyla ulastıgını soyluyor. ABD'de 650.000 avukat var. Bu kadar avukatın arasından nasıl onu bulmuslar? Bunu yemezler. Isparta'da haklarında baslatılmıs sorusturma var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tazminat bir haktir. Bunun avi olmaz. Dolayisiyla avcisida olmaz. Neden Turkiye'de tazminat hala bir "ayip" olarak goruluyor? Birde Sanki tazminati adam cebinden veriyor. Hersey sigortali, sigorta sirketleri bu riski goze alarak sigortaliyorlar. Bugune kadar kac milyar dolarlar aldiklarini biliyor musunuz? Ayrica onlarinda avukatlari var, onlarada canlari hice sayan, bir canin bedelini ayaklar altina indiren canavarlar mi diyelim yani? Kanun var, hak var, hukuk var. Hakkini aramaya calismak "AVCILIK" mi oluyor yani ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000